Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, 13 October 2012

Nak cepat ni....

Assalamualaikum Geng......

Dah bangun ke? Tidoq lagi eh........ eleh-elaeh macam OKje tak tau...... ambik peluang hujung minggu.... Sebenarnya tidur lepas Subuh ni tak bagus tau....   mewarisi papa....  maksudnya rezeki liat sikit le nak masuk....  kadang-kadang kita tau tapi buat jugakkan........ emm...

YES!..... macam biasa le pagi-pagi Sabtu ni......... kalu malas nak masak,  breakfast OKje hari ni kat luar le....... ikutlah Arjuna nak makan apa pun....... OKjekan OK jerrr... he...he...

Okaylah dah nak gi ni...kang bising pulak boyfren OKje tu....   layan Nasi Goreng malam tadi dulu.....


BYE.....



18 comments:

  1. saya bangun lepas subuh gi jogging.hehe

    ReplyDelete
  2. HEHEHE .. SELAMAT HANGOUT .. HATI2 AKAK ..

    ReplyDelete
  3. sekali sekala makan luar ape salahnya

    ReplyDelete
  4. Kakak tak boleh melingkar OKje sebab kakak saturday kerja half-day huhu... sedih tapi dah biasa dari dulu dah macam nie..

    OKje makan nasi goreng malam tadi kakak pagi ini tapi kakak tak ada sotong. Guna ikan bilis je.

    ReplyDelete
  5. selamat breakfast, kita breakfast ngan roti n jem coklatkacang

    ReplyDelete
  6. Nasi goreng malam tadi pun nampak sedap..hehe. Selamat pagi. ^__^

    ReplyDelete
  7. DAHH BAGONNNNNNNNN!!!! nampakk ada SOTONG kat nasi tu ;c nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. Pergh!!! bagus tu Dayteenlea..... dah lama Okje tak jogging...

    Dedeq..... ni belum hang out lagi ...Pre hang out.... ha..ha...

    Bang Cik.... ni bukan sekali sekala.... weekend je sekali mesti...he..he...

    Kakzakie....OKje pun dulu keje 1/2 day jugak so hari melingkar macam ular sawa hari Ahad he..he....s Nasi goreng ikan bilis tu dah selalu buat so tukau selera pulak!

    Kawaidysha ... roti ngan butter ke jem ke...tu bekfest OKje weekday so bagi canlah Okje makan sedap pulak....

    Selamat pagi Nurul Aini

    Jna...lebih nasi goreng ada lagi kat fridge tu hheee.. untuk Angry Bird

    ReplyDelete
  10. Nurul Aini.....OKje susah nak gi Blog Aini...nape ek?

    ReplyDelete
  11. fuhhhhh....rase lapa pulak lepas jelajah nogri ke nogri td.Cik singgah sini nak oder nasi goreng tu..Letak sotong bebanyak ye :D

    ReplyDelete
  12. Tunggu OKje buatkan nasi goreng sotong penuh tuk Cik!

    ReplyDelete
  13. uiiiiiiiiii saya nampak sotong kat nasik tuh! sedapnyaaa okje, hurmmm tetiba rasa nak wat nasik goreng lak tetengah malam neh! haish. lemak tuh lemak. jangannn!!! huhuu

    ReplyDelete
  14. saya la org sentiasa lepas subuh tu tido je dulu..hehe.xbaik betul kan.
    sis suka makan kat kedai mamak tak?

    ReplyDelete
  15. sotong... huuu dari semalam lagi tingin sotong goreng tepung. nk ke pasar malas kihkihkih

    ReplyDelete
  16. Tgk sotong tu teringat sotong cicah air asam kat one of the gerai baru-baru ni...pahit sgt-sgt...sedih..

    ReplyDelete
  17. confirm x tdo pas subuh...bgn sebelum subuh lg la plak..almaklumle kena g skola awal....huhu..

    tp time cuti ade gak curi2 tdon jap pas subuh..huhu

    ReplyDelete