Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, 9 October 2012

Pegomen LALOK BUJANG.....

Salam pagi SELASA!

Malam ni KELUARGA ISKANDAR ye!!! Jangan lupa tengok........ pukul 10.00 malam , ASTRO PRIMA (105).

Kenapa eh OKje suka cite ni? Sebab cite dia BESTTTTT........ ha...ha.... Serious jalan cerita dia menarik! Pasal keluargalah..... pelakon-pelakon dia pun best jugak!

ORANG YANG MASIH BUJANG macam EnE ( walaupun  dah kurang aktif berblogging sejak kebelakangan ni tapi masih tetap sudi datang baca entri) , macam Sue Pelik (ni pun sama macam EnE...... busy buat hantaran kot he...he... ..) , macam Fir... diaorang TAK LAYAN kot..... maklumlah diaorang kan masih MUDA BELIA...... masih COME LOTE...... lain lah macam OKje ni, anak dah tiga..........he...he...

Tak sangka rupanya diaorang pemegang SAHAM TERTINGGI dalam kategori 'PENGOMEN LALOK 'BUJANG'  he,...he.........  TERIMA KASIH yeh DIK...... sudi jugak korang masuk BLOG AKAKKKK..........yang tah papeee ni.........

Ala-ala...... yang lain pun terasa jugak ke....... janganlah cam tu....  Abiwan, ( baru sekarang muncul!...he..he.. menyorok kot selama ni!)  Cik Sensei ....... Korang pun sama......walaupun belum sampai tahap 'KOMEN SAMPAI LALOK' macam budak 3 orang tu he...he..... Korang tetap BEST!!!  datanglah selalu eh........ nanti OKje awardkan korang kategori lain pulak!!!

Bagi kategori PENGOMEN LALOK BERKAHWIN pulak..... nanti-nantilah ye..........dah panjang dah entri ni nanti orang boring pulak baca! he..he....

Layan ni dulu...... TERUNG KICAP OKje ni, lauk malam tadi.....



Walaupun kelihatannya hitam legam..... he...he... tapi sedap ni tau...... berapi tuu!!!.....

BYE..... OKje nak masak!

23 comments:

  1. hahaha kawan2 saya selalu masuk berlakon dalam keluarga iskandar.sebab shooting kat area nusajaya tmpt saya keje.haha

    ari tu ada dorg cari pelakon tmbahan, tp nak umur 30 ke atas utk episod abg long date tu.hahaha kawan2 saya le tewwww

    ReplyDelete
  2. eh..sy xmasuk kategori lalok lg ke..hamaigad.kena ushaha lebih ni..nnt biar dapat award gitu..jgn jeles plak encik segala n sue pelik tu.haha

    ReplyDelete
  3. wah2.. terung tu nampak yummy..

    sy suka tgk keluarga iskandar.. baru terpikir nak buat entri pasal tuh.. citer best unsur kekeluargaan..

    wah2.. ada komen sampai lalok pulak eih

    ReplyDelete
  4. hahha.. pengomen sampai lalok ye.. baru dengar ni.. hikhik..

    notakaki:xbiasa layan lagi citer keluarga iskandar tu.. best eh?? huhu... pasni ley spend time jugak la..

    ReplyDelete
  5. OKje tuko sikit tajuk tu...he..hee...tadi noun ngan verb berterabur je...he...

    Best miza..cubalah tengok...

    Ye ke dayteen tak pasal-pasal dapat berlakon ek...bape diorang bagi eh kalau scene sekejap cam tu...

    ReplyDelete
  6. nak jadi pengomen lalok jugak nih, hehhehhe

    ReplyDelete
  7. hehe...ade plak pengomen lalok...saya ske pedas2...tapi x makan terung...rajin masak :)

    ReplyDelete
  8. Biasala sha...home manager katakan...he...he.. memasak dah masuk dalam job spec...

    ReplyDelete
  9. suka tgk Keluarga Iskandar ke? saya pun suka..mlm ni kena layan....sbb effect gmba dia lain sket..dorang mcm rakam je ceta tu....then jln cerita best..hehe...

    sy nnti tmasuk dlm Pengomen Lalok Berkahwin ke?

    ReplyDelete
  10. he...he... zura... kenalah rajin datang komen blog ni

    ReplyDelete
  11. xda astro, xdapat tgok T.T.... kita da boleh msuk kategori pengomen lalok kahwin

    ReplyDelete
  12. Kakak tak lalok tau... tapi baru kenal kita ni kan:)

    ReplyDelete
  13. ha..ha... yelah Kakzakie .... Kakzakie belum lalok sangat!he..he.. mintak maaf bahasa yg digunakan... sesaja but lawak2....

    Cubalah tengok KA...best!

    ReplyDelete
  14. wahhhhh gitu depa dapat award.. rampas award tue dari Sue kihkihkih

    ReplyDelete
  15. hahah...pasni nk rampas award dari encik segalanya :P

    ReplyDelete
  16. Shinji...tak tau pi mana En segalanya la.. ni... tak muncul-muncul dr siang tadi..he...he... bertunang kot!

    ReplyDelete
  17. laaaaaaa nama ku di mention di sini!!1 patutler hepyyyy semacam jer masa nak baca entry neh! huhuhu tengsss okje mention nama merah! eh, hehehehe. siap barang hantaran??? tak kot. huhu lambat lagi neh.nanti nak tunang blogger pertama gtw kakak kita neh laaaa hihihihihi

    ReplyDelete
  18. Nak lepak sini jap... sedap tenguk teung lalok ni okje. hahaha

    ReplyDelete