Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, 5 October 2012

Walaupun di ALAM MAYA....

Tengahari tadi OKje tak masak........... kitaorang tiga beranak makan PIZZA je



SUPER PAN PIZZA..... tulah pasal ...... Fast Food ni kalau dah lama tak makan....macam teringin je tekak ni....... he...he... bila dah makan, RASA dia bukan sedap mana pun....

Petang ni baru OKje masak..... Sudden Attack balik...... so kenalah bagi rasa AIR TANGAN IBU dia.... he...he...
Balik-balik ASAM PEDAS je kan lauk OKje ni....... Habis tu, itu ajelah yang OKje tau masak.... nak buat camne!!!

Sebenarnya asam pedas ni 'GENG' dia IKAN MASIN..... Kalau ada lagi 'meletop'..... he..he... saja je OKje tak mo goreng...... !!! Kang ada orang pulak yang HIGH BLOOD!!

Nak jaga kesihatanlah!!!



Dengan SAYUR ni..... dah tu aje....

Kepala OKje ni dari siang tadi tertanya-tanya mana pegi  GENG BLOGGER yang 2 orang ni ...... rasa sunyi pulak bila diaorang tak datang komen...........

Apa pun OKje tetap berterima kasih kerana ada Geng Blogger baru yang sudi datang dan komen kat sini....... walaupun hanya di ALAM MAYA tapi UKHWAH INI CUKUP BERERTI !!

TERIMA KASIH GENG......!!!






20 comments:

  1. Ha..ha... memang tak tahan Jna.... OKje baru lepas makan tadi... kuah banjir campur kicap manis...peh sedap!!! ( angkat bakul! hheee)

    ReplyDelete
  2. pizza jer., bleh kenyang ker kak okje., haha., bes plak tgok asam pdas tu., nsib baik da siap mkn mlm., haha

    ReplyDelete
  3. lapar pulak baca entri ni , baru je lepas makan masi goreng ikan masin

    ReplyDelete
  4. test..test...noktah memang rapat ke? errr

    ReplyDelete
  5. errr tak2 cuma test komen jer. noktah rapat sangat..hehehe

    satu noktah.
    dua noktah..
    tiga noktah...
    empat noktah....
    lima noktah.....

    tengok ada beza ke tidak :D

    ReplyDelete
  6. feberet suami tu asam pedas!

    ReplyDelete
  7. selai2 tukar menu tak lah muak..

    ReplyDelete
  8. Family saya pula kalau asam pedas kena dengan telur dadar..
    tak perlukan ikan/ayam/daging yg lain..
    dua lauk tu dh cukup hahah ;D

    ReplyDelete
  9. jemu kan hainomOKJE , hari2 makan di rumah , sekali-sekala tukar angin makan luar , kalau ade bajet lebih ....

    ReplyDelete
  10. sedapnya pizza tu... nak skit...

    ReplyDelete
  11. EnE.... mana pegi?..... dah tgh malam baru muncul...

    Betutul tu....dahlah masak sendiri, makan sendiri, memang jemu.... sesekali weekend nak jugak kedai tolong masak! he...he...

    ReplyDelete
  12. ah..terliur pulak dah tengok lauk pauk okje ni...rase lapa pulak, padahal baru je lepas mkn...hihihihi...

    ReplyDelete
  13. singgah sini...wahhhh rasa lamanyaaaa tak singgah sini, dah lain kan?? huhuhu. pang sekali! over jer sue pelik neh. huhuhuhu. akak!! i misss u! ewah~ huhuhu. makanan sedap lagi. dah dua hri tak makan neh. huhuhu makan roti jer. huhuhu. okje pernah try dominos tak???dominos sedap tau!!!!

    ReplyDelete
  14. cakap pasal pizza, baru perasan dah lame tak makan pizza.. ni yg teringin ni.. hehe

    ReplyDelete
  15. Pernah.... tapi dah lama tak makan ,....OKje suka pizza ikan bilis dia...yg nipis tu...

    ReplyDelete
  16. Salam.sis...

    Mujur singgah sini dah bersarapan..kalau tak terliaur TiranaAduka.......
    Terima kasih sudi singgah blog Pician TA....

    Aku menulis kisah sebenar
    Dari hati ku luahkan kata
    Walau bukan nama sebenar
    Itulah Dia TiranaAduka

    Walau perit ku tulis jua
    Bukan membuka pekong di dada
    Masih baru di alam maya
    Itulah gerangan Si TiranaAduka

    Tulisanku tidak seindah mana
    Maaf di pinta andai terasa
    Bukan bermaksud untuk mempersenda
    Hanya Coretanku di baca bersahaja

    ReplyDelete
  17. rindu nk wat entri blog baru....tp xde idea so baca blog2 geng lain je la...hehhe...tgk blog okje pun best...meleleh je air liur...hahhah

    ReplyDelete
  18. betui tu...mknan fast food ni mkn sesekali ok arr...x sdp mn pon kan...

    tp asam pedas tu mcm sedap..lama x mkn asam pedas..huhu..

    ReplyDelete