Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, 8 November 2012

Friends Forever.......

Pinjam gambar ye cik Google....

Mata ni, pantang betul kalau OKje sandarkan kepala kat kerusi tu haa...... cepat je nak lelapnya,

Hish.........  lagi-lagi cuaca yang macam nak hujan ni..... he...he......

Baru je balik dari Grik.......    melawat sahabat lama sewaktu bersekolah di TIKL suatu masa dahulu.......   Laila Alakadar Sahaja..... dia jugak seorang permaisuri yang kadangkala 'bibik' macam OKje, berkongsi cerita tentang kehidupannya ......


Apalah erti seorang sahabat kalau tidak dapat membantu sahabatnya yang lain...... Pergh!!! macam bagus!!! he...he...

Melihat kepada sahabat OKje, Nor Laila ni, OKje teringat masa OKje mula-mula berjinak-jinak dengan dunia bolgging sekitar penghujung April 2012........ Payahnya nak menarik FOLLOWER, jangankan tiga follower, nak dapatkan satu follower pun payah! Kalau ada pun, itu Arjuna, Angry Bird....... mereka memang di paksa untuk follow 'hainom OKje'...... he...he...

Masa tu, punyalah jenuh memerah otak nak melahirkan satu entri, ........ tapi tak seorang pun BLOGGER yang menyinggah....... hu...hu..... SADIS sungguh time tu........

Awal bulan Julai, barulah nampak perubahan dia, bila OKje rajin join macam-macam Segmen! Perlahan-perlahan Follower dan Pengomen OKje bertambah dari sehari ke sehari.......   sehinggalah sekarang ni, walaupun tak ramai mana, tapi bolehlah....... he...he...........

Untuk MEREKA.......thank you BEBE..... for being my.........


                                             

30 comments:

  1. yes dear....bila dh kerap knjg blog2 lain, kita secara automatically dpt kwn baru...:)

    ReplyDelete
  2. tak lama nanti boleh lawan Ben Ashaari ni

    ReplyDelete
  3. btl tu.. kena rjin b/w n follow, bru la kena follow blik.. :D

    ReplyDelete
  4. Sama macam saya.Dulu masa mula2 join blog ni takde orang langsung.cerita sorang2 je.huhu tapi lama2,Alhamdulillah ! Makin semangat nak bloging ni sebab dapat banyak input :)

    #Kawan yang baik adalah kawan yg sentiasa bersama kita dikala suka dan duka ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu afrina bila ada readers ada pengomen.... Semangat tu akan datang dengan sendirinya....

      Delete
  5. standard la bila blog baru, time tu kan tengah merangkak..hehehe

    lagipun follower ni dtg bila kita sendiri rajin dtg tempat dia..H dulu camtu jugak..masa mula2 buat blog, mana ada org dtg baca..menaip pun utk diri sendiri jer :D

    ReplyDelete
  6. he...he...agaknya semua newbie cam tu ek H....

    ReplyDelete
  7. lagi2 blogger suam2 kuku cam akak, memang susah kawan nak singgah...

    ReplyDelete
  8. Kalau akak suam suam kuku okje suam suam apa agaknya...he..he...

    ReplyDelete
  9. Sama la macam eiqa..
    Kalau kita rajin blog walking dekat blog org..
    insyaALLAH kawan pun bertambah.. :)

    ReplyDelete
  10. hehe..setuju betul.. memang bla join segmen, ga, tu ygmenambah follower kita kan..hehe..OKje pon pndai mengarang juga..sbb tu eza suka dtg sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eza pandai mengarang je tak berguna kalau tak menang cam org disana! He...he...

      Delete
  11. salam hainom ..
    stat ujung 2012, bila aby tengok follower,
    kira OK banget ...

    ReplyDelete
  12. Sama dgn na dlu ade 1 je follower tok berminggu2 hihihi
    naaa hpy dAPATTT Kenal okje...
    harap2 kita bole jumpaaa 1day Insyaallah.

    ReplyDelete
  13. DEQ ADE 3 ORG JE KWAN YG PALING RAPAT KAT LUA .. TP KWAN YG PLING RAPAT KAT DUNIA MAYA .. PLING BYAK .. HOHO

    ReplyDelete
  14. a'a..betul tu Okje. Saye sekarang ni blogger baru..baru berjinak2 dalam bloging. Sekarang ni masih terkial2 nak buat entry setiap hari..tapi masalahnya idea salu je kering..hehehe..=D

    ReplyDelete
  15. kita berblog utk meluaskan empayar persahabatan...

    ReplyDelete
  16. OKje pun hepy jugak dpt kenal Na......
    Insyaallah kalau ada rezeki Na.....

    Deq.... OKje kawan paling rapat ada sorang je... Arjuna...he..he...

    Memang Cik Que, kadang tu idea kering jugak....
    perit jugak nak menuliskan....

    ReplyDelete
  17. hehhehhe, samalah kak. memula dulu, punyalah tak ramai follower. tetapi lelama kemudian, hee..bertambah dari seorang ke seorang. saya ni lagilah, makan masa 2 tahun baru sampai 4 rat...hahhaha..dasat tak..

    ReplyDelete
  18. Hainom OKje,agak2nya ikut niat masing2 la nak menulis blog ni..macam saya mungkin sebab daripada awal buat blog ni nak melepaskan apa yang ada dalam hati ni, kira suka2 sendiri je...dan saya masih belum berapa pandai dalam kaedah2 buat blog ni, kira main2 je...ada juga ikut blog orang lain dan komen...

    ReplyDelete
  19. betul2! like us... automatic kawan kan? bila r boleh jumpa kan...

    ReplyDelete
  20. He..he... CZ, kira nasib Okje ni lebih baiklah....

    Tak pe...tak pe laila, kayuh perlahan-lahan!...

    ReplyDelete
  21. Betul ty Ty.... agaknya masa TY kawen kot...he...he...

    ReplyDelete
  22. Kawen? Tu xmungkin... ala datang Alamanda BUZZ Ty kat FB pun boleh~

    ReplyDelete
  23. masa sy buat blog, yg follow hanya kawan2 dekat aje...
    memang payah nak tarik pengunjung untuk follow masa tu...
    bila dah rajin sikit blogwalking, secara pelan2 pengunjung akan datang ke blog kita semula... :)

    ReplyDelete
  24. heheheh pren forever k! huhuhuhuhuhu. okje sungguh, caranya ialah kita kena ramah dan p tegur orang dulu kan??? huhuhuhu.

    ReplyDelete
  25. mekasih jugak tuk OKje yang rajin gegar belog kitorang yg jrang update nie hihihihi

    ReplyDelete
  26. Seronok lah pulak, kalau singgah blog OKje harus melekat lebih2 lah pulak, tgk tajuk n3 yg lelama seronok untuk dikorek ceritanya.. hehe.. saya pun masa mula blogging tak dak kenal sesapa, sampai leni, ciput je orang yg datang bertandang tapi alhamdulillah, at least ada kawan gak kan. Dan alhamdulillah, bila rajin baca blog sahabat2 di alam maya ni, secara langsungnya ia mempengaruhi cara saya berfikir dan perlakuan untuk menjadi yang lebih baik dari sebelumnya.

    ReplyDelete