Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, 1 November 2012

Happy Birthday Eqbal Zack ( Giveaway )





Bila tengok gift yang macam best ni,  terus terbuka hati nak join...... lagi pun penyertaannya macam senang je ......

2 Pemenang untuk Wallet Hitam dan Purse Merah bawah tu.......

Bukan tu aje, 4 Pemenang untuk Original Miniature jenama yang macam gambar kat atas tu.....

Dan 10 Pemenang untuk Fridge Magnet .....

Sebenarnya, Eqbal Zack buat giveaway ni sempena BIRTHDAY  dia yang ke 38 tahun yang jatuh pada 12 November 2012 .......

Sesiapa yang teringin nak join tu kena memerah otak mencipta birthday wish yang dahsyatlah untuk tuan empunya badan!....


Nak lagi detail klik EQBAL ZACK ! Tarikh Tutup : 12 November 2012 sebelum tengah malam


18 comments:

  1. wish u luck sis!!!

    dulu ingat nak beli perfume DKNY tue tapi tatahan bau dia huuuu

    ReplyDelete
  2. Moga beroleh kejayaan. Interesting juga hadiah yg ditawarkan..

    ReplyDelete
  3. good luck sis..salam kenal ye..

    ReplyDelete
  4. wahh mcm seronok je...dpt adiah share eh hehe
    anyway all the best for you.

    ReplyDelete
  5. GUDLUCK AKAK .. CHAYORK3 .. SELAMAT BERSEGMEN

    ReplyDelete
  6. Hadiah die menarikkkkkkkkkkk!
    semoga berjaya sis :))

    ReplyDelete
  7. Gud luck utk sesiapa yg join jugak eh!

    ReplyDelete
  8. Tulah cik.... Tak mo join ke cik.... Cik kan terer bab mengarang ni...he...he...

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum,

    Terima kasih join GA eqbalzack.com. Tunggukan keputusan pada 19hb November 2012 ok.

    -eqbalzack-

    ReplyDelete
  10. untung la dapat GA :D

    saya dah update ..
    selamat hr raya aidilfitri :)

    ReplyDelete
  11. owhhhh! huhuhuhu semoga menang dan hadiah dikongsi bersama boleh tak?? huhuhuhu

    ReplyDelete
  12. Sue gift yg menang tu dah dapat ke? Tak tunjuk pun....

    Nizam selamat hari raya aidilfitri jugak!!!!???%$ hu...hu...

    ReplyDelete
  13. wallet merah tu cantik menawan..

    ReplyDelete
  14. Mama Rey kalau free lagi cantik...ha...ha...

    ReplyDelete
  15. wah menarinye hadiah dia...nk join ke x ye???:)

    ReplyDelete