Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, 8 November 2012

Kerana HALIA.....

Assalamualaikum.....

Air dah ada dah......he...he....      maghrib semalam lagi dah ada, terima kasih le SYABAS sebab tak membuatkan OKje menderita terlalu lama!

Oleh kerana HALIA pun masih kat kedai lagi, malas nak keluar.........  so, NASI GORENG CINA tuk Tahi Lalat Bawah Dagu ajelah malam ni, ringkas dan mudah!!!!     Sesekali OK jugak tau makan nasi goreng ni ........ terasa-rasa macam makan kat gerai TOM YAMlah pulak he...he........


NASI GORENG HITAM tuuuuu...... hasil tangan ANGRY BIRD.........  gambar nasi tu, tak payah nak  ZOOM sesangat,  sebab  hasil kerja  'Chef Amatur' kannnnn......  tak boleh terlalu expose, nanti lawan TOKEY!......

Dan semestinya SALAD ni tuk orang yang tengah diet........... ( diet ke amendenya, makan sepinggan jugak, ha...ha......yo yo 'o....  dah lama tak exercise ni..... malas! )


Oklah nak jemur baju......... rehat sikit hari ni OKje, sebab si kecik tu dipontengkan.......... he...he...


25 comments:

  1. Salad tu memanggggggggggg sedap he...he.... nasi goreng tu baru nak rasa pagi ni, mana yg lebih malam tadi...dietkan...he...he.. tak habis-habis perasan!!!

    ReplyDelete
  2. hehe..setiap kali masuk blog akak mesti lapar..masuk blog akak ingat makan..hehe..tak tahu kenapa..heee..tengok gambar je pun tapi memang buat saya kebulur.. T__T

    ReplyDelete
  3. hehhehhe...sedapppppp tuh..adoi, dah 2,3 tak update..ada hal sket..

    ReplyDelete
  4. okjeeeee na RINDU~!
    perhh baru 2 hari na xde memacm entry klau 2 bulan maknenya okje da xkenal na siapakan hehehehe ;D

    anywy mcm biasa sakit hati tgk nasi goreng tu ;|

    ReplyDelete
  5. huiishh.. sedap nampak.. salad ka.. nasi goreng ka.. telo mata tu pun terliur dah tengok.. :D

    ReplyDelete
  6. best gak ponteng sekolah ni , besalah hujung tahun ni

    ReplyDelete
  7. lapaqla pulak ....KA saja nk bg org jeles nie...:)

    ReplyDelete
  8. ha..ha... tulah pasal.... Nape na? bz ke?.....

    memang saja nak bagi Cik PA jeles..hu..hu...

    ReplyDelete
  9. amatur apa pulak. nampak pro je nieh. at least takde letak apa2 bahan terlarang, hangus. plating pon cantik:P

    ReplyDelete
  10. wahh sdap2... smalam masak ayam phat phet..hehehe.. nti nak tunjuk kat akak la.. tak sangka pandai gak sy masak..hehe

    ReplyDelete
  11. nyum2~hehe nampak sedap tu kak.nanti share resepi ye. :D

    ReplyDelete
  12. Ayam Pahr phet?..he...he..ganjillah dysha...meh tunjuk nak try jugak tu...

    Afrina... basic sangat nak share resepi...he...he...

    ReplyDelete
  13. nasi goreng adalah menjadi kemestian keluarga saya tu...kalau makan kat luar pun pesan nasi goreng...apa yang sedap sangat kat nasi goreng ni? nasi goreng biasa ke,nasi goreng kampung ke,nasi goreng pattaya ke,nasi goreng lakna ke,nasi goreng hailam ke,nasi goreng ayam ke,nasi goreng cina ke, hah lagi ada tak nama nasi goreng yang saya tak tulis ni?

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah. air dah ada. sedapnya nasi goreng tu. ni yang buat nak lunch cepat ni. thnks sbb lawat blog picisan saya. hehe. free2, mai lagi. enrti baru: pesan abang.

    ReplyDelete
  15. laila....saya kat luar tak suka order nasi goreng sebab jarang yg sedap ...harap warna je lain.... he...he...

    No problem Razik....boleh aje...

    ReplyDelete
  16. Sedap lah tengok sis..! harini blogwalking nampak makanan je..macam mana nak berdiet ni..? hehehe..=D

    ReplyDelete
  17. Hujan kat sini, makanya lps baca n3 n3 trus LAPAR!!!

    ReplyDelete
  18. dah makan banyak neh. masuk sini jerk terus jadi lapa! huhuhuhu. mcm mana nak buat neh??

    ReplyDelete
  19. kira suka buat nasi goreng kicap!!! hihihihi

    ReplyDelete