Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, 8 January 2013

Dalam Hati Ada Taman.....

Assalamualaikum......

Siapa tengok cerita Dalam Hati ada Taman malam tadi? Akakkkk sedih dikkkk....... hu..hu.....
Akak pun tak tahu kenapa akak SENTAP malam tadi...

Randy : Ku harap kau sudi terima hadiah gelang ini Bel....
             Aku beli semula gelang pemberian ayahmu ini kerana aku tahu ianya cukup berarti buatmu .....
             Bel, semoga kau bahagia bersama Daniel, walaupun aku amat mencemburui, tapi aku tak mampu
             membahagiakanmu....... kerana virus tumor dikepala ku ini semakin agresif.....
             Walau apa pun Bel, aku ingin melihat kamu tersenyum......
             Kerana kau amat berharga buatku.........


Mintak maaf sebab merosakkan skrip, tapi begitulah sedikit sebanyak isi kandungan surat Randy kepada Bella....

Tak semena-mena air mata akakkk ni pun bergenang sebelum jatuh ke pipi akak yang buncit ni.....hu...hu....



Jarang sebenarnya OKje melayan cerita-cerita yang berepisode ni....... ini semua angkara Tahi Lalat Bawah Dagu ngan Angry Birdlah ni.... Dengan Arjuna sekali melayan!

Agaknya sebab Randy Pangalila dan Elfira Loy tu yang menarik minat OKje kot!.... he..he...

34 comments:

  1. Emm... kadang2 jer TER tengok,, hihihi :D

    ReplyDelete
  2. hhehhhe, saya tak tgk pon kak...

    ReplyDelete
  3. Saya pernah tgk sesekali jerk bila da xde citer...hehehe

    ReplyDelete
  4. amnboii layan jiwang noo...haha...sy pun tak pernah tgk citer ni kak.. klu hubby lagi lah toksah harap dia nk tgk citer kt TV..klu buka channel pun tu hah animal planet..haha

    ReplyDelete
  5. dok tgk pong..dr lirik yg akak Okje bg tu..memang sedih rsanya..huuueeee

    ReplyDelete

  6. saya belum tgk lagi criter ni, cuma lakonan Elfira Loy tu sentiasa berkesan sbb dia bermula dgn teater dan kemudiannya berlakon drama n filem..

    ReplyDelete
  7. Nampaknya OKje sorang je ke yg layan cite ni...hu..hu... tak sangka..

    Mula-mula tu mmg okje tak suka tapi lama-lama best pulak!!!

    ReplyDelete
  8. Wah... tangkap sendu ye malam tadi. Kakak kalau hari sekolah memang tak boleh menonton sebab nanti ada budak sekolah yg ikut sama..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kz....tulah emak bapak pun layan tv...macamana hujung tahun anak nak naik pentas...ha..ha

      Delete
  9. WAHHHH .. AKAK .. MEMANG DLAM HATI ADE TAMAN BETOL2 LA NI .. HIKHIK

    ReplyDelete
  10. e'in xtgk pun cite nie kak...

    ReplyDelete
  11. dalam hati ade taman......taman bunga ke taman permainan kak...heehee

    ReplyDelete
  12. best...jalan cerita yang menarik....

    ReplyDelete
  13. malas la nak layan crita bocah2 ..
    tangkap jiwang nanti..
    hu..hu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha..ha...kalau dh tangkap jiwang susah pulak ek Aby...

      Delete
  14. alaaaaa kita tak tengok pun citer neh. huhuhu syok sangat ke??? huhuhu okje tengok tak citer setia hujung nyawa tuh??? heee tu best jgk!!! :P

    #akhirnya penyakit malvare tu dah hilang. jenuh tanya pakar2 it heheheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hujung nyawa? Sapa pelakon dia Sue...

      Delete
  15. anak tengah melayan crita DHAT tu kt astro sekarang ..
    anak sekolah petang ... tanya dia ngapa tk sekolah .. kata nya Senggugut ..
    gitu la Jee ni tiap kali datang moon ni ..
    pasti ponteng sbb sengugut dia ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tadi...terus bukak Astro tak sempat jugak tgk part sedih yg okje tulis tu...

      Delete
  16. pernah tgk masa mula2 tayang dulu.
    ala citer sedih ker.ingatkan citer happy jea.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak tau lagi....macamana akhirnya....

      Delete
  17. wahh klau crita ni mampu menjatuhkan air mata kakak Na makne nyee Na kena tgk hehehehe ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha...gi tengok....org tgh duk bercinta mesti feel gituu...he..he..

      Delete
  18. layan... siap ingat skrip. So diringkas kan, best la citer ni yer. I kena tunggu kuar utube la kalau nak tengok ni.

    ReplyDelete
  19. biasanya saya tgk ulangan jer..best juga cita ni...layan jer..

    ReplyDelete
  20. huhu xsempat tgk lagi cite nie.....

    ReplyDelete