Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, 7 January 2013

RM 5 henggit je!!!...

Kalau RAJIN SANGAT...... macam nilah jadinya.......

Mula-mula.....



Lepas tu....


Akhirnya....


Cepat dan bersih...... agaknya itulah moto yang dipegang! Tapi memang betul pun, rasanya dalam masa 5 minit dah siap! Yang penting body luar tu nak kena nampak COME!.... Sesuai sangatlah untuk yang kaki mengukur jalan macam OKje ni.....

Itulah ......  kalau penangan penyakit malas bermaharajalela........ he..he......


35 comments:

  1. hu hu hu... farah pown x sempat lagi nak mandikan Baby Mia minggu nih... sian Baby Mia tu dah comot... mesti dia x selesa...sian baby gurl ai tu...ekekekeke... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. he.he...ke mmg dah biasa farah....baby mia mandi sebulan sekali

      Delete
  2. DEQ UPAH ADIK RM10 KOT .. TU MOTO JE .. HAHAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu upah sambil bersedekah Deq....byk pahalanya...hehe

      Delete
  3. dulu dok cuci express cmtu jgk..lma2 tgk cm calar je..skrg manual je..:)

    ReplyDelete
  4. dulu selalu cuci auto. rm3 je. aha murah giler. sekarang ada nano wash rm10 (manual)lagi berbaloi walau mahal sikit je. okje pernah try tak nano wash tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mcm pernah dengar...ke dengar awan nano eh...he..he.. Tak perasan pulak SPM....bab tu jarang sikit ambik tau...tak pe pas ni kena menyebok gak...

      Delete
  5. kat sini RM4 ja...kalau wax tayar jadi RM5 gak...hehe skrg sy pun nk cpt ke situ gak le....xde masa nk bsh sndiri daaa

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Area Leasure Mall...tak tau jalan apa tu

      Delete
  7. Selalu gak g tmpt cmni. Sbb terlebih rajin

    ReplyDelete
  8. wah murahnya...kat sini mahal.x bersih pulak tue

    ReplyDelete
  9. enchek bapak tak bagi baby viva deqja msuk situ... sebab mudah "calar" katanya. So terpaksa lah guna tenaga Sdn.Bhd.

    *pdn muke !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sian lemak yg hilang tu Deqja...susah nak kumpul balik tu...he..he...

      Delete
  10. owhhh tak ikut tips JJ kasi yer... :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha..ha...dahlah tu...
      Serkup ngan bulu bulu tu lagi...he...he...

      Delete
  11. huhuhuhuhu. if suriani. memg suka basuh kat car wash. sebab?? huhuhu sebab apa g okje. malas ler. huhuhu. kalau kat kampung sue kenkadang tu pagi kita nampak dia tulis rm 4hengget jerk mai ptg tgok eh,eh, dah rm 6 hengget?? huhuhuhu

    ReplyDelete
  12. murahh lah tu Kak..sini paling murah rm8..tu pun dah susah nak jumpa..paling byk rm10/per keta..semua mahal..ntah apa je yg murah..haha..
    janji keta kilat ye kak??...hehe

    ReplyDelete
  13. murahnya, tapi kalau ngn dalam sekali brapa pulak??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau nk cuci dlm kena gi manual wash... Rm 10 henggit kot...
      Ni yg nk cepat CZ...

      Delete
  14. Kita dalam kereta dengar lagu.. La..la..la.. habis 2 lagu..kreta dah bersih. jeng jeng jeng! (^^)

    ReplyDelete
  15. Replies
    1. O'ooo..he..he.. Nasib tak sebelah rumah!...

      Delete
  16. kak..kak..kalau akk iman dy suke yg cuci manual bersih dyorg buat tapi mhl la pulop

    ReplyDelete
  17. pernah gak cuci kereta mcm ni . tapi jarang sgt jumpa. kebanyakan nyer cuci manual kan

    ReplyDelete