Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, 21 February 2013

Benda ni..

Salam petang......
Sejak dua menjak ni cuaca suram je....... menjelang ke petang, mesti hujan punya......
Jangan ditanya OKje, Monsun apa sekarang ni, sebab sejak azali memang tak suka dan tak minat Geografi he..he...  

Petang ni 'CIKGU' nak cite pasal 'BENDA NI'........  ni bukan Ceqgu Arenis yang comel lote tu ye....... jangan salah  imagine ye murid-murid......  ni Cikgu Mesin Basuh nak bagi tutorial....... ha..ha.. ( sukalah Aimrizal78 tuuuu!!! )

Dah...dah...... cukup, sambung pasal 'BENDA' yang OKje nak cite tadi....
Inilah bendanya tu....... he..he.....


INNER..... Masa bercuti-cutian hari tulah ......... singgah kat NILAI 3. Rasa macam murahlah sebab dapat RM6.00 satu! Terus borong 3 sekali..... rasa menyesal pulak tak borong 5.....he..he.....

Selalunya, paling murah pun RM10.00..... betul tak? Ke pernah jumpa lagi murah daripada ni?

Yang ni, kain dia tak delah tebal mana, tapi oklah dengan harganya....... Untuk anak dara OKje, bukan OKje pun...... he...he...


39 comments:

  1. ingt 3 lai singgit..hihi..kt CH sma je pns ke hujan ke..huk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apalah zaniff ni....spender pun tak dpt 3 helai singgit...hehe

      Delete
  2. oooo...ingatkan OKje punya tadi...he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okje tak suka pakai innerlah Farah....panas.! Haha...

      Delete
  3. Mmg murah tu...warna pun menarik.

    ReplyDelete
  4. laa...ingat hok mok dio punya...murah laa tuu..sll dok bl mmg rega rm10 pong.....oh !! td mmg terkejut..hujan tetiba..lenjun jugak laa g ambik kain kat ampaian tuu..hadoi..jd pasaraya lagi rumah kiter beb...!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okje kat sini baru hujan ni Izan...lebat...tgh duk buat bengkang...hehe...Jangan mintak...buat seloyang je ....hehe..

      Delete
  5. Murahnye...kt sni rietta jmpa rm 30....huhuhu....bli stu jer laaaa....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...mmg satu aje le kalau mahal cam tu Rieta...

      Delete
  6. Murah tu Kak.. kat sini paling murah pun rm13 satu..huhu.... ingat kan utk akak inner tu..hehe..:)

    ReplyDelete
  7. hari minggu ni nak ke nilai...murah tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pegilah....kalau nk Cari tudung pun best!

      Delete
  8. murah!
    pi jugka nilai 3 raya cina hari tu
    tikar buluh tu dpt rm35.kat klang rm65 tau...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bends bends cam tu....mmg nilailah tempatnya US...

      Delete
  9. nilai 3..tempat yang paling best nak shopping.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Izan....tp tgk barang jugak!

      Delete
  10. Murah sangat dah tu,kalau saya pun nak borong banyak2 and ok la tak tebal untuk weather Malaysia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yelah....tp kadang tu cepat berbululah MJ

      Delete
  11. aahlah betul2 murah.lamadah tak g nilai 3.suka gak g sana sbb mcm2 benda ada juai kat sana.meriah n agak berbaloi gak ek harganya

    ReplyDelete
  12. Murahlah tu RM6 satu, selalu jumpa RM10 satu.

    ReplyDelete
  13. murah la tu. kalau nik pun beli byk gak. selalu mmg pakai inner. hehe

    ReplyDelete
  14. murah2.. kalau kat pasar pun RM10.00.

    ReplyDelete
  15. Murah lah tu. RUgi tak borong byk ☺☺

    ReplyDelete
  16. erkk,, saya terbaca RM600..haha,, patot la pelik, duk pikir nape la mahal sgt, tp ckp murah,, silap rupanya,,haha

    ReplyDelete
  17. jangan menyesal kak...sebab next time kita p lagi...hahaha.ceh,kita gitu...

    ReplyDelete
  18. 6 ringgit tu dh murah la kak. Sini plg2 kurang pun 14 hinggit satu tau

    ReplyDelete
  19. Wahh.. murahnya! kenapa bleh murah sgt tu! hmmm.. nasib lah sy bukan jenis pkai inner.. ehhee.. panaslah pkai inner..

    ReplyDelete
  20. alamak tetiba jer hidung cikgu anis kembang kempis sebab ada orang puji comey lotey biarpun kulit muka dah mula berkeriput dan penuh dengan taik lalat yg tak diundang hehehe....cikgu pun tak suka pakai inner....rimas la...

    ReplyDelete
  21. murah sgt tu.... saya tak suka pakai inner... rela pakai baju yg tebal dari pakai baju berlapis-lapis :)

    ReplyDelete
  22. selalunya PC jumpa RM 10 satu...kalau 6 rinngit tu tahap murah tahap cipan la kot...patut borong byk2 pastu jual semula...hahaha:)

    ReplyDelete
  23. RM6.00 satu murah tu.. boleh beli banyak2

    ReplyDelete
  24. dulu masa giler guna material chiffon, memang banyak koleksi inner ni. mahal juga, kalau saiz labuh tu dekat rm40 jugak. readymade chiffon pun dah siap lining dalam..tu sebab murah agaknya skrg

    ReplyDelete
  25. Hahaha..... semalam basuh baju macam biasa,lempar semua baju dalam mesin tu, then bubuh apa yang patut then tekan sana sini, tinggal lah dia buat kerja dia. Sekali bila ke dapur semula, tengok dapur berladung air, aishhh.. apa nak panggil ntah, wayar penyambung buang air yang kat mesin tu tercabut... cmnr boleh tercabut ntah.. dah dapat kerja lap lantai.. :) teringat OKje, agak2 kalau Okje yang duduk di situasi tu camnr agaknya... haha.. saya semalam memang bengkak lah hati tu... mulut pun sama naik pot pet pot pet..

    ReplyDelete
  26. Kakak ingatkan cikgu mesin basuh nak cerita innner rosak sebab mesin hihi...

    Lain kali pergi boleh beli lagi sebab dah tahu ok material dia..

    ReplyDelete
  27. kalau kira suka cari inner yang cekup tangan tue. susah nak jumpa kat sini. ada kt ipoh jer *nak jugak ipoh tue* hihihi

    ReplyDelete