Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, 7 February 2013

Mc D dan Delivery Zone....

Baru balik dari Drive Thru Mc D...........Ingatkan boleh order burger Mc D tu bila-bila masa aje....... rupanya pukul 11.00 baru start untuk set Lunch! ...... So terpaksalah 2 x drive thru tawaf Mc D pagi ni.

Punyalah nak memenuhi hajat tekak OKje ( kali ni tekak sendiri! hu...hu.... ) yang teringin sangat nak makan Mc D  dek upah menjaga orang demam kot.....he..he.....


Tak payahlah tunjuk burger Mc D tu......... sama aje bentuk dia....... tak de yang kurang atau pun yang lebih.....

Yang tak puas hatinya........ kenapa area rumah OKje ni tak masuk dalam Delivery Zone?

Kalau nak kata kekurangan populasi penduduk kat sini, itu TIDAK BENAR ........ buktinya, pagi-pagi pun dah jammed!  Pizza Hut dan Domino boleh pulak ada service delivery kat area ni kenapa tak pulak Mc D ?

Bukan apa, yang jadi masalahnya bila tiba-tiba keinginan tu melampaui batas dan kemalasan nak keluar tu berganda-ganda....... Bukan ke lagi senang CALL aje....... walaupun mungkin sekali dalam setahun je pun nak guna service ni.......

41 comments:

  1. Ohhhh ke Mc D rupanya... Best tu.. Dah lama tak makan Mc D ni.. Kat tempat saya tak de Mc D. Ada KFC aje.. Muak dah tekak ni nak telan Ayam KFC tu... Hehehe... Tak bersyukur langsungkan... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fast food ni kdg tu jemu....tp bila dh lama tak makan teringin....

      Delete
  2. hehehe,,,takpe tawaf leh kan nak layan tekak akak..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'a MV....sapa lg nk layan tekak sendiri hehe...

      Delete
  3. he he he... kalau ada delivery bukan sekali dalam setahun.... percayalah... mesti lepas tu akan call for delivery lagi...ekekekeke...

    ReplyDelete
  4. katakan tidak pada MD..maafkan izan yaa okje...tetiba teringat kekejaman israel...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dh siap entri ni baru teringat...ingat nk rahsiakan...

      Delete
  5. McD memang tak banyak tempat derkan.. kalau KFC berlambak...

    ReplyDelete
  6. Kakak rasa McD dah pakat dgn Arjuna sebab kalau tak nanti ada org tu asyik kerja call MCD tak sudah. Hari ini anak call, esok mak dia pulak hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe pandai KZ buat andaian eh...kemungkinan besar tu...

      Delete
  7. kite tak makan MC D dah sekarang.. kite boikot...

    ReplyDelete
  8. aku tak makan MCD...BOIKOT...Peace no War...

    ReplyDelete
  9. Rasanya OKje rajin makan McD ni..cepat bulat badan ooo!

    ReplyDelete
  10. haaaa... kekadang tak paham juga zone yang diorang cakap tu...

    ReplyDelete
  11. PC lame dah tak makan Mc D ni...huhu. Dulu PC cuma suka ayam die je...burger die tak suke sbb ade timun yg masam tu...

    kat kawasan tu takde delivery sbb takde pekerja yg nak hntr kot...huahua;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mc D berger dialah sedap PC....

      Yelah tu...bukan tak de pekerja nk htr...belum ada lagi baru nk recruit kot hehe

      Delete
  12. kalau dirumah acik yang dlivery ni cuma pernha guna khidmat domino je..yang lain tak pernah lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah AE...selalu mkn sana je...tp dh hari sekolahkan...masa tu pulak tekak teringin hehe

      Delete
  13. Mcd tak banyak tempat yg ada delivery.. hehe aina da lama x makan mcd. =)

    ReplyDelete
  14. ohh takde delivery ye Kak?? ingat kan semua ada penghantaran.. tapi kat Tawau & Sandakan mmg takde delivery lagi..haha.. klu nk makan, kena lah pergi sndiri..lagi sadis Lahad Datu takde MCD..huhu:)
    simpan je lah keinginan klu nk mkn..haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah.....igtkan dia cover semua tempat...rupanya walaupun McD tu tak delah jauh mana dr area rumah tp tak masuk zone delivery dia...

      Delete
  15. NK SGT MKN MECD AKAK NI KAN SMPAIKAN XKISAH TAWAF .. HIKHIK .. CYALAH AKAK

    ReplyDelete
  16. hehhhe, eh, bukan mekdi leh hantar mana2 je ke???

    ReplyDelete
  17. Kena makan Prosperity burger..kan Tahun Baru Cina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang....mcm teringin jugak...tp semalam tgk double Rm19...mcm serba salah pulak dgn hubby...hehe

      Delete
  18. lame tak makan macD...huhuhu

    ReplyDelete
  19. sesekali aby makan mcDjuga ..
    sekadar melayan selera anak2 ..

    ReplyDelete
  20. area my house kat damansara dulu pun takder service delivery ni,, leceh la kan nak kuar beli, yer la kadang2 time ujan malas nak masak best dapat calling2 hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yelah MJ... Bila nk melayan tang teringin hehe

      Delete
  21. bestnya makan mcd..... lama dh xjengah situ =)

    ReplyDelete
  22. kalo teringin mkn sy gi je...tak reti nk order dlm online...hahaha

    ReplyDelete
  23. yupss btul mase na duk kat dmnsara pun xde penghantaran..rasa mcm nk marah pun ada..sebb dekat je mcd tu...dgn rumah Na..
    tp takut dye marah Na balik..

    "KALAU DAH TAW DEKAT TAKYAH CALL..PEGI BELI SNDRI"-_-"

    ReplyDelete
  24. huhuhu. MCD?aduh! tetiba jerkkk lapa nak makan MCD! malam2 neh kat sini mana nak adoooooooooo kakkkk adeh! huhu

    ReplyDelete
  25. mentang-mentang la duduk kat bandar...nak makan apa pesan jer...

    ReplyDelete