Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, 23 April 2013

Bukan RAHSIA Lagi....

Tengah slow-slow blogwalking.......

Yang mana OKje belum sampai tu, harap bersabar ye.......  Sepagi jugaklah OKje bertenggek dari satu blog ke satu blog.......... berhenti sat untuk masak dan mandi je........

La ni dah sambung buat entri pulak....... bizi mengalahkan orang bekerja.......

Ramai yang dah terima 'SESUATU' tu kan...... Nak gelakkan OKjelah tu.....hehe......

Yang pasti BUKAN RAHSIA LAGI........

Bila OKje tengok balik benda ni, teringat pulak zaman sekolah dulu-dulu, tak sangka bila umur dah tak berapa nak muda ni, boleh buat balik benda tu........ Entahlah, apa ke bendanya tu....... yang pasti TANDA PERSAHABATAN!

Gigih tau OKje menggunting, menampal, menulis bagai tu ........ penat jari jemari mak yang gemuk ni, semata-mata nak buat kenangan untuk PENGOMEN LALOK haha....... ( ni bukan statement mengungkit yeh! haha......)

Moga 'KOME YANG DAPAT' sukalah dengan kerja tangan OKje yang standard budak sekolah rendah ni yeh hehe.........



42 comments:

  1. nak satu boleh!!!!
    hu..hu...

    ReplyDelete
  2. cik belom dapat lagi...maklum lah 'sesuatu' tu kene naik flight lagik...wahahahhahaha :P

    ReplyDelete
  3. :D.. wahhh seronok lah yang dapat tu.. best :D

    ReplyDelete
  4. suka..akak kreatif sgt..kalau bg cik nor..hancurr..haha

    ReplyDelete
  5. cer datang umah Ladybird dan tengok entry hari ni...ekekekeke... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah tengok dah.....suka entri Farah....mmg betul betul bubbly...hehe

      Delete
  6. tak sangka, ada bakat seni juga.. suka tgk bookmark tu bila bertenggek kat blog mommies yg buat entry, kreatif :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...standard sekolah rendah je Bijen...

      Delete
  7. cantiklah okje..UA pun teringin jgk nak satu..heheh

    ReplyDelete
  8. Comel..bagilah kita satu Okje..tanda persahabatan..he..he.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alah setakat tu boleh aje....mehlah address...hehe

      Delete
  9. Kak...sy dok tertunggu2 ni..belum dapat lagi... sini ni pejabat pos susah skit..risau plak sy tak sampai..yg lain dh ramai yg dpt...huhu..
    mga2 ia menjadi rezeki sy.. tak sabor nak dpt...:)

    ReplyDelete
  10. Untung para pengomen tegar okje dpt gift kreatif...hehe comel apa

    ReplyDelete
  11. eeh..name kite ade kt situ la..haha..ok la tu ,kreatif tu,m3h pun tak pernah wat menda2 cenggini.

    ReplyDelete
  12. Kreatif nya!yg penting insan yg menerima mesti rasa terharu n happy coz dpt sesuatu hasil tgn okje sendiri.kalau ada lebih lg,bak satu hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hoho....harap harap mereka sudi terima...
      Nak ke....meh le address...bukan Susan Mk buat pun...hehe..

      Delete
  13. nak buat mcm mana .kiteww bukan pengomen lalok...majuk sehari...hu hu hu

    ReplyDelete
  14. comelnya hasil tangan..sure tangan kreatip nih

    ReplyDelete
  15. Tahniah buat penerima....
    Aku rasa aku dah komen banyak kat sini ...masih gagal lagi ...huhuhuhu

    ReplyDelete
  16. Wah...kreatifnya....

    Pss....ada lg...emel details kat henrietta3321@gmail.com secepat mungkin yea...nk pos sebelum sem break....thanks akk...

    ReplyDelete
  17. kreatif..tahniah yang menerimanya..:)

    ReplyDelete
  18. huihhh rajinnye...psssttt love tu sticker ker atau okje buat sendiri?

    ReplyDelete
  19. Kretiflah. Saya masa jaman skolah rajin juga buat.

    ReplyDelete
  20. Kreatifnyaaaaaa.....
    Nak jugak...

    ReplyDelete
  21. yea jauh...tu yang tak sampai2 lagik tu..sobsssss~

    ReplyDelete
  22. rajinnye buat....kalo deqla setakat tulis jek. xde tampal2 mcm ni...ehh ada nama deqla kan..hihi...deqla dah dpt tau kak okje..cuma lom buat entri lagi.. nnti dah buat deqla bgtau... ;)

    ReplyDelete
  23. Kreatif nyer okje, cantik la.

    ReplyDelete
  24. huwaaaaaa ni nak kecik hati ni!!!
    kenapa Zaza tak dapat?????? majokkkk :(

    ReplyDelete