Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, 21 April 2013

Sungguh bagai dikata!

Balik dari menghantar KUDA HITAM, melawat kawasan sat ........ hehe....

Memang SUNGGUH BAGAI DIKATA pada entri Adoiyai AEON......... beberapa buah kedai telah selamat menamatkan kontraknya.......

Dulu belakang tu kedai makan  
Ni pulak kedai Hinode Shoppe....
Rasanya ada 4 buah kedai lagi yang OKje malas nak snap......... SEDIH mak! huhu......
Sesiapa yang berminat nak bukak bussiness tu bolehlah apply kat AEON area rumah OKje ni......
Boleh le kita sembang selalu! haha..........


** Entri ni AUTOPUBLISH jugak tau!

36 comments:

  1. hihiih...mmg prihatin laa sis ni,..ehehhe...bagus..kawasan kena sll dijaga.. kang ada yg ambik alih lak..haha...

    mmg area tu tak ramai ker atau aeon mmg tak mendapat tempat di hati pengunjung ??...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Entahlah izan....mungkin sbb dekat ngan AEON Balakong kot...tu yg kurang sambutan...

      Delete
  2. org tak ramai kot tp sewanya mahal, rugi woo..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu ramai yg datang situ...sewanya pun mungkin mahalah tu

      Delete
  3. amboi siap igt satu2 lagi tu..hihi
    akak 'sesuatu dah sampai..suka sgt...nanti cik nor pos entry yer..terim akasih bnyak2..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe mestilah cik nor...nanti Kala AEON tutup okje tak de tempat berjalan...huhu..

      Sampai dah eh....sama Dana cik nor...

      Delete
  4. susah2...sis je lah yang buka kedai kat situ..untung bagi due je dgn cik yea :P :P :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha....modalnya nk korek mana cik?

      Delete
  5. Klu sewa mahal dan jarang org datang mmg camtu, alamatnya x lama tutup kedailah..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Janganlah cakap camtu Mia...kang masin mulut Kang....hehe

      Delete
  6. maybe sewa mahal sgt,pengunjung pulak tak ramai..tu yg bungkus semua perniagaan..kesian..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mungkin tu M3h...susah jugak nk berniaga nikan....

      Delete
  7. maybe sewa mahal n pengunjung kurang la tu kan...alahai kesian

    ReplyDelete
  8. mahal kut sewanya, tu yg tak lama masing2 berniaga

    ReplyDelete
  9. setuju sangat....sewa memang mahal sangat..... pengunjung tak ramai tu.... sebab ramai yang gulung tikar tu he heee.....

    ReplyDelete
  10. bukan mudah nak berniaga , tapi kalaw andai , berniaga nih antara cara yang paling menguntungkan , ade niat nak berniaga , in shaa ALLAH .. :D

    ReplyDelete
  11. nak meniaga hapa , sewa tapak je pun dah RM3000

    ReplyDelete
  12. masa untuk okje melepak kat shoping complek lain pulak pasti..

    lupakan AEON ..haha..baik nya racun

    ReplyDelete
  13. awat banyak kedai tutup Kak? sewa mahal & kurang customer kot..biasa lah kan adat berniaga, ada pasang surut...huhu..
    makin kurang lah kedai nak cuci mata ye Kak..hehe:)

    ReplyDelete
  14. Nape camtu ek. Dulu kan meriah..

    ReplyDelete
  15. mesti ada kedai baru bukaknyer... tak lama jer lagi tu... ^_^...

    *OKje, kita dah dapat... nanti kita update dan sangat2 suka ladybird tu...thank you... I Love You.... ^_^

    ReplyDelete
  16. mmg slalu la eh kak okje ke aeon tu..bole perasan lak dah xde...hihi.. aeon kat mana tu ??

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum ... selalunya kedai tutup sbb x byk pelanggan n at the same time sewa lak mahal . pulus tak masyuk u ...

    ReplyDelete
  18. mebi deme tutup sebab sewa mahal kot kak

    sbb sewa kat AEON mmg mahal

    even bukak kiosk kecik gitu pun dah rm3-4k -___-

    kalau shop lot lg lah mahal

    ReplyDelete
  19. Hinode Shop di JB pun ada tau. Tempat anak-anak kakak selalu beli hadiah buat kawan dan cikgu-cikgu mereka.

    Atau hainom pulak buka kedai nanti kakak yg dtg boleh sembang sehari-suntuk tak payah buat kerja lain:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu KZ....sekarang ni dah tak delah tempat nk cuci mata....jgn kata depa, mak dia pun suka hehe....
      Nak buka kedai apa KZ... Kalau dah bukan business minded....sampai sudah tak de idea...hehe...sanggup ke nak dtg Kl nk sembang dgn kite?...

      Delete
  20. Aeon punyer rental a bit high lah !

    ReplyDelete
  21. dah tutup yer kedai tuh..maknanya lps nie okje kena cari kedai lain lah yer nak dptkan servis yg sebegitu..mungkin kena gi jauh sket kot...:)

    ReplyDelete
  22. korek kat bank jea sis..kan banyak jugak bank 'kita' kat sana tu :P :P :P

    ReplyDelete
  23. Lepas ni kene cari tempat lain la nak cuci2 mata..

    ReplyDelete
  24. jom kita bukak sorang 1 kedai OKje..
    kita jual ais krim hehehe

    ReplyDelete
  25. meh naok buke Insyirah E0butik kat situ...agak2 laku tak?hahaha...berangan;p

    ReplyDelete