Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, 24 May 2013

LUPA DIRI sejam!

ESOK....confirm mengukur jalan........
TAK CAYA?

Yeeee....... percayalah kata-kata OKje ni...... Arjuna  mana boleh tak melawat kawasan! Kang Shopping Mall ada yang rindu kat kitaorang! hehe.....

Semalam, lepas ambik Sudden Attack, singgah GIANT Batu 9, mamam......
Lepas mamam melalak anak beranak dalam MUSIC STAR.........  First time masuk tempat gini sebenarnya.......

Pelik OKje, sebab RM13 henggit je..... bukan mahal ke selalunya? Pernah tanya GREEN BOX dedulu..... rasanya dalam RM30an....... Masa tu terus cancelled! hehe......




Jangan ditiru perangai yang tak senonoh OKje ni yeh........ Lupa diri sejam! Astaghfirullahalazim..........

* Entri Autopublished ni tau!

32 comments:

  1. ihiihihihihi...kami dah tobat tak nak masuk karoke dah sbb tip kali masuk,..mia mesti tido,..sedap sgt kot kami berduet...kikiki....

    lepas tensen ker sis menyumbang sore kat ctu..??... ahah selamat mengukur jalan... ukur jgn tak ukur beb

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha....first timekan haruslah teruja beb...
      Lupa pulak hari ni Jumaat Izan..... nampaknya mengukur terpaksa tunda lepas Jumaat hehe...
      Tensen? hehe idaklah....kan ke boleh terbang la ni!

      Delete
  2. alaaaaaaaa thn depan leh join KILAUAN EMAS, mana tau JOHAN, boleh le kami berbangga dok canang sana sini, DIAlah rakan BLOGGER kami, ahakkkkkkk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.....sore macam katak panggil hujan ada teringin nak masuk kilauan emas hehe Sure sumbang memanjang!

      Delete
  3. ooii...sempat lg berkaroake anak beranak yer..heheh...UA ms dolu2 jer pernah masuk..skrang dah pencen..heheh.nak karoake..melalak kat umah..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni masalahnya ni UA.... terbalik! Dah kertu pulak masuk tempat gini! hehe...

      Delete
  4. HIKHIK :) BESHNYE ANK2.. MAK SPORTING

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anak yg sulung tu Deq....perasan sedap suara dia....hehe sesekali bolehlah...remajakan...kena layan jugak!

      Delete
  5. best nye anak beranak sekepalaaaaaa....tukang gambo nye mana???????

    ReplyDelete
    Replies
    1. Low profile...hehe..... nanti ada yang loya nak muntah ....haha

      Delete
    2. ellehhhhh...mengadeeeeee hahahahhaha :P

      Delete
  6. wah! best nya sesekali bah kak enjoy..happy kan diri..hehe..
    kami 1 family tak reti nyanyi, tu yg tak pernah masuk karaoke..haha..tak tau lah nti klu budak tumpis ni pndai plak nyanyi...hehe..
    dah balik kg ke Kak?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lumlah Atie....esok!
      Kitaorang pun bukan reti nyanyi Atie....belasah je hehe....

      Delete
  7. sporting dan berbakat nampaknya okje ni... boleh asah bakat dan buat aktiviti keluarag ni nampaknya

    ReplyDelete
  8. Tak salah pun nak karaoke....dah lama tak karaoke.

    ReplyDelete
  9. sekali sekala ye kak? hehe. merapatkan silaturrahim antara keluarga :)

    ReplyDelete
  10. amboi... kemain... heheh tapi sekali sekala apa salahnya kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'a...... Baru first time NK..... Harap jgn jadikan habit pulak.... Hehe

      Delete
  11. sekali sekala bersama keluarga apa salahnya...

    ReplyDelete
  12. cool..OKje..ok ape.kena buat acara tahunan ni..

    ReplyDelete
  13. sesekali xper OKje...dengan family kan...seronok tgok anak2 hepi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yelahkan AS.....nk bg mereka hepy je.....

      Delete
  14. hehehe... layan selagi boleh... :)

    ReplyDelete
  15. wakakakaka...kami selalu ke Red Box.... ni pun dah lama x pergi ni... nantilah one of these days...nak itut tak OKje? *_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...... Buang beras je Farah kalau okje ikut sebab bukan pandai nyanyi hehe

      Delete
  16. auwww... sweetnye korangggg... anak beranak sekepala...!! x mcm anak beranak pun ada.. dah mcm kwn2 jek..

    ReplyDelete
  17. hehehe sportingnya dapat Umi mcm OKje.. ;)

    ReplyDelete
  18. wow...melalak sakan OKje ye...kang serak dah suara tu byk sgt nyanyi;p

    ReplyDelete