Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 12 June 2013

Cerita disebalik GAMBAR

Cerita disebalik GAMBAR.......


~ Masa ni tengah bertunang tau....
~ Arjuna kata, kalau dah bertunang, dapatlah bawak tunang masa Konvo ......hehe.....
( bagus jugak idea dia tu yeh!.....)  

~ Rindu saat pipi cengkung cenggitu..... huhu
~ Sekarang pipi dah cembung! .....haha
( gelakkan OKjelah tue! )

50 comments:

  1. len benar rupanya OKje tapi tetap cun dulu hingga kini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lain ke UA?...dulu muda sekarang dah tua hehe!

      Delete
  2. lainnyaaaaaa.... tapi suka2 suka... wah kiranya masa tu tengah darah manis la ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lain eh? Haruslah lain Farah dulu kurus sekarang gemuks...hehe

      Delete
  3. cembung bahagiala tu kalau cekung xsihat rasanya hihihihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha....pandai MA buat lawakkan.....
      Moga bahagia hingga ke syurga MA

      Delete
  4. ooo dah tuning boleh yerk.. ok good idea gaktu...
    Nampak muka masih bertunang.. orang sekarangni takder gambo gitunyer...

    ReplyDelete
  5. skarang mkn comel lah akak..:)

    ReplyDelete
  6. serius...sekarang makin cantik.... :)

    ReplyDelete
  7. slim melim ko kak dolu dolu..ala vogue gitu kan..tapi sekarang tetap menten..kelas okjee... (",)000000

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...bolehlahhhh....dulu Arjuna belum sponsor nasik hehe!

      Delete
  8. Bagus sungguh idea arjuna yer..kalo tak kempunanlah okje nak gie konvo arjuna yer..heheh..apapun okje ttp maintain gitu..dl mahupun skrang ttp awet muda cantik molek gak..heheh syabas..

    ReplyDelete
    Replies
    1. UA, statement yg bawah tu nampak sangat menipunya hehe.... mana ada maintain UA....sekarang dah tua, gemuk...dulu memang lain sekarang lagi lain huhu

      Delete
  9. ehh lainnye kak okje.. tp arjuna menten jek.. hahahaha.. nak gelakkan.. ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sukalah Arjuna tu kalau Deqla kata dia menten hehe...

      Delete
    2. alaa... menten sikit je pun...mohon dia jgn perasan lebih2.. hahhahhaa...

      Delete
  10. Manalah pipi tak cembung dah beribu-ribu kilo beras dah Arjuna beli sejak duduk sebumbung..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha..... amboi kandaaa.... kalau nak mengenakan dinda, memang nombor satu! hehe
      Tapi itu dinda memang setuju kanda.... itu tak campur Johnny, Ice Room yang pelbagai lagikan kanda....haha

      Delete
  11. pipi cembung pun makin cantik skrg ni

    ReplyDelete
  12. merahnya dia..heehe.. beb gincu merah sangat beb..ehe...mujur dh bertunang,..kalo tak..tak adalah gambar ini,..yer..ehe...

    dl slim sbb jg badan nak ddk atas pelamin...sekarang cembung sebab bahagia si arjuna siang malam dok jaga..ehe...

    tgg nnt keluar gambar apa lak pas ni,..sis suka belek album eks... mengimbau kenangan tu penting...baru rasa dok bercinta je hari2..ehe...mood tak sabar tgg arjuna balik kerja ler tuu..hiihhiih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe....yolah tuuuu.....
      betullah beb bila belek gambar lama... semarak cinta pun terus membara hehe... terus tak menyabo tunggu laki balik! haha...boleh gitue?

      Delete
  13. komen tambahan...

    dulu suka sangat fesyen tudung cenggitu kan,,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sajalah tu,.... letak komen tambahan banyak-banyak nak upkan rank! hehe Dah macam kak Laila gamaknya ....
      Tu fesyen tudung terkini masa tu beb hehe...

      Delete
  14. err..
    napa nampak serius je dlm gambar ni beb...tgk si arjuna tuu kan main senyum..huhuhu..kikikiik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Serious le.... depan tu mak pak dia hehe....kang sengih sengih macam kerang busuk apa kes! haha

      Delete
  15. Sama cantik sama padan...dan sekarang dah sama badan...hehe
    Tapi tetap comel :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...amboi BM...pekena kita nampak!

      Delete
  16. masa konvo aku...pak we tak de lagi tau....apatah lagi tunang.....

    ReplyDelete
  17. saya dulu pun ikat tudung cenggitu gak..takyah berkerongsang bagai..

    ReplyDelete
  18. hahaha, maaf tergelak sikit...
    Okje kembang pun xpe, manis tetap ada :)

    ReplyDelete
  19. alahh.. x gelak pon.. comel dan sweet sangat..^^

    ReplyDelete
  20. Hehehe bila tgok pic hainom ni, serupa mcm akak dulu2, cekung jugak dan skrg double cembung kihkih :D

    ReplyDelete
  21. patutla arjuna tk tunggu lama utk meminang ..
    ayu banget ..
    he..he...
    melebu link kyiyer ..
    ono gambar ku karo bojo egek tunangan mbiyek ..
    http://satuperlumbaan.blogspot.com/2011/03/couple-ride-to-kota-gelanggi.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wes ndelok....koyo Jamal kambik Azura ketok ne hehe

      Delete
  22. kira masa tu dapat Lesen L lah ya...
    sweet masa muda...innocent gitu!

    ReplyDelete
  23. alololo comeynya merpati dua sejoli masa tengah darah manis hehe

    ReplyDelete
  24. Qaseh ~ Ini lah kenangan mengusik jiwa version feeling jiwang2 hepi. Qaseh pun ada photo kenangan tp x blh share sebab that time x berhijab so x blh sama sekali utk tatapan umum.
    [Q : paling best tgk album wedding. Nak ketawa pun ada. 1 thing klu insan2 dlm album msh ada perasaan gembira but jika ada antara insan tersebut telah 'terdahulu' dr kita pasti mengamit kesedihan & kesyahduan]

    ReplyDelete
    Replies
    1. Of couse le kasih, .....kegembiraan dan kesedihan itukan sahabat kpd yang bernama insan...

      Delete
  25. hahhaa..tetap comel bah Kak..
    Ayu je tgk... skrg lagi wajah keibuan Kak:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...wajah keibuan tu sebab dah jadi ibu Atie...

      Delete
  26. alahai.. comelnya hainom masa tu..

    ReplyDelete
  27. alahaiii....sweet nye...tapi still young lah sis...acenne tu..hahaha

    ReplyDelete