Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, 2 June 2013

Janji dapat beradu di HOTEL...

Orang nak bercuti,  dia pun nak bercuti jugak..... hehe
Tak dapat jauh, dekat pun jadiklah......

Bukan ke Langkawi yang kupinta, apatah lagi Vietnam mahu pun Bandung,  memang tak termimpi......... Janji dapat beradu di hotel macam 'Ceqgu' dan dapat berlarian digigian pantai ...... hoho....

Eh? Tu bukan OKje yang kata tau...... tu TLBD yang kata! Mak dia OK jerr.....duk rumah pun boleh, makan angin lagilah BOLEH..... hehe........

Malam tadi lagi TLBD dah ready packing baju, punyalah tak sabar nak pergi.
Memang tak booking hotel pun, main redah je.... Nasib baik ada kosong beb.....

Muka puas dapat mandi pantai..... anak....anak....

Masyaallah......  slownya tenet....... Nasib lepas satu gambar.....
OKlah, sebelum kena sound dengan Arjuna, asyik melayan blog guna hp dia, baik OKje stop dulu ....

Sambung esoklah yeh....


33 comments:

  1. Eh rasa cam kenal je tempat ni hihi.okje camna nak buat bila post kat blog sy tu jd bertindih ye?almaklumlah org buat blogkita pun nak berblog hihi.tak khatam lg blajar ni.ada sesapa bole tolong?

    ReplyDelete
  2. Hahaha janji dapt tido hotel ye Kak?? Ok lah tu, drpd kmi ni duk tido atas tilam kat rumah je..haha..
    kat mana ni Kak?? :)

    ReplyDelete
  3. nice view okjer..mana tu? 2 abdul saya pun 2x5, janji ada tempat berendam, walaupun tak jauh mana. layan ajalah..dah besar besok, bila depa tak kisah nak mandi, kita pulak teringat2 ragam depa masa kecil. yg penting..depa happy sekarang..

    ReplyDelete
  4. teringin nak tido otel jugak yang ada pantai!leh mandi manda...macam la somi kita bagi..hukhukhuk!apa2pun,selamat bercuti! =)

    ReplyDelete
  5. Macam pernah kulihat lokasi ini...Macam di Coral Beach, Port Dickson jer. Selamat bercuti...semoga bergembira main pasir di pantai :)

    ReplyDelete
  6. hehe xpe kak janji dapat cuti..keluar dr umah sekejap pn jadik le

    ReplyDelete
  7. Janji tido hotel..teringat anak acik masa kecik macam tu la

    ReplyDelete
  8. dapat tido hotel baru namanya bercuti..klu dok kat homestay xder kolam muka masing masing cemberut jer kan..

    ReplyDelete
  9. salam kak okje..
    huhu..
    best nyelah dapt mandi pantai ye x..
    bila dah besaq ni.. rasa x best pulak nak mandi pantai..haha..^^

    ReplyDelete
  10. rasanya kat PD kan ! sana mmg tenet lembap . mlh kekdg langsung x der ...

    ReplyDelete
  11. cantiknya pemandangan dari tingkap tu. tu pantai ke kak? tenang je jiwa tgk.

    ReplyDelete
  12. Wah bestnya pergi pantai... Sempat tunaikan permintaan anak2 masa diorang cuti ni...mak yang lagi tumpang seronok, kan?

    ReplyDelete
  13. okje bercuti kat PD yer..takperlah tercapai jgk hasrat TLDB utk bercuti2 M'siat..dekat pun cukuplah..janji dpt makan angin..hehe

    ReplyDelete
  14. Enjoy the holiday k..tak dapat pi jauh dekat pun okkan..janji tak duduk rumah kan..

    ReplyDelete
  15. enjoy kak! untung laa pegi holiday... hihi

    ReplyDelete
  16. bestnya gi amnid pantai n tido2 hotel :)

    ReplyDelete
  17. paradise lagoon PD ye...

    best2

    ReplyDelete
  18. Cantiknya view dr bilik hotel OKje tu.. cpt2 upload gmbr lg eh.. :)

    ReplyDelete
  19. wahh syoknyeee.. cuti skolah ni je la masa nk bawak ank2 jenjalan... biarlah depa puas2.. nnti nk kena masok skolah blk muka smua lemau..hahhhaa.. bercuti ke mana tu kak??

    ReplyDelete
  20. Makan angin jgn banyak-banayk nanti kembung perut hahaha...
    Belumbalik lagilah ni ye?

    ReplyDelete
  21. amboi2 OKje.. mntg2 le tido hotel, senyap sepi jer, rasa2nya ni n3 semalam..

    ReplyDelete
  22. Sis ! Lama tak singgah , dah ceria blog. Naisss!!!!!

    Bestnya dpt lepak di tepian pantai dngn seisi keluarga.

    ReplyDelete
  23. jadilah tu kan...dari takder... he he he...

    ReplyDelete
  24. kalau saya pun, dapat pi dekat-dekat pun, saya suka...janji dapat berjalan hehehe...nampak menarik tu tempat OKje pi tu

    ReplyDelete
  25. ewahhhewahh.... "honey may" dengan anak2...wiwittttttttttttt.....co cweet...hhahah

    ReplyDelete
  26. jujurnya KY belum pernah bermalam di hotel, mcm mana rasanya ekk...heeee

    ReplyDelete
  27. Enjoy your holiday OKje & Family ;)

    ReplyDelete
  28. selamat berjimba di PD........

    ReplyDelete
  29. kat pd kan kak...corus paradise..

    ReplyDelete