Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 5 June 2013

SORRY yeh!.....

Sorrylah yeh...... belum sempat nak berblogwalking lagi.......

Psst........ anak Pak Rahman masih cuti lagi rupanya, dia tak bagi tau OKje pun yang dia cuti 3 hari........ Sajalah tu........ nak menyakat mak!!

Mentang-mentanglah kitaorang ni suka mengukur jalan, habis dihanyaknya kita orang naik turun MALL tiga hari 3 malam berturut-turut...... Rasa macam nak tercabut buku lali ni jadinya....... hehe

Hari Sabtu lepas pergi TIMES SQUARE .........  Anak dara 2 orang tu mengajak JALAN-JALAN CARI BAJU. Banyak kedai baju kat sana tau! Yang bestnya, baju dia murah-murah dan banyak pilihan untuk remaja. Kalau untuk REMAJA PURBA yang dugong ni, agak limited jugaklah.....hehe

Hari Isnin baru-baru ni, balik dari PD terus singgah  SETIA ALAM MALL.......
Memang tak pernah sampai sini lagi. Tempat dia memang besar dan cantik. Kedai-kedai dia nampak CLASS, tak de kedai-kedai baju yang macam Times Square tu. Yang bestnya toilet dia pun cantik dan selesa! hehe....... Bukan TLBD je yang asyik nak masuk keluar toilet.... OKje pun suka! hehe ....

Kedai Jam adalah kedai WAJIB anak Pak Rahman singgah!
 Singgah je pun.... huhu....
OKje tengok dari jauh aje le hehe....
Scenery dari food court...
Semalam pulak, lepas menghantar SA terus menyinggah MID VALLEY...... sampai ke malam baru balik.....
Nampaknya bayak hari dah 'MISS' Masterchef ni.... huhu......

Main puzzle Superman..... Ada filem baru kot, promosi bagai ni!

Sebenarnya, Arjuna nak mencari JAM TANGAN Angry Bird, hadiah HARI JADI...... tak berjumpa yang berkenan.....

Hari ni tak taulah ke mana destinasi kitaorang seterusnya.....
Nampaknya esoklah baru boleh pulun blogwalking!.... SORRY YEH!.......


35 comments:

  1. wah! banyak nya jalan.. takpe Kak sekalis senaman kaki..haha..
    dah lama sangat rasa nya tak menjelajah bumi KL...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah pasal Atie rasa nk tercabut buku lali ni....

      Delete
  2. Amboi...berjalan sakan ☺☺

    ReplyDelete
  3. Selamat meronda2 k.. urmmm baru 5hb, banyak baki lagi tu.. bolehlah kempiskan purse anak Pak Rahman dulu yg sedang kembung tu dengan apa2 yang patut tapi jangan sampai membazir lak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.... Tak shopping apa pun UA....budak budak je yg lebihnya..... Maknya tengok je! Tak sampai hati pulak nk pau!

      Delete
  4. Meriah shopping complexes tuh ngan kunjungan rombongan okje tuh..heheh..nanti kan lps cuti sekolah mana leh ukur jln panjang2 lagi kan..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe....betul tu UA nnti dah sekolah, rehat jelah kat rumah

      Delete
  5. amboi..cuti sakan ye kak..:)

    ReplyDelete
  6. jalan puas2 kak..window shoping pun therapy..zila loike222 byk...

    ReplyDelete
  7. aah ada filem superman baru

    man of steel :)

    ReplyDelete
  8. Betul tu.nanti ada filem superman baru hihi jalan2 exercise kaki n mata hihi

    ReplyDelete
  9. amboi cuti sakan. tu la untung jd suri rumah kan. x payah nak apply cuti bagai. boleh cuti brp hari yg suka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bab tu aje untung UL.... Bab shopping, tengok ajelah.... Takkan nk mintak je.... Malu!!!

      Delete
  10. cuti sekolah nie memang sonok dapat cuti2 malaysia kan Okje hihihi

    ReplyDelete
  11. Konon kata nak tercabut lututlah tapi sebenarnya dlm hari kembang suka bukan main dapat merayap banyak Mall. Banyak dpt beli yg dihajatkan... Lagi lama Arujna cuti laaagi happy kan..kan... ala kanda tahulah dinda:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe pandai kanda baca hati dinda yeh....
      Tak delah shopping apa pun kanda.... Sejak dh tanam anggur ni, kenalah sedar diri kanda, tak bolehlah nk shopping mcm dulu!.... Bukan duit sendirikannnn... Hehe

      Delete
  12. jalan sakan yer...
    best dpt jln2 ni..sapa tk mau kan...hehe

    ReplyDelete
  13. kak dan cik abang dah tak ukur jalan shopping complex dah..
    zaman dah berlalu..hehe..
    10 tahun lalu, boleh tahan lagi..
    hangpa muda lagi, ukur jangan tak ukur

    ReplyDelete
  14. wah wah..sakan mengukur jalan yer...

    ReplyDelete
  15. No prob okje..take your own sweet time.k..enjoy your holiday.

    ReplyDelete
  16. Seronok betul jln2 anak beranak kan...

    ReplyDelete
  17. salam... amboi kak okje..
    sibuk berjalan nampak..^^
    enjoy holiday!!

    ReplyDelete
  18. ok faham je ! yg penting enjoy yer

    ReplyDelete
  19. mmg kena dengan taste OKje. jalan2 & ukur jalan...manyak syiokkk ;)

    ReplyDelete
  20. sakan betol.. anak remaja dgn remaja purba tu sama2 naik kalo bab berjalan ni ehh...kohkohkoh...

    ReplyDelete
  21. tu yang ber We Chat kata duk sibuk mengukur jalan tu ek...he he he...

    ReplyDelete
  22. habis lah gugur bulu kaki kat mall tu...hahahhhah

    ReplyDelete
  23. agak-agaknya berapa budget untuk jam tangan anak ko tu ye nom..

    ReplyDelete