Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, 7 July 2013

NAJWA LATIF.....

Destinasi terakhir mengukur jalan semalam adalah AEON area rumah...... hehe....
Macam yang pernah OKje cakap sebelum ni, AEON area rumah ni memang lengang sesangat, kecualilah hari Sabtu dan Ahad...... itupun tak berapa nak ramai, tapi bolehlah......

Masa datang tu ada Singing Competion sempena KFC Korean Burger......
Kira tak sia-sia jugaklah menyinggah! hehe...... walaupun yang menyanyi tu semuanya Chinese!.....
Yang buat nak menunggu tu sebab nak bergambar jugak dengan PAKAR KOSONG sepatah kata Johan Raja Lawak hehe.... NAJWA LATIF

Dia jadi Juri dalam competition tu dengan seorang lagi Chinese guy ( yang berkot hitam tu ), OKje tak kenal sapa dia tu! Penyanyi jugak kot! ........


Gelihati OKje tengok Si TLBD,....... malu malu kucing pulak nak bergambar dengan NAJWA...... tangan dia pun seram sejuk ala-ala tak sangka gitu dapat jumpa dengan penyanyi faveret dia tu hehe....


Jangan tak tau, mak diaorang pun sama naik jugak ! Haruslah tak melepaskan peluang nak bergambar dengan retis! hehe....
Gambar tu cuma jadi koleksi peribadi ajelah...... hehe...


31 comments:

  1. amboi akak..publishla kat cni..hihik

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tak yah le cik nor...tengok je gambau Najwa tuuu

      Delete
  2. Wah, best nya dpt jumpa Najwa!

    ReplyDelete
  3. najwa ni anak geng bas sekolah saya di batu pahat, okje. setiapkali balik kg lalu lalang rumah dia..tapi tak berani nak kabo kat 2 Abdul. takut depa tahu dan ajak singgah. biarlah rahsia...heee

    p/s dah dapat address dan delete tapi no.hp tak dok pulak diberi

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeh ke Nim...Raya ni bolehlah singgah rumah geng tu Nim....haruslah suka 2 Abdul tu! hehe

      Hari tu sebab ingat bila komen terus publish tu yg tak letak no Phone...nanti yeh!

      Delete
  4. najwa latif..abg sy minat gila dekat dia ni..ahax >_<

    ReplyDelete
  5. Wah..najwa lafif..cinta muka buku..anak2 sedara sya suka sgt lagu kosong..:)

    ReplyDelete
  6. tiap2 minggu ukur jalan, rajinnya, yalah...mgkn smbil wat persiapan raya anak beranak.. kami blum ada tnda2 nak raya, huwaaaaaaaaaaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. UA...ukur je jalan tapi belinya tidak....belum jumpa yg berkenan hehe... tulah... nak kena dekat nak raya jugak shoppingnya baru best!

      Delete
  7. kak, najwa tu besar kan dia ?
    dulu jumpe kat jom heboh. tak sangka. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Emmm idaklah besar sangat...chubby kot....sedang sedang kot Syuk....
      Syukkk... nak yg ramping saja hehe

      Delete
  8. ooo...peminat Najwa Latif rupanya..untung dapat jumpa dia kan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anak yg minat AS... OKje layan je... tapi lagu dia pun best jugakkan!

      Delete
  9. tak aci tul . nak gak tgk gambar hainom dgn najwa latif ... huhuhuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vee...kalau nak tengok kena tunggu bulan mengambang dulu! haha

      Delete
  10. Kosong kosong hihi.publish la pic okje ngan najwa

    ReplyDelete
    Replies
    1. TJ cukuplah dengan anak-anak je buat masa ni.... nanti kang menyesal hehe

      Delete
  11. waaa...bergambo dengan retis tu

    ReplyDelete
  12. wah kemain lg jumpa pakar kosong..nk tgok gak gambar maknye tu..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gambar maknya tunggu bulan mengambang dulu baru boleh menjelma PK hehe

      Delete
  13. untungnya dapat gamba dengan retis hihi nak tengok..!!publish pls

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tak yah le Bieaz.... buang masa Bieaz je nengok Okje hehe....

      Delete
  14. wah!!!
    kite minat die jugakk.. nak gambo juge.. nak nak nak!!

    ReplyDelete
  15. kalau dah jumpa selebriti tu ambil ler peluang........

    ReplyDelete
  16. tak rugi lah singgah kat situ..sambil berenang minom air lah ye...hahhaa

    ReplyDelete
  17. malu2 kucing yer TLBD... suka juga lagu kosong tu.... sempoi jer nampak najwa latif tu kan?

    ReplyDelete
  18. Nak tgk gambar mak budak ngan retis tu ☺☺

    ReplyDelete
  19. First experience memang cenggitu OKje kot? he he he...tapi so far Farah belum lagi mengalami cenggitu...sebab mungkin dah terbiasa dalam entertainment line macam SA dulu masa organize event...

    ReplyDelete
  20. sama2 comel aih.. suka la tu TLBD dpt jumpa retis yg dia suka.. najwa sporting x?

    ReplyDelete