Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 13 November 2013

Takkan Berpaling Dari Mu

Salam Rabu tanpa kata-kata......

JATUH CINTA dengan lagu ni sejak tengok beberapa kali kat TV.....


Tak taulah kome suka ke idak, al-maklum ajelah manusia yang menyanyi dalam tu semuanya tahap KILAUAN EMAS....hehe, memang padanlah dengan Tukang Karut yang dah berkilau-kilau emas jugak ni ha......ahaksss....

Idak le teman tau, kome boleh bukak ke idak link ni, tapi OKje boleh pulak .........
Sila HIGHLIGHT link dan RIGHT KLIK yeh..... lepas tu kasi deep feel........

http://www.youtube.com/v/qqZx40HDXI4?autohide=1&version=3&showinfo=1&attribution_tag=HYGMM6caLHRRJ3l00nOkIg&autoplay=1&autohide=1&feature=share

Dah...dah...... KLIK je You tube bawah ni yeh...... mak dah tererrrr!!!.......hehe.... link atas tu versi pagi tadi masa BUTA IT hehe....... la ni dah CELIK IT.......TQ Upin ajar Opah!



60 comments:

  1. Tak boleh tahu apa lagu ni okje.... ada masalah ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ke AN......Masalah apa yeh ni....

      Delete
  2. semalam baru dengar.. memang telah terjatuh suka dah nie.. :D

    ReplyDelete
  3. cikjah tengah dengar kat youtube ni.. 1st time dengar ni. tgh ambil feel jap eh hehhe

    eh kenapa cikbedah tak link je terus youtube ni masa create entry ni?? kan boleh link terus dari sini ke youtube..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Jah oiii,..... masalahnya cik Bedah tak reti hehe...... kalau reti dah semalam lagi buat.....mengaji kat tutorial pun tak paham paham....hehe

      Delete
    2. Masa draft entri...kat atas tu ada "insert video" (yg gambar papan shooting filem tu) haa..klik kat situ. Lepas tu klik "video from you tube". Masukkan tajuk lagu...pilihlah videonya...klik "select"....dah siap! Pi buat sekarang!

      Delete
    3. Tq bro....pagi tadi jugak wa kasi settle...hehe

      Delete
  4. Alamak blm pernah dgr lg la OKje...ok2 jap lg nak layan kap erk.. :P

    ReplyDelete
  5. Xpernah dengar lagi la kak okje, maklum le kita jarang nengok tv akak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengok Youtube je BC....tak perlu tengok TV

      Delete
  6. Alamak...bw guna tpon cam ayam je ni okje...mmg x bole nak bukak link tu.... Cer bg nma grup ngan tjuk lgunya...kut bole digugel nnti okje...sekian...tq...:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah..... klilk je Youtube atas tu....

      Delete
  7. best la kak.. kita pun da jatuh cinta jugak la... hehehehe... penyanyi lama kan... da lama tak dengar depa nyanyi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yelah AA..... penyanyi zaman 80an...hehe

      Delete
  8. Tk dapat nk dengar lagu tu.
    Saiki neng cameron Hgland.
    Reply pun enggo hanfon waea

    ReplyDelete
    Replies
    1. Enek Nassier Wahab ......nek arek ndelok raei ney ndewek hehe....

      Delete
  9. memang layan la.....lagu2 macam nie.....sedap di dengar....

    ReplyDelete
  10. yeay dah celik IT...suka suka suka... tak adalah berkilau2 pun emas tu... bukan kilauan emas la... lebih matang OKje...

    ReplyDelete
  11. Baguslah OKje kalau dah berkilau-kilau emas di tangan...hahaha...

    Nanti MD dengar kat Youtube ek, tapi sekarang ni MD tengah tak sedar diri minat lagu cintalah pulak....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha..... Kalau kat tangan tu tak payah le berkilau kilau banyak sangat.... berkilau sekali pun dah cukup hehe...
      Kira sekarang ni bukan dalam hati je ada taman....seliruh badan tengah tumbuh taman yeh MD hehe

      Delete
  12. suka jugak lagunya OKje...sy tengok kat tv siaran astro oasis selalu mainkan...

    ReplyDelete
  13. Rasanye cam tak pernah dengar.. nanti nak try dengar jugak.. hehehe

    ReplyDelete
  14. Kat opis ni tak dapek le nak ber youtube bagai. Iklan Nuffnang kat blog pun tak nampak.

    ReplyDelete
  15. alorrrr pas 'check in' nnt UA layan lagu ni, kalu pasang kt lobi hotel kejutkan staff hotel tengok UA tergedik2 sorang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lagu ni sah tak jadikan kita tergedik gedik UA....dia akan buat kita kejam mata .....pas tu tidur hehe

      Delete
  16. Macam pernah dengar lagu ni kak..tapi tak pasti lagu siapa....:):)

    ReplyDelete
  17. Waa memang best juga kan, masih mantop penyanyi2 lama ni.

    ReplyDelete
  18. x penah dgr lagi ni kak.. ok nanti deqla dgr..kat opis ni xleh bkk pun video tu.. blocked bab you tube2 nih...huhu...

    ReplyDelete
  19. First time dengar ni.. Sedap didengar.. Rasa tenang jer kalau nak dibanding ngan lagu2 zaman skang ni.. Mieza prefer lagi lagu2 evergreen orang2 lama dulu dar lagu orang2 muda skang ni.. Sakit telinga dengornye.. Huhu..
    Mieza Suri Shaklee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Mieza..... kadang kadang lagu lama lama ni melodi dia menenangkan...

      Delete
  20. Actually dah dtg melawat okje..nampak jer entry okje terus masuk umah tak bg salam..nie psl arissa kalau dokdepan laptop ngan dia, dia tak suka btul, kejap jer dah memberontak rimas..kdg UA type sebelah tangan jer dahla keyboard tak berapa btul..takper lah demi kengkawan kan..:)
    UA tak pernah dengar group nie mahupun lagunya, group baru yer okje..UA nie dok dengar yg evergreen 10 tahun lps jer takder lagu2 baru dlm kepala..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alah biasalah UA...tangan budak kecik tgh nak belajar pegang bendakan.....
      ada aje benda yg nak dicapainya....
      Group ni selalu keluar Hiburan Minggu Ini zaman 80 dedulu UA......zaman Okje anak dara nih...

      Delete
  21. sedap plak dengar lagu ni...yg x tahan penyanyi dalam tu...mcm confirm versi2 kilauan emas...hehehe...tp masih berkilau2 tau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg sedap Noe...... jatuh cinta sudahkan.....
      Hehe..... tak sangka suara mereka masih sedap lagi Noe walaupun dah berkilau kilau hehe

      Delete
  22. hahahhaaa.....emas berkilau yae...kalau bawa g kedai emas agak2 laku tak ??? :P

    #tu lah pepagi td bukak link jae...skrang dah ade video nye..amboiiiiii,lepas ne cnfrm ketagih :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau dah emas bawak gi kedai emas mmg le laku Cik hehe......
      Tak pe ketagih lagu.....jangan ketagih benda lain hehe....

      Delete
    2. laku ekkk......hahahhahaaa

      Delete
  23. Tak pernah pulak dengar group dan lagu ni......sekarang tenet laju cam kura2, nanti dah ok aku dengar ye.....OKje yang suggestkan mesti best punya...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang best Mia.... tak dengar rugi!

      Delete
  24. a'ahlah belum penah dgr lg lagu ni la

    ReplyDelete
  25. acik belum pernah dengar ni..terima kasih okje

    ReplyDelete
  26. Alamak takleh nak ngk ok jer...nanti blk umah br blh ni...tak sabo rasernyer nak dengor...

    ReplyDelete
  27. best jugak layan lagu ni… first time dengar…. mendayu-dayu gitu….

    ReplyDelete
  28. NNt I nak layan dengna JJ satgi :D:D

    ReplyDelete
  29. salam okje...saya pun tak pernah dgr lagu ni sebelum ni..tq okje share lagu ni..mmg sedap dan menginsafkan

    ReplyDelete
  30. ok jer berkilau - kilau emas , eh udah tebal tu rm nya .

    ReplyDelete
    Replies
    1. RM nya yang tak tebal tebal Vee... heehe

      Delete
  31. lagu yang indah~ fuhhh .. rasa selesa je >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yelah tu......kotnya tak dengar hehe

      Delete
  32. tak pernah dengar pun lagu nie lagi......

    ReplyDelete
  33. Penyanyi ni semua veteranlah okje...tapi suara dia orang ok lagilah..not bad!!

    ReplyDelete
  34. saya suka lagu nasyid yang lama.lagu serma lagu "selimut putih" huhu.. tadi masuk blog ini error google sabau jelah ahaks..

    ok jer kalau der beli pemanggang ajaib kasi tahu kt pm sana ahaks... nak cari saiz sedang tak mau keick huh..nanti leceh masak berkali2.saya servery tpi mahal harga dia hua...setuju cam saya suri rumah mals nak panggang pakai manula heee..apa lgi umh asyik berasap masa bulan pose bau dalam umh sedap tak per ni sekali dg asap umh bau busuk masa panggang ikan dan ayam huhu,,,

    erk.thnks komen sampai lebam heee...rajin sungguh ok jer yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belum tau jadi beli ke tidak Suri..... Kadang tu cerita je lebih hehe...belinya idak
      Betul tu nak beli arang bagai...bau satu hal....malaslah weyh...baik tak yah memanggangkan hehe

      Delete
  35. tak pernah dgr lagu nie.. kena amek feel sat. hehehe

    ReplyDelete