Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 25 December 2013

Bungkusan POSLAJU tu daripada AISY NASIHA

Salam Rabu......

Balik dari ambik IC semalam, OKje terus pergi POSLAJU Balakong, atenya tak menyabar nak tunggu hari Khamis. Semalam call POSLAJU, dia kata, diaorang hanya boleh hantar lepas Krismas. Mak ai!!!! Lamanya.....
Mana tahan mak kalau cenggitu........ tau ajelah Mama Zir punya perangai, jenis tak menyabor..... hehe...

Si TLBDlah yang lebihnya, perangai anak dengan emak sama aje, dalam kereta lagi dia dah bukak. Satu persatu dia bagitau OKje apa ada dalam bungkusan tu, masa tukan Mama Zir tengah fokus driving tapi bizi body nak tau jugak...... telinga wajib mengopeng haha.......

Bajulah buuu......ada Keychain dengan Pen Korea...... lagi ada kad.....
Terima kasih Aisy Nasiha. OKje pun seronok jugak kenal awak.....


Jom kita berkenal kenalan dengan Aisy Nasiha ni?....... Seorang guru, masih muda orangnya, baru beranak dua, lembut raut mukanya, tetap manis tanpa secalit mekap pun tambah lagi kulitnya yang putih melepak tu.... Untung le Papa N tak yah keluar modal beli bedak hehe.....  Meh OKje tempek header blog dia kasi kome lebih perasan........



Inilah dia isi dalam bungkusan POSLAJU tu..... OKje memang suka baju kelawar ni sebab sejuk dan berangin haha......Terima kasih daun keladi Aisy Nasiha. Budi baik awak hanya Allah sajalah yang dapat membalasnya.


Malam semalam jugak OKje pakai......nasib muat !.....hehe...

26 comments:

  1. weewwww....nasib baik muat kan..Kalau tak terpaksa kasi kat TLBD lah jawab nye...kohkohkoh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah tu cik ....dlm kepala dah terbayang TLBD atau Angry Bird

      Delete
  2. Wah best ni dapat baju kelawar free......hehe

    ReplyDelete
  3. wahhh! bestnya kak... mmg best lah dpt baju kelawar tu...hihi..
    nanti nak terjah blog ain gak..:)

    ReplyDelete
  4. comel & cute.. untung okje dapat hadiah.. ^^

    ReplyDelete
  5. misteri dah terjawab, dari AN rupanya…
    wah ole2 dari korea dan baju kelawar… pandai AN agak saiz baju Okje :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Senang je nak agak Bijen...pilih paling besar haha....

      Delete
  6. Ish..Okje ni.. takkan comel molek macam badan Okje tak muat baju kelawar tu.. tak caya I... haha.. harapnya suka ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang suka sangat AN....tambah koleksi baju kelawar okje hehe....

      Delete
  7. alhamdulillah rezeki.. Aisy, akakpn nak jugak... opsssss..

    ReplyDelete
  8. oh...gift ye...alhamdulillah...rezeki...:)

    ReplyDelete
  9. untungnya kak anum dapat hadiah...bj kelawar yg kiter jeles tu beb sebab kite dah lama tak pakai bj kelawar...hihihi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mesti pakai Pyjamaskan....pergh! Hehe...

      Delete
  10. Alhamdulillah rezeki jgn di tolak..

    ReplyDelete
  11. Untung badan.. sebenarnya dalam blog ni seronok kannn. dpt kenal kawan2 baru.. wpun tak bersua muka, tapi cenderahati menjadi pengganti.. :)

    ReplyDelete
  12. Wah, untung betullah Okje ni. Rezeki tahun barulah tu. Baju kelawar kalau tak muat, lebih baiklah bermesra semula dengan treadmill yang dah berhabuk tu....

    ReplyDelete
  13. owhhh.. dah tau la yer sape gerangan yg kirim hadiah... simpan hadiah bebaik yer kak... muat lagi yer baju.. maknanya akak kurus la tu.. heeee...

    ReplyDelete
  14. canitiknya baju kelawar tuh..rezki okje kannn..

    ReplyDelete
  15. sapa tak hepi dapat barang2 mcm tu..

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah. rezeki kan.
    bru berkenalan dgn AN.hihi

    ReplyDelete
  17. amboi bestnya..dpt macam2..cemburu kite.haha

    Alhamdulillah rezeki dr rakan2 blogger yg dekat dihati..:)

    ReplyDelete
  18. Tahniah......kalo pakai baju kelawo tu jgn sampai terbang ye....

    ReplyDelete