Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, 14 December 2013

Kalut

Salam.......
Yuhuuuuuuuuuu......... Lamanya rasa OKje tak bersiaran.......Rindulah pada orang yang merindui  mak.....

Syukur, alhamdulilah........ ceri beri OKje dah tukar jadi kedondong....... Haha.......
Lama dah sampai KL sebenarnya, tengah malam Khamis, hajat dihati nak singgah Cameron Highland, jeles weyh tengok Umi Alya asyik turun naik hirup teh cameron jer...... Mak pun nak jugak ! Tapi apakan daya...... poket Papa Zir dah semakin nipis! Keh..keh.....

Slow slow nanti Mama Zir blogwalking yeh..... La ni pun, tak boleh jugak Mama Zir nak sakan blogwalking sebab.......... mai sini cuping hangpa OKje nak bisik.....
Nenek ngan tok Zir ada ni, baru sampai tengahari tadi, so Mama Zir tengah duk berlakon kalut! Hehe...

Oklah.....tempek gambaq sekeping kasi korang menyampah! Haha....



31 comments:

  1. Amboi2 OKje, kemain lagi mesranya, nak kasi kita jeles le tu..

    Jgn risau, CH sentiasa menunggu kedatangan OKje sekeluarga, bak kata pepatah, takkan lari gunung dikejar, idok ke gitu?

    ReplyDelete
  2. Hai..so sweet.. dalam mood honeymoon macam cik ta dan zain nampaknya...

    Jalan sungguh2 ye nampaknya ni. Rehatkan diri k..

    ReplyDelete
  3. alololo suwitnya hihi
    :D

    nnt dr CH turunlah ipoh boleh jumpa2 hihi

    ReplyDelete
  4. phewwit, gaya mcm tgh honeymooon…. sedondon lagi…
    buat2 kalut eh? hihihi

    ReplyDelete
  5. Okje..kalau ada tetami memang tak sempat nak on laptop pun..kaaannn

    ReplyDelete
  6. hihhi...sedondon nampak.... boria pulau pinag ka...hahahah..
    oppst...jgn berlakon kalot lelama yer

    ReplyDelete
  7. sedondon gitu...bulan madu ler tu...

    patut la buat2 kalut...ada org upanya....kena jadi pelakon hebat na..

    ReplyDelete
  8. amboi kak..macm g honeymoon plk..:)

    ReplyDelete
  9. Macam pasangan baru kawen la OKje :)

    ReplyDelete
  10. Lama akak becuti kan.. seronoknya....
    amboi! gambaq tu.. mmg romantik..mcm org tgh bercinta...hehe

    ReplyDelete
  11. Amboii...sakan mak yae..patot pon sonyap jae bape hari ne..hahahhaahaa...
    ta pe lah....slow2 jae blogwalking tu...kang kene jelingan manje kang..

    ReplyDelete
  12. sibuk melayan tetamu le okjer

    ReplyDelete
  13. haa dah balik pon dia..2,3 jugak pi menjengah sini sonyap je..kompom cuti2 sokmo ni..:)
    so..sweet pic OKje..

    ReplyDelete
  14. bestnya melancong.. patut la sunyi sepi je. hehe

    ReplyDelete
  15. wah melancong sakan ni...patut la tak mai jenguk umah kita n hehehe

    ReplyDelete
  16. amboiii sedondon gitu...
    sekeping gambar pengubat rindu..cheeewahhhh...hihihi

    ReplyDelete
  17. Wahhh.....sakan ye OKje bercuti....hehe
    Gaya gambar cam berhoneymoon pulak....:p

    ReplyDelete
  18. berlakon kalut..errr...boleh menang anugerah AIM tahun depan tu weiii!

    ReplyDelete
  19. Sweet...tau...Mama zir ni jelita ok...

    ReplyDelete
  20. haha tak habis2 buat perangai nakal OKje.. buat kalut, buat2 berlakon konon..
    pssttt meh sini tlg ajarkan CIk Jah caner nak jadi nakal.. hehehe

    ReplyDelete
  21. kemain lg sehati sejiwa gitu..hehe

    ReplyDelete
  22. auwww... sweetnye pasangan pengantin lama ni.. ehehh... rindu akak.. time akak update ni, (sabtu) deqla kat kelate.. heeee...

    ReplyDelete
  23. hahaa. kalut le sangat ye.
    in shaa Allah lain hari sampai la nti

    ReplyDelete
  24. Oooooo....pandai gak berlakon rupanya MamaZir ni ya! Bukannya apa, bila depan 'orang-orang penting' ni kenalah kita menjaga maruah suami ya tak? Hahahaha....

    ReplyDelete
  25. honeymoon ka?!?! heheheh jeles ai.... amboi... pandai okje berlakon kalut... hahahhah

    ReplyDelete
  26. menyampah tau..romantiknya kalah org bru kawen.hakhak

    ReplyDelete