Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 5 February 2014

SPIDERMAN dan HULK jadian

Salam Rabu.....
Tak mo dah cite pasal makanan pagi ni, kesian.......  nanti ada pulak orang yang meleleh ayaq liuq hehe.....
Hari ni kita layan ajelah SPIDERMAN dan HULK jadian ni ....


Ingat lagi masa kecik kecik dulu suka betul tengok cerita THE INCREDIBLE HULK lama ni.....
Bila marah jer mamat ni terus bertukar.....grrrrrrr....
Jangan salah sangka, mak tak marah yeh....... mak OK jer hehe....

gawker.com


48 comments:

  1. sll balik sekolah mesti tgk citer hulk jadi hjau kalau marah.. habis koyak rabak baju seluar... haahh

    ReplyDelete
  2. haha..kecik2 mmg teruja ek ek dgn benda pelik2 gni..dah besor baru terpikir benda tak logik mcm annoying pulak..haha

    ReplyDelete
  3. mak hulk marah bertukar jadi catwoman kot. meowwww

    ReplyDelete
  4. hahhaa..suka tgk cerita ni dulu2 kak... smpai ke versi kartun khatam..hehe..
    aiks! marahhh kerrr tu??? :);)

    ReplyDelete
  5. eiii takutnya....Danial suka la sgt topeng cam ni..

    ReplyDelete
  6. Hahaha gelak besar akak hainom... tak boleh bayangkan hainom bertukar jadi hijau.... apalah yg dimarahkan tu ;)

    ReplyDelete
  7. Mak kalau marah pun mana leh tukar jantina! Incredible Hulk tu PapaZir aje yang available kalau nak bertukar pun... Mak pilihlah Catwoman ke, Medusa ke, ya mak kalau nak marah pun... Saya ni pulak tak suka makhluk hijau yang satu ni...saya suka makhluk jelmaan yang comel-comel aje :)

    ReplyDelete
  8. ehhhh.. sama lah.. zaman sekolah dulu pon layan citer hulk jugak.
    asal marah jer jadik hijau. koyak abes baju seluar. kesian dia.. asik kena beli baju seluar jer. hahaha

    ReplyDelete
  9. sampai sekarang wey aq selalu cakap kat anak2..( bila time marah ) " korang nak mak ko ni jadi hulk hari2 kerrr ? " hehe..sonyap terus dorang haha :D

    ReplyDelete
  10. cerita zaman kita membeso.. :)

    ReplyDelete
  11. dulu suka gak tengok mamat hijau ni hehehe

    ReplyDelete
  12. yg hulk tu gigi putih pakai darlie ke? hihi :D

    ReplyDelete
  13. hulk jaga gigi elok2..putih semacam kan..hehee!!! sental guna apa eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sental dengan colgate SB hehe....untung HULK dapat contract setahun!

      Delete
  14. Takutnya...takutnya...!!! Kikiki...

    ReplyDelete
  15. Irfan kalau tgk topeng hulk tu rasa2nya dia takut per
    sbb ritu penah dia tgk topeng gini gk kt rumah kwn..
    takut dia..hehe

    ReplyDelete
  16. hahahaa..ingatkan mamazir nak bertukar jadi hulk..haha

    ReplyDelete
  17. saya pun suka layan citer tu masa kecik.. habis seluar pun koyak bila dah jadi hulk tu… terlopong jer tgk citer ni depan tv.. ekekkeke

    ReplyDelete
  18. Hari ni baru ajar anak murid buat animal mask..huhu...

    ReplyDelete
  19. disebalik topeng tu mcm mama dan papa zir jer ..
    he..he..

    ReplyDelete
  20. putihnya gigi hulk,boleh jadi duta colgate.haha

    ReplyDelete
  21. kalau dh jadi hulk berjaga2 . takut baju koyak. nanti kena shopping ! hehe

    ReplyDelete
  22. suka juga :)
    semua marvel punya super hero semuanya best!


    p/s: sorry kak OKje sbb lewat bagi tahu
    kite dah post gift kat akak hari isnin lepas
    dgn post biasa je. hihi

    ReplyDelete
  23. saya pun dulu suka tengok cite ni
    mak saya kata yang jadi benda hijau tu
    orangnya pekak dan bisu
    tak tahulah betul ke idak...tapi seronok tengok cite tu

    anyway, saya membalas kunjungan dan done follow
    sini juga =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yelah YY mcm pernah dengar jugak statement mak awak tu....
      TQ YY...

      Delete
  24. Kakak dengan siapa tu? Peminat watak katun ni rupanya.. saya ingat budak2 sekarang tak minat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dengan TLBD le AN.....Nak kata minat, tak jugak saja tu...syok pakai topeng, sambil dia tengok dodoll tu .

      Delete
  25. Hulk ni terkesan smp ke besar... Hehe.. Kdg2 seronok jadi bhn gurauan... Jgn mrh,nnt bdn jd hijau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu MF mmg berbekas kat hati sungguh yek!

      Delete
  26. hulk klu marah abis koyak rabak baju dia tp yg heran seluar dia koyak paras lutut jak padahal semua pun membesar...hihihi

    ReplyDelete
  27. Nurul addicted ngan citer Incredible Hulk ni dulu2.. ingat betollll jek.. budak2 la katakan :)

    ReplyDelete
  28. hamboi hulk nih jangan kasi dia marah kang habis hijo..
    spiderman tu nampak gaya cam jelita sangat nih...

    ReplyDelete
  29. ingat2 balik yerk camner dulu kita suka tengok cerita incredible hulktukan.... sbb tak banyak pilihan...

    ReplyDelete
  30. penangan hulk.. sekrg ni kalo rasa marah jer trs kata bertukor jadi hulk..lah.. hijau la... hihihi... spiderman paki tudung.. oh sgt pelik... :p

    ReplyDelete
  31. kaya hulk ni...selalu beli baju baru...hehehe...

    ReplyDelete
  32. hahaha.. okje jgn marah2 nanti cepat kedut.

    ReplyDelete
  33. Hulk aloh...peminat hulk rupanye. Mana boleh wey! leher panjang, kaki kurus...sekali sondol dgn badak dah tergolek tak boleh bangun, hihihi... (tapi mesti kelakorkan...zirafah bertukar warna hijau...haha)

    ReplyDelete
  34. hahhaa bayangkan OKje tengah marah lepastu bertukar jadi hijau.. macam mana lah agaknya rupa OKje time kannn hahhhaha

    ReplyDelete
  35. Kalau mak dia marah pun boleh jadi hijau.. aduhhh tak tahu laaa hahahaa :P

    ReplyDelete