Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 2 August 2017

Apa cerita?

Salam Rabu...

Lama tak menulis...... 
Sebagai seorang blogger yang tak berapa nak blogger ni, bila lama tak berentri, timbul pulak rasa rindu. Rindu nak merapu, rindu nak mengomen, rindu nak stalk korang haha.....

Apa cerita terbaru korang?

Sebenarnya, ada je cerita yang nak disembangkan...... tapi tulah..... bila dah kena sawan malas ni, memang malas sampai kesudahlah jawabnya......

Cak!!!  



23 comments:

  1. jgnla lama sgt hilang kak nom?

    pg mana tuh la sampai lama tak update blog tuh

    ReplyDelete
  2. Cak.. Comel je bergambar cengginie..

    ReplyDelete
  3. Cak jugak...
    Ingatkan saya jer yg kena sawan malas..

    ReplyDelete
  4. ala mak..jangan malas2 update cerita cepat, sunyi dunia blog ni tanpa cerita mak..

    ReplyDelete
  5. Cak.. Comel la bergambar camtu..
    Patut la lama xde update..

    ReplyDelete
  6. Ko main sembunyi balik tiang gitew ye, jemu nyorok org Tak jumpa, keluo le cak2.hehe..
    Ater teman pun malehle nk ngomen panjang2.

    ReplyDelete
  7. hahhaa... Cak...cak... jangan sawan malas lama2 kak.. rindu kang.. comel ja bergambar camtu ;)

    ReplyDelete
  8. cakkk..awat macam tak cukup korum je tu..banyak cerita mak yang kita dah terlepas ni...sementara mak malas2 lg tu sempat la saya patahbalik baca entry2 lepas :)

    ReplyDelete
  9. Amboiiiii....main cak cak ya...

    Tulis le...boleh kakcik baca. :)

    ReplyDelete
  10. Cak aje ke nom???...pendek beno entry nya.
    Part merapu tu yang suka baca...

    ReplyDelete
  11. cepat2 lah buang sawan tu.. nnt jangkit kat i pulak. heeee

    ReplyDelete
  12. Comel...haha...bila dah start malas...lepas tu berjangkit2 malas tu..hihi

    ReplyDelete
  13. Cak! PH malas nak masak, so tak ada modal nak cerita. Tapi nak cerita jugak, so merapu pasal benda2 selain masakan dan baking. Boleh ke, Hainom? hee..hee..

    ReplyDelete
  14. Cak.. cak.. cak...

    Main cak cak kat mana ni nom..

    Tulis jer nom..
    Merapu ke..
    Merajuk ke..
    Memasak ke..
    Den baco jer nom..😆😅😂

    ReplyDelete
  15. Semoga cepat sembuh dari sawan malas. HAHAH! Sama lah di sini pun. Kalau kena sawan malas tuh..Bukak laptop..pk ape nak taip

    ReplyDelete
  16. Cak juga. Comel je 3 org tu. :D

    ReplyDelete
  17. banyak cerita mak..tapi bukan sawan malas, sawan busy.hehe

    ReplyDelete
  18. aida skang dah jadi kan kadang-kadang update tu status blog aida.
    ha ha ha ha....
    makne nyer takde istilah blog sunyi. sebab kerap sunyi :)
    takde masa, Nom. kat opis skang internet semput. blogwalking pun tak dpt.
    nak update blog plak, tak boleh nak edit gambo. malas nak upload gambo kat desktop opis ni.
    kat rumah?
    Allahu Akbar. memang tak sempat.
    jadik cikgu tuisyen, nurin nak upsr.
    pastu jadik cikgu tadika, ngajar ijat membaca.
    ada kala jadi ustajah jap, ngajar ijat ngaji iqra'.
    kalau buka aje laptop, mula la ijat tu ngendeng2. hadoi lah...

    ReplyDelete
  19. sama laa cm sy... nk cari aura kerajinan berblog ni..payah kalu peram lelama ni hehehe

    ReplyDelete
  20. Hah, itulahkan! Kalau dah malas, semua kerja tak menjadi. Yang menjadi, main cak-cak aje. Padanlah tak jumpa!

    Ni Kak Ton cuba telan vitamin rajin, tengoklah apa jadi lepas hari nih!

    ReplyDelete