Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, 18 January 2019

Pusing taman

Salam Jumaat korang....

Moga Allah memberkati dan mudahkan urusan korang semua hari ini..... amin! Masih bermalware lagi ke blog mak hari ni?

Hobi baru yang dapat dikenal pasti sejak masuk tahun 2019 ni. Pusing taman! Tak percayalah tu kan dengan azam baru mak ni! Kasi bukti sikit sebelah kaki hihi..... Doa doakan lah ye moga istiqomah..... 


Kalau ikutkan malas jugak sebenarnya, tapi apakan daya mengenangkan lemak yang semakin menjadi jadi tak hirau orang ni, terpaksalah paksakan diri ni jugak wei huhu....


Jadiklah...... dari pukul 7.30  sampai pukul 8.15 dapat 7 round.... keluar jugaklah peluh kan. Kalau duk rumah pagi pagi tu, berkemungkinan besar mak dah terbongkang atas sofa hihi....

Jangan jeles ek pagi ni mak dah 6000 steps 😎.





Sambil menghayun kaki, sambil ambik gambo. Manalah tau jadi foto terbaik Asia. Tak pasal pasal mak glemer  hahahhaa.....



Tengok bunga Telang ni teringat blog Kak Nor


Bukan cuma Bunga Telang aje yang tumbuh, tumbuh jugak duit Rm50. Siapalah yang tercicir agaknya tu? 



20 comments:

  1. Yes masih bermalware. Huhuhu

    https://adindabaizuramazlan.blogspot.com/2019/01/segmen-drop-your-link.html

    ReplyDelete
  2. makin kuyuuus cantik la akak lepas ni..mau kalah syinta gila tu..

    ReplyDelete
  3. Saya masuk ke sini elok je dari dulu.. gamaknya malware pilih kasih kot...

    Cer up sikit gambar penuh.. mesti comelkan, jeles kita.. .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Comel ke hapenya geng ..... 2 minggu exercise sikit pun tak turun kg tu... dah malas nak kurus, exercise kerana Allah jerlah hihi...

      Delete
  4. Semoga terus istiqomah ya Nom... :)

    ReplyDelete
  5. Kak dah lama sangat tak berjogging. Lemak ni berkilo-kilo dibadan. Makin tua makin gedebab rasaa.

    ReplyDelete
  6. Bagus2x, teruskan azam baru ko ye mak, moga2 step yg seterusnya ko jumpa not rm100 plak ko amikla masuk tabung surau..hehe

    ReplyDelete
  7. keep it up. and all the best my dear.

    ReplyDelete
  8. bagus hobi baru mak ni..sepatutnta jadi hobi baru kita juga,tapi tak start pun lg..hehe..

    masih ada malware.

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah mak dah insap haha....
    Moga istiqomah ye mak muwah!

    ReplyDelete
  10. Ya HOkje ada malware lagi time nak masuk sini tadi.
    Wah! jauh jugak tu 3km tapi jaganlah lepas tu sarapan tak heningat ya heheeheee...
    Wah rezeki pokok berdaun duit.

    ReplyDelete
  11. keluar peluh dan dapat udara luar yang segar bila pusing taman ni.

    ReplyDelete
  12. Teruskan usaha tu mak moga berjaya hilang lemak

    ReplyDelete
  13. 6000 ribu langkah nom..😯
    Teruskan melangkah ye🚢
    Moga impian utk Kurus terlaksana πŸ’ƒ

    Cantik gambo pokok kelapa Tu nom 🌴

    ReplyDelete
  14. Rezeki ada di mn2 kan...teruskan usaha yg murni, semoga tercapai berat impian.

    ReplyDelete
  15. aikk... bunga keluar duit. hehehe. nak pulangkan tak tahu. lama xjalan jauh mcm ni

    ReplyDelete
  16. Selamat bersenam Mak..kot tak dapat nak kurus, dapat sihat pun OK lah tu

    ReplyDelete
  17. nak comment tapi diserang malware. Testing lagi. Selamat bersenam dan sihatkan badan Mak. Kurus tu soal nombor 2

    ReplyDelete