Cuti Hadiah

Salam Selasa .....

Dah terlanjur Dr Bijen buat buat tanya pasal bezday mak ( sajalah tu nak ambik hati kan hihi...... ), maka mak pun konon konon terpaksalah up entri bezday ( padahal diri sendiri yang tak menyabo nyabo nak up hahahaha ....). Tarikh  bezday mak yang sebenonya, 3 April hari tu. Sudah berhari hari lepasnya wei. Saja malas nak up entri hari yang sama. Lagi pun tak de buat apa apa pun. Yelah... sejak nak jadi bakal hajjah ni kenalah belajo belajo behave, jangan ditunjukkan sangat gelojoh tu! hahhahaa.....

Jenuhlah mak menunggu nunggu surprise daripada Pak King. Sudahnya nan hado hahahhaha.....Mereputlah situ !!!

Happy belated Bezday, Isyak girl ! Tak payahlah tanya umur, yang pasti dah purbakala dah umurnya 🙄.

Kek hasil tuntut janji dengan Pak King! Terima kasih Pak King Kong ....


Kek free tu! Makan kat The Manhattan Fish Market. Kebetulan ada birthday promotion bulan April. So kiranya rezeki maklah kan.... Happy Birthday tag tu siap beli sendiri lagi. Punyalah teruja hihi..... 


Ini aje benda yang mak order. Kenyanglah untuk 3 beranak. Kebetulan tengahari tu baru lepas makan nasi briyani kat kenduri kawen anak sedara kat Bangi. Makan berat sepanjang hari. Memang ke lautlah diet mak hari tu....huhuhu...


Dr Bijen Pak King cakap, Cuti Hadiah tahun ni sebab selalu Cuti Masak! erk...... mak nak mogok lah kalau macam ni!

Comments

  1. amboi2..lomatiknya kak..xde hadiah pun xper janji dapat makan kat luar. kita tiap2 tahun sepi jer..xde org nak blanja pun..haha

    ReplyDelete
  2. Kira okey la tu..makan besau..kita pon dah lama x dapat hadiah besday dari Cik Abe..huhu..

    ReplyDelete
  3. sedapnya nengok menu tuh kak nom oi.... siap ada kek comei lg tuh... dpt pi tunaikan haji tu kira hadiah tu kak nom... nnti kt sana jgn selalu mogok je tau hehehhe

    ReplyDelete
  4. Untung awak geng, hari2 makan besar..

    ReplyDelete
  5. Mcm tak cayer jer cuti hadiah tahun ni? saja la tu tak nak tunjuk..
    Eleh, mogok konon... mana janji nak behave tu?

    ReplyDelete
  6. Hahaha.. comel pula Pak king bagi cuti hadiah ye kat akak..
    Happy belated birthday kak..

    ReplyDelete
  7. Sanah helwah mak! Moga sihat ceria bahagia selalu.

    ReplyDelete
  8. Happy belated Birthday mak😘😘🍰🎁🎁🎉🎉
    Maaf lambat wish...semoga mak sentiasa awet muda dan sihat sejahtera disamping keluarga tersayang.

    ReplyDelete
  9. happy belated birthday.. semoga murah rezeki selalu sihat2 sentiasa an ceria hendaknya. hehe..

    ReplyDelete
  10. Belated Happy Birthday, Hainom! Bestnya Pak King Kong belanja makan, siap ada chocolate cake lagi hee..hee.. LL pun nak claim lah birthday prezen nanti from my lahling hee..hee... Semoga Hainom happy selalu. Stay young and sweet!

    ReplyDelete
  11. Untung gal pak king bagi cuti hadiah, den ni memang manjamg takdo hadiah, takpolah untung nasib badan den nak buek camano.
    Sanah helwah ye mak, aku doakan ko selalu sihat dlm rahmat, kasih sayang dan pengampunan Allah, moga umur yg berbaki ini adalah umur yg diberkati.

    ReplyDelete
  12. Wah bestnya.. happy birthday ye

    ReplyDelete
  13. sedap tu dapat makan2..ehh dapat hadiah cuti pun best apa kan

    ReplyDelete
  14. Hahaha baru faham tajuk entry tu nom..

    Hadiah nanti masa buat Haji, macam den masa Tu dpt hadiah cincin emas Arab,😙😍😘

    ReplyDelete
  15. Hahahha cuti hadiah pun boleh ya...
    Haruslah ada kek signature besday kan...
    Happy belated birthday HOKje semoga beroleh umur yang berkat

    ReplyDelete
  16. Ala dh dpt kek..dpt makan kt luar tu kira seronok dah la.kan tak lama nk p haji.. Kira merangkap hadiah besday la tu. Hehe

    ReplyDelete

Post a comment

Popular posts