Mak Yang Kembali di tahun 2021

Salam korang......

Fuh..... lama sungguh tak menjenguk blog. Diam tak diam makan tahun rupanya, "hainom OKje" betapa . Alhamdulillah blog ni masih wujud lagi ye, walaupun wujudnya macam tak wujud hihi.... 

Terima kasih tau Nayfatimahrashid @ Ci Bunga yang sudi bertandang ke blog banyak kali ( 2x ) je sebenarnya hihi.... kira banyaklah tu kan, last....pada Hari Raya Aidiladha hari tu, wish Hari Raya walaupun tuannya lama menyepi, tapi tetap nak wish jugak....haaaa....memang rindu betullah tu kan .... Love U lah Cik Bunga hihi.... 

Dan yang membuatkan hainom OKje menulis hari ini adalah lain dan tak bukan sebab ada sahabat merindukan ku via Whatapps...." Assalamualaikum Nom, apa khabar....tiba tiba rindu teringat hang Nom.... Tadi gi terjah blog hang, cerita lama juga..." Nampak tak kerinduan yang membara di situ......Aaw !!! sweetnya hang Ti, Cahaya Hidup ku. Missed U more Ti.... 

Tahun 2021 ni, rasa rasa macam tak naklah dah guna panggilan 'mak' lagi. Rasa macam Mak Neng sangatlah pulak hihi...Walaupun ikut usia memang dah sajak sangat dah panggilan mak tu. Entahlah, tiberrrr pulak nak tuko jadi kakak kakak!!! hahaha.....

Banyak yang dah berubah sejak menyepi dan PKP ni.... I laki bini sama naik, sikit lagi nak jadi belon, saiz baju tak pernah nak semakin kurang, semakin bertambah adalah huhu...  nampakya impian hanya tinggal impian. Lupakanlah hasrat nak pakai baju saiz kecik haih....

Muka I pun sedikit demi sedikit berubah jadi kartun.... ( Ehhhh macam gelilah pulak guna gelaran I ek hihi...) 


Akhir kalam, take care korang.... kes Covid 19 semakin hari semakin meningkat, terasa sangat menyeramkan pulak. Kalau dulu yang kena Covid ni orang tak kita kenali, tapi sekarang ni, ramai pulak orang yang terdekat dah dijangkiti dan lebih sedih lagi sampai meragut nyawa. Allahu .... semoga Allah mengangkat wabak ini serta merta dan mengembalikan bumi ini pulih seperti dulu.... 


Comments

  1. Alhamdulillah dah muncul semula
    Lamanya mengeram
    Harap2 meriah kembali blog ini

    ReplyDelete
  2. Salam, selamat kembali,, happy nampak blog sis bersiaran..

    ReplyDelete
  3. Selamat kembali menulis di blog kak :)

    ReplyDelete
  4. Welcome back kak. Mehla kita meriahkan dunia blog.
    Lepas ni dah takde ‘mak’ lagi lah ya..hehe

    ReplyDelete
  5. Tu dia.. ramainya peminat kakak yg tunggu

    ReplyDelete
  6. jangan bertapa lama sangat kak nom ... welcome back

    ReplyDelete
  7. Lama sungguh Hainom menghilang! hee..hee.. LL pun rindu kat Hainom dan gembira sangat bila ternampak ada siaran hari ini! Keep it up ya, jangan menyorok lagi :)

    ReplyDelete
  8. Finally Mak is back! Tup-tup buat comeback terus jadi Kakak ye haha'... Cukup-cukuplah bertapa tu ye Kaknom ye :P

    ReplyDelete
  9. Amin, blogwalking sini buat pertama kli, salam perkenalan..

    ReplyDelete
  10. Kalau dah femes tu, tak update bertahunpun ramai lagi peminat..

    i u erkkkk, terasa kat obersi lak..

    ReplyDelete
  11. lama btul tk muncul...skali comeback trus jadi kartun tu..cute hehe

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah...kembali memeriahkan dunia blogging...welcome back kak...

    ReplyDelete
  13. welcome back! try akak buat video viral terkini pula hehe

    ReplyDelete
  14. International Automotive Task Force (IATF), proposed a technical standard IATF 16949, particularly for automotive sector quality management systems. iatf 16949 UK

    ReplyDelete
  15. Terkejut .. bila terjah blog hang Tu Nom.. muncul gmbr kartun Tu... Gosok mata 4 5 Kali jugak lah.. tak Kan hainom bertapa smpi jadi kartun hihihi..😁πŸ€ͺ

    Rindu serindu nya 🎼🎡🎢

    Terhibur bila hainom update blog..

    Jangan bertapa lama² lagi tau nom


    ReplyDelete
  16. Eh! baharu kembali dah menyepi kembali hehhee...
    Semoga sentiasa di dalam rahmatNYA

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts