Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, 15 September 2012

Terima Kasih Arjuna.....

Hai!!    Salam malam SABTU........

Rasanya baru malam ni lah OKje berkesempatan nak post entri....  Biasalahkan .... tugas-tugas sebagai HOME MANAGER ni ...... he..he...... (macam bz beno!!!)

Emm... sekarang ni musim SEMESTER baru rupanya.... Ramai geng bloggers yang dah masuk daftar semula ke Kolej/Universiti..... Nampaknya berkuranganlah pengomen-pengomen OKje nanti...he...he...

Oleh kerana MESIN BASUH dah ok.... so hari ni Arjuna kenalah 'bayo' upahnya....... CUTI MASAK! he..he... merangkap celebrate birthday  Sudden Attack....

Tiga anak TIGA kek......ibu ngan ayah? colet-colet je lah sikit sorang!.......he...he...  
                                                                                ......'Faberet' Arjuna........

Lunch treat.... SPAGHETTI THAI SEAFOOD untuk Angry Bird...... Kalau kat sini macam tu pun laku! Cuba buat kat rumah...... emmm...


CARABIAN FISH...... OKje pun dah lupa apa ke namanya.... pilihan Arjuna......

OKje ngan Tahi Lalat Bawah Dagu cuma ambik CHICKEN BLACK PAPER dan CHIKEN MUSHROOM dengan nasi.....






BIRTHDAY BOY makan ni je.....
THAI FRIED RICE!

Kadang-kadang OKje terfikir.....rasanya 'BIASA-BIASA' aje tapi mungkin 'presentation' makanan tu yang buat SODAP dan BERSELERA!!! Apa lagi TAK YAH MASAK!.....he..he.....








Terima Kasih ARJUNA.........

10 comments:

  1. silap masuk entri..huhuhu lapar trus bila nampak makanan. huhuhu ni kes silap masuk entri la ni....hehehe

    sis okje ni, tau buat pembaca rasa lapar la. hehehe

    ReplyDelete
  2. waaaaaaaaaaa sonok2 huhuhuhu. semua nampak cam sedap2 jer.spagetti thai seepod tu sedap tak okje?? uhuhuhu

    ReplyDelete
  3. da lame x g makan kat secret resepi ni..last g mase sambut besday ank thn lps...
    Psst3..lame da m3h nak tanye akak ok je ni..
    tgk ank2 akk sume da bsr2 ..tgk mak&ayah pulak nampak muda sgt..err..akk kawen muda ek..nak tau umur muleh x?ngee..larikkkk..

    ReplyDelete
  4. nak lari Okje kejar....hehe...Umur eh....emm ok gak ni boleh jugak jadi satu entri hehe

    ReplyDelete
  5. Okje.. ce cite betul2 umur brapa.. kalau tgk muka OKje kat sini kan, cam pernah tengok aje tau.. hehehe.. mulalah nak merapu tu.. :)

    ReplyDelete