Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, 21 October 2012

Dah macam Cybercafe!....

Aktiviti mengiron baju petang ni macam lembab je....... sebahagian dah siap iron, sebahagian lagi macam malas je nak sambung.....  sama pulak dengan cuaca kat luar tu.....  MENDUNG !!

Anak beranak dalam rumah ni masing-masing tengah melayan perasaan..... Tahi Lalat Bawah Dagu dengan dunia dia.......  main DOLL....

Cakap ajelah nak doll apa.......  dari bapak, emak, kakak, adik, baby pun ada....... Accessories dia jangan cakaplah, troli, kereta basikal besau,  basikal kecik, cakap aje nak yang mana!....... he...he....

Tahun depan dah kena buang doll tu......







Yang Angry Bird pulak, mengadap laptop, kejap Facebook, kejap Twitter.....  macam-macam account semua dia ada!  Ibu dia pulak? he...he.... tengah buat entri baru......

Tu belum balik yang sorang lagi tu...... Sudden Attack!.... Tambah Arjuna dah macam Cybercafe rumah OKje jadinya ......he..he...

Ni bukan lagi  'Mendung tak semestinya hujan'   MEMANG dah hujan pun!!

21 comments:

  1. sekarang musim hujan kot. kat tempat saya ni pon hujan je petang2~ selamat berhujung minggu OKje! :)

    ReplyDelete
  2. Afrina.... hujung minggu dah nak jadi mula minggu...he...he...

    ReplyDelete
  3. xpe janji boleh nmpk ank2 semua depan mata kan hihihihi

    ReplyDelete
  4. xpelaa atlest akak nampak anak2 depan mate..separuh bdk2 hilang da dgn kekwn dye sbb dok umah boring heheheh ;D

    ReplyDelete
  5. caybercafe , ye la anak ikut mak kan , mak masuk cybercafe ,anak pun ikut

    ReplyDelete
  6. Betul tu....emak borek anak rintik hi..hi...
    bergaduh pun depan mata jugak...kadang2 tu dah macam org gila OKje dibuatnya... 2 org anak yg kat rumah pun dah macam 10... he..he...

    ReplyDelete
  7. Waaahhhhhh...dah macam sybercafe ek..Nak oder makanan..boleh tak??wahahahahah

    ReplyDelete
  8. balik dr tgk wayang ngan kids tadi kul 3 sampai skrg ujan tak benti lagi.Berbaloi tgk kartun HT tu walau tiket tgv hari ni harga rm14 dewasa n rm9 utk kanak2 ~best menghiburkan.Baru sudah masak nasi goreng ~baju sekolah budak2 tak iron lagi ni

    ReplyDelete
  9. wahh sampai da mcm 10 anak..so jna doa kak dpt lagi 8 anak okay!! ;)) Amin...

    ReplyDelete
  10. aaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... tolong iron baju saya sekali ... busy ni kak

    ReplyDelete
  11. hehhehhhe..mak aihh banyaknya anak patung. ikha tak minatlah main cenggitu. sb tak pandai lagi kut..tgu da besor sket, kut merengek mintak, minat la tu..hehhe

    ReplyDelete
  12. zaman cyber kat kak, sama la nti kalo anak2 da besar nti.. semuanya pkai online... baby doll tu bt koleksi mesti cntik

    ReplyDelete
  13. MAK AIH .. BYKNYE BBYDOLL .. HEHE .. UNTUNGNYE .. TP KAN .. ADK DEQ YG KECIK TU .. ASAL NMPAK BBYDOLL JE NANGIS .. HOHO .. XTAW NAPE ..

    KAK .. CAS BAYARAN LA KAT UMAH TU .. KUIKUI

    ReplyDelete
  14. menjdaikan rumah cybercafe, huish, xleh nk byg tu,,haha

    ReplyDelete
  15. okje dh jd blogger tetap dan berpencen la ni...heheh...
    skang mmg musim ujan, cm nk banjir je.....

    ReplyDelete
  16. dulu kecik2 tak der pun mainan mcm tuh. nak jugak. huhuhuhu. sue pun kecik2 suka gak main benda tu dah besar pun sama huhuhuhu

    ReplyDelete
  17. curlass doh family sis..huhuu. cukup lengkap..semua dgn dunia masing2

    ReplyDelete
  18. kat png klmrin pon hujan..kita lepak dlm mall ..hehe

    ReplyDelete