Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, 13 December 2012

KEROPOK BUNGA Tesco!....

Semalam, beli baju sekolah bagai tu, hari ni beli pulak buku tulis anak.......nanti esok, beli buku sekolah anak yang satu lagi!  Lusa, yang lelaki tu pulak,  hu...hu..... Tak habis-habislah 'akak' punya task kalau macam ni! he...he.....

Macam tulah kehidupan menjadi ibu dan ayah, seboleh mungkin cuba memenuhi segala keperluan anak-anaknya! Ye ke? Agaknya emak abah kita macam tu jugakkan!

Baru balik dari TESCO, beli barang apa yang patut, terus bersihkan ayam ikan tu ha.......  kalau nak tunggu Arjuna, kena tunggu hari Sabtulah pulak...... Hish! Lambat bebenonya!..... OKje nak masak pun dah tak de mood ni sebab banyak benda yang dah tak de .....

Dalam pegi mari, pegi mari tu, ternampak pulak benda ni, KEROPOK BUNGA.... ambik dua.....he..he...
Pernah rasa tak? OKje selalu jugak beli benda ni ...... sebab OKje suka! Bagi OKje, sedaplah!

Pernah belikan Sudden Attack suruh dia bawak balik hostel, bukan main lagi dia menolaknya, tak de sapa makanlah, seganlah....last-last habis ..... Baru tau dia  SEDAP....lagi-lagi makan ramai-ramai!

 
Tulah ...... BENDA NI tak termasuk dalam list sebenarnya, tapi dah terbeli! Siapa nak jawab?  he..he....
Buruk perangaikan OKje ni! Tah pape!...... Nasiblah Arjunaaaa!!!  Dapat bini cam ni.  hu..hu...



31 comments:

  1. ini kepok yang makan masa kekecik dulu nih...sedap aper...walaupown rasa cam keras jer masa kekecik dulu sebab tak der gigi...

    akhirnya...finally...at last berjaya jugak Farah menjejakkan kaki kat kawasan OKje setelah beberapa hari mengalami masalah teknikal.. hu hu hu...

    ReplyDelete
  2. Ye ke Farah.... he..he.. walaupun keras bila dikemam dia akan lembutkan....

    Patut pun lama tak dengar cite.... teringat ingat gak kat farah ni

    ReplyDelete
  3. tak pernah jumpa keropok ni , bilaa la boleh rasa =)

    ReplyDelete
  4. Kak, sy pun suka ni keropok..jajan ptg2..hihi..
    sini pun ada ni...:)

    ReplyDelete
  5. hai,..nnt bg alamat kat komen box blog saya yer...nak g rumah..hahahahaah...jgn riso,..saya xakan publish alamat okje

    ReplyDelete
    Replies
    1. he....he...malulah pulok kawe nih...

      Delete
  6. penh rasa..tp cam bukan fav je...rasa dia cam tawar2 skit kan??? ke kopok lain tu???hehhehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam rasa udang udang sikit intan...sedappp...

      Delete
  7. CP pown suke kopok nih , tapi yang CP salu makan tuh , warna merah je sume :P

    ReplyDelete
  8. keropok warna warni... sedap dimakan begitu saja... ^_^

    ReplyDelete
  9. sedapnye kepok tu... terasa di ruang tekak ku ini..huhu

    ReplyDelete
  10. ini yg macam keropok udang tu ker rasa dia? tak pernah try pulak.

    ReplyDelete
  11. Ha'a lebih kurang cam tulah...ada ke kt Berlin MJ...he..he..

    ReplyDelete
  12. seronak jugak mkn keropok bunga ni. lagi best kalau pekena ngan kopi time hujan2 ni..

    ReplyDelete
  13. http://miaduniaku.blogspot.com/2012/12/kisah-sebenar-video-mia.html

    itu pasal naj alamat...OKje

    ReplyDelete
  14. dulu selalu belikan untuk mak sedar yang suka sesangat kopokni... akakpun suka gak makan kalau duk dalam kete jalan jauh..

    ReplyDelete
  15. keropok ni best, tp lau makan byk2 mesti gatai idung..huhu

    ReplyDelete
  16. Tak perasan lak ada kat Tesco..selalu pergi Tesco...
    Saya nak dekat nanti baru beli baju anak2 ...susah nak dapat cuti ler kak....

    ReplyDelete
  17. keropok ni kalau tgk memg xde selera, tp bile dh mkn,hohoho sedappp

    ReplyDelete
  18. benda alah neh sedap la!!! huhuhuhu sue suka gak makan tapi kalau makan reramai su selalu berebut nak warna pink! hehehe. padahal rasa dia sama jerk tak der bz pun huhuhu

    ReplyDelete
  19. Kopok fevret mak Na ni okje :)
    Na pggil kopok warna warni :)

    ReplyDelete
  20. kepok nie kira tak bape suka. tp kepok udang yg beso tue berkenan sungguh hihihi

    ReplyDelete
  21. singgah mlm sini,m3h xde buat entri kalo hr sabtu&ahad...coz hubby ade kt rumah..x dpt nk hadap lappy..ni pun curi2 bw pkai henpon

    ReplyDelete