Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 20 March 2013

Dub Dab, Dub Dab.....

Kronologi antara OKje dan dia.........




Beberapa bulan yang lalu ( hanya anggaran sahaja..... sebab tak ingat bila! ), perhubungan yang pada mulanya sebagai teman blogger telah dieratkan dengan berfriend diFB dan beberapa minggu sudah pulak, dieratkan lagi dengan berbalas TEXT.........

Bukan dengan LAILA namamu dah bukan teratas di cartaku....  jangan perasan ye hehe.......

Tapi, semuanya gara-gara beberapa packet Strawbery Tea untuk minum petang bersama walaupun hakikatnya sorang di Klang dan sorang lagi di Cheras...... hehe )  dan Rempah Daging Masak Hitam dari Tokey rempah, sapa lagi kalau bukan Izan Mama Mia......

Dan sekarang ni, yang belum cuma mendengar suara je...... hehe..... bila masanya ? TAK TAU!........       Hish ! malu pun ada jugak........ ( rasa malu macam nak first date dengan Arjuna pulak  hehe......)
Yelah selalu selamba rock je bersembang dalam entry, tanpa suara....... tapi bila nak bersembang on the phone, macam belum bersedia........ DUB DAB, DUB DAB......Itu belum lagi bertentang mata......



Betullah kata Aimirizal...... walaupun dalam komen punyalah panjang berjela. tapi bila bersua muka belum tentu boleh bersembang beria....... Tapi mungkin YE mungkin TIDAK....... mungkin mula-mula je, tengoklah bila ENJIN DAH PANAS, jalan selekoh pun laju je...... haha

Rindu pulak dengan Sue Pelik yang memang pelik sungguh, sebab lama dah tak beron9!


40 comments:

  1. ngape dub dab dub dab tu kak..ngeeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Atenya udah diceritakan segala galanya m3h...kat atas tu ha...

      Delete
  2. uh uh ..buat suspens jer okje nie..hehehe..alaa be macho lah okje..releks..tarik nafas kuat2 dan hembus..dan selamat semuanya..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe ...UA dah habis macho dah ni...

      Delete
  3. dub dab dub dap akak lak yg berdebar2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untungnya dapat teman yg berdebar bersama sama...hehe

      Delete
  4. kita nak rasa gak dup dap dup dap tu dgn OKje buleh? :p

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Ni mesti tak baca betul betul ni....hehe

      Delete
  6. meh sini meh...telefon Farah pulak...ekekekeke... tapi rasanya lagi dahsyat ni... terus jumpa jer...wakakakaak....mesti membisu seribu bahasa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak logik kalau membisu seribu bahasa....haruslah cakap..kotnya senyum kambing je memanjang....hehe

      Delete
  7. camtu sekali yer perasaan, kalau saya pun teruja jugak kot kalau nak communicate in real life dengan teman blogger.

    ReplyDelete
  8. laa..dub dab dub dab...ingat nak ajak nyanyi dag dig dug dangdut haiza tuu..hihii..sore kite tgh rock sekarang,..sengau pun ada...hihihi..penangan batuk tak hilang lagi,..nanti kita nyayi sesama eks..hihihi..

    er....rasanya,..kalau jumpa,..selekoh mmg tak nampak..kasi redah jer..wakakkaak...

    ReplyDelete
  9. Sama sebijik mcm aku..
    PR kira ni lemah sebab kita pemalu. .kikikikijii
    Tapi bila bab menulis. Huh!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha....kalau tang mengomen macam dah kenal 10 tahum ek!jumpa kalu...senyap aeribu bahasa

      Delete
  10. Replies
    1. Rinduu...tengok penyu jelah yg mampu Deq...

      Delete
  11. hehe ooo berdebar nak jumpa kawan blogger ya...emmm mesti bdebarkan...insya allah semuanya kan okje

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan nk jumpa TJ....on the phone je pun hehe..

      Delete
  12. salam hainom ..
    sapa yg org klang tu ..
    entah2 berdekatan dgn tempat aby ..

    ReplyDelete
  13. eh betul.. betul... hari tu aimrizal call saya, tak tersusun ayat dibuatnya... hahahah tah pape.. padahal dalam komen kemain lagi masing2... heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha....dah terbukti dah.....betulkan NK..

      Delete
  14. amboi Nom, berdebar-debar macam nak "first date" pulak...tu kira-kiranya "first blind date" jugak ke...rilek je izan tu tak mamam orang pun..

    ReplyDelete
  15. hehehehe , neves ek , CP rase semua orang camtuh kan :P hehehehe ~

    ReplyDelete
  16. sabar2 noh.....mula2 ja....lepas dah jumpa kalau sama2 ramah mesra insyaallah tak hilang semua tu he heee.....

    ReplyDelete
  17. Baru nak cite pasal conversation dengan Nora ari tu,sekali dia dah mentioned pun, ingat nak cakap macam2 tapi rasa dub dab dub dab tu memang tak boleh tahan lah. Sampai hari ni, ada plan nak call Nora tapi still cam tak berapa yakin. Kot plan nak cakap lain tapi kuar dari mulut lain. Memang mengelabah lah. Hehehe.. Malu lak rasa.

    ReplyDelete
  18. Dah nama Bubbly, Cik Puan Bubbly takkan senyap...wakakakakaka...

    ReplyDelete
  19. deqla dulu bkn debar2 je..rasa mcm nk tercabot nyawa tau..hahaha.. lg dasat.. ;p

    ReplyDelete
  20. hehe..tajuk akak saya ingat apalah tadi. Rindu SUE Pelik juga..busy dia kan kak, cikgu ler katakan.

    ReplyDelete
  21. haha....igtkan dub dab sbb ape lah td...rupenyer nk dating dgn blogger..klu PC dating dgn okje kan,agak2nye camne lah yer...adekah gelak sakan...kuang3;p

    ReplyDelete