Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, 17 March 2013

JAJAN.... layan ajelah...

Entri kali ni pun Autopublished.......... maklumlah, sejak dah terer berautopublished ni.....hehe....

Alahai sori banyak-banyak dengan entri semalam tu yeh......... Alah, nak menyakat sesekali pun takkan tak boleh kot......

Nampaknya rancangan OKje nak balik kampung, tak menjadi........
Sebabnya .......

* Ada mesyuarat PIBG sekolah dak Sudden Attack tu.......  Sebenarnya tak delah heran pun tang PIBG tu,
   tapi tang dia nak balik, nak basuh baju yang dikumpul seminggu tu...... huhu...

OK jugak sebenarnya......... sebab minggu depankan cuti sekolah...hehe.....

So layan ajelah 'JAJAN' yang OKje beli sepanjang menunggu Arjuna sebok bermesyuarat........( angkat tangan bagailah tu sang Arjuna gigih memilih AJK hehe......)
RM 8.00 kau..... terkejut mak! hehe...
harga campur balang sekalilah tu...

Ni ha...... "RAINBOW CAKE' buh dalam jar......
Jarang OKje jumpa.....
Rasa dia biasa ajelah..... rasa kek!

Sebenarnya diaorang nak menambah dana dalam rangka lawatan ke Beijing cuti sekolah minggu depan ni....
so kira membeli sambil mendermalah ni.......

Dahsyatlahkan budak-budak sekolah sekarang ni...... lawatan pun sampai ke Beijing...... zaman OKje dulu, jangankan ke Beijing, Tugu Negara pun tak de haha....
Chocolate ball...... boleh tahan rasa dia ...RM1.00

Add caption

















Tak sempat nak berblogwalking lagi....... Isninlah yeh!

Pssst....... bukan apa, macam biasalah.... tak mo kena PERLI FREE dengan TOKEY! hehe...


29 comments:

  1. Yummy....rietta pown selalu tgk kek dlm jar....looks yummy, sebab nampak sgt moist...tpi rietta xmnat kek....so mmg xpernah bli larr....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okje pun sama Rieta... Kurang minat kek...sebab kurang suka buat...ececeh...padaha malas...hehe
      Yang tu....saja nk rasa...come!

      Delete
  2. 1st time cik Que tengok kek diletak dlm balang..:O

    ReplyDelete
  3. aiks! tak jadi balik kg ye??.. huhu..dah lah semalam buat suspen..hihi..kena gi school plak ye..
    1st time tgk rainbow cake dlm balang..kreatif jugak ye...erm! mmg hebat budak2 skrg..lawatan smpi kt negeri China..
    klu dulu tak dapek lah kita nak ke sana..haha:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'alah Atie... Tak pe next week...

      Delete
  4. sedap ker kek yang dalam balang tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasa je ceqgu...mcm butter cake tu...cuma colourful...

      Delete
  5. idea bagus ni, buat jualan masa mesyuarat Agung PIBG. kat sekolah kak, bukan setakat hamper cabutan bertuah (hadiah utama basikal), dapat door gift sekali utk tarik mak ayah bermesyuarat. next year boleh suggest kat PIBG sekolah kak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul KA....sekurangnya ada benda yg ibu bapa nak duk belek...hehe

      Delete
  6. perghhhh, nampak cam sedap jek kek tuh...eh, mmg nampak sedap sgtlah..

    ReplyDelete
  7. huuhhu..xder pengalaman g mesyuarat PIBG...

    kek dalam balang,..jenuh korek dgn sudulah yer sis ??...

    ReplyDelete
  8. occay...ai is jeles...rainbow cake dalam balang tu cantik...dan menggiurkan selera...

    ReplyDelete
  9. Wahh..cantiklah rainwon cake tu..menarik..gulpp..sedapnya..lapor dah..hehe.

    ReplyDelete
  10. Mesyuarat PIBG ker mesyuarat makan2 ni okje..

    ReplyDelete
  11. cik P.A. pun 1st time tgk...cutenye....pas abis smua cake...jar blh digunakan semula...kalau dlm cwn kertas...confirm dlm tong smpahla tmptnye...TERBAIKKK !!!

    ReplyDelete
  12. sedapnyer..lum pernah rasa rainbow cake ni..

    ReplyDelete
  13. Wah sambil menyelam minum air,
    nway nampak mmg sedap rainbow in jar tu.. kalerpul gitu hehehe :)

    ReplyDelete
  14. sedapnya nampak semua tu... huhuhu

    ReplyDelete
  15. siyes terkejut tgk..ingtkan RM800.. rupanya RM8.00 yer? hahahaha...

    ReplyDelete
  16. amboi.jauhnya pi .sampai ke beijing.klas budak2 skarang.

    bagus tu.siap cari dana dgn jual2 makanan gini. tapi agak mahal jugak rainbow kek tu.tapi nampak menarik

    ReplyDelete
  17. kek dalam balang tue sebenarnya kek dia x byk pun. balang je yg mahal sikit. kalau rajin meniaga yg tue memang blh untung ;D

    ReplyDelete
  18. Ingatkan oje dah selamat sampai kat kampung..heheh..okje..biar betul harga2 tuh..? main2 yer..

    ReplyDelete
  19. dasyatnye lawatan budak2 sekolah zaman sekarang sampai ke beijing...kite dulu pergi tugu melawat tempat2 bersejarah dalam negara pun tak habis...

    Sedap tak kek dalam balang tu?

    ReplyDelete
  20. Adus dalam lawatan ke blog ni, dipagi hari dengan perut berkeroncong tengok ada kek.. Harga dia, mak aih... Memang nampak sangat nak kaut untung kow kow.. Hahaha... Tapi kalau bukan kite yang support sape lagi kan..

    ReplyDelete
  21. cop2..gambar yg last tu memang kak nom nak suh kitorang Add caption sendiri ke? hahaha

    ReplyDelete