Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 13 March 2013

Kosong...kosong.....

Salam Tengahari Rabu.....

Nak cita apa hari ni, pun tak tau............cita duit dividen sudah, tong sampah sudah, zaman bercinta sudah,  sampai adalah Orang Tu duk ketawakan OKje sampai guling-guling....... Orang Sinun pulak ketawakan OKje, sampai ke telinga....... Suka korang ye tengok muka mak dolu-dolu dengan lipstick merah menyala tu! haha......

SANGAT TERHIBUR bila sahabat-sahabat semua seronok sampai begitu sekali ...hehe......
credit pic Eyesofganu

OKje pun suka jugak baca entri korang semua .....
Entri pasal pokok tumbang, entri pasal sayur mayur, walaupun kurang minat berkebun ( mak geli cacinglah nak!.... ),  entri pasal Meow, ( bagi main sukalah, tapi kalau tang memmbela, kurang rajin hehe!) entri pasal air 3 layer, hehe..... entri cik Two Soul yang pendiamentri Cik Ladybird ( macam biasalah..... jangan buat buat lupa pulak, bahagi dua! hehe )........



Pendik kata, kalau boleh memang nak masuk semua cerita sahabat kat sinilah..... tapi apakan daya.... penuhlah mak punya entri nanti hehe! Kang jadi entri koranglah pulak ......

 credit pic Arifomar
Walaupun tak berhadapan, tak semestinya kita tak boleh berguraukan! Daripada entri dan komen pun dah boleh melawak  ........ cuma berguling sorang-sorang jelah......haha...

Itu ajelah nampaknya cerita kosong OKje petang ni, terima kasih kerana masih sudi komen walaupun isinya KOSONG.... KOSONG........hehe....


38 comments:

  1. jom la akak nyanyi lagu najwa latip..kot2 mendung petang nanti..huhu..

    pstt, gambo kawen akak ade??..nak tengok..meletop ke idak??..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Psst....tak meletop mana pun Zanif malu nk tunjuk ....maklum le pengantin zaman purba haha

      Delete
  2. sokong cadangan cikzaniff tuu...gambar kawen...nak tenok...mesti cam retis...boleh ler.... ehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cam retis ke apa....kalau dah zaman batu ...cam org duk gua kawen le haha....

      Delete
  3. Betul..
    Bergurau senda dalam entri pun okay.... =D

    ReplyDelete
  4. alaaa..nanti OKje cite lak pulak kesah zaman budak2 dulu..zaman cnta monyet ms skolah rendah..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab dah lama sgt, maklum le dah kertu....jadi dah lupa lah UA hehe....

      Delete
  5. nmpk je kosong tp ada gak entri kan?kan??

    ReplyDelete
  6. Tengok tajuk tu terus ingat Najwa Latip tu.. mula lah bermain2 lirik lagu tu dalam kepala ni... hehe.... Rupanya bukan omongan kosong gitu ya Ibu...

    Ala kat sini berani lah sakat menyakat ni, takut nanti jumpa OKje kelu lidah nak berkata2, langsung tak jadi bergurau senda... hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sangat setuju tu MFM...agaknya macamana eh....malu malu kucinglah tu!

      Delete
  7. ingatkan lagu najwa latif dah tadi... boleh nyanyi sambil tgk lirik... hahaha

    ReplyDelete
  8. jgn lupa nyanyi lagu najwa latiff..hehe

    ReplyDelete
  9. hahaha...cerita kosong pun amat menghibur kan.. dapt juga buat sy senyum sorang2 Kak..hehe:)

    ReplyDelete
  10. kikiki.kira citer kosong la ni kan..

    ReplyDelete
  11. klik kt crita2 meow nak tengok sapa yg suka meow tu .. tk nampak muka meow pun ..
    meow menyorok kot .. he..he..
    guling2 .. mcm crita hindi tuh !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yelah... Papa meow tu mmg suka sorok muka...asyik pakai helmet je memanjang....

      Delete
  12. See, laughing is cheaper than medicine, and thank u buat kami gelak2 senyum2 sorang2 :p:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Emmmm.....small matter babe, no issue....ececeh...

      Delete
  13. okjer ader taruk pic lama2 erk, nnt akak g jenguk, mesti comel

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alah gambar lama yg kelakar je UA....bagi diaorg terhibur ...hehe

      Delete
  14. kosong2 ringan otak okje..kalau berat kadang2 pening jugak nak komen, heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Anim ..okje pun agreed...baca yg entri yg ringan ringan lagi best!

      Delete
  15. Betul....bila stress..suka singgah blog rakan2..ada kelakau..adanasihat..ada yg kasi stress lagi
    .kikikki

    ReplyDelete
  16. kak entry sal sue bila pulak neh??? hahahah. hurmmm....saya dah muncul oke! hidup kak tak kan kosong lagi hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Malaslah nk buat entri org yg timbul tenggelam...hehe...oh yezz babe...

      Delete
  17. Teringat kita kat lirik empty-empty nyanyian Johan masa final rajalawak..not bad lirik tu..
    empty..empty bahasa tamil..he..he

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha...mmg sinonim ngan lagu Najwa latip walaupun ditamilkan...

      Delete
  18. Walaupun tajuk entrinya kosong, tetap dapat byk komen... mmg tahap blogger famous ni... hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe....tak delah...yg banyak, diri sendiri komen tu....

      Delete
  19. buleh buleh...buleh jer bagi dua...ekekekeke... yang kat atas penyata KWSP tu pun bagilah dua jugak...ekekekeke... (gurau2 jer...)

    ReplyDelete
  20. hehe..kosong2 pun ada juga ceritanya kak..

    ReplyDelete
  21. dari kosong dah jadi satu n3..hihi

    ReplyDelete
  22. kadang bila baca entry kengkawan rasa macam dia tengah sembang berdepan dengan kita ;D

    ReplyDelete
  23. fambo tin susu kosong ke tu...

    OKje, PC terkejut tengok name PC kat pengomen lalok tu dah takde...huhuhu...
    Lame sangat ke PC menyepi dari blog ni ek...

    ReplyDelete
  24. ingatkan nak cite pasal lagu najwa latif tadi... :D

    ReplyDelete