Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 3 April 2013

Ada apa atas PRINTER.....

Malam tadi Sang Arjuna text, sambil wish dia kata ...... ' tengok bawah printer....' padahal benda tu atas printer bawah pengalas......hehe

Cer tengok ADA APA BAWAH PRINTER..........


E'eleh....... rupanya KAD BIRTHDAY.....hehe...... kononnya nak surprise le tue....
Ingatkan hadiah apa ke tadi...... haha.... perasan mak! ( Bijen ......jangan marah.....OKje pun ada gak Eiffel Tower tu walaupun cinonet je...hehe.... )

Inilah dia kadnya..... ucapan pengganti diri dari kejauhan..... simple je.....


Yang ni pulak daripada anak-anak bertuah tu.......  masa nak menghantar si Angry Bird ke sekolah tadi, konon-kononnya dia tertinggal buku........ rupanya dia nak letak kad atas meja....... hehe..... 


Thank you LOVE..........

p/s.... Tuan Juhaida, lama dah nak terjah balas blog awak tapi URL blog tak de!.... pls update ye!

48 comments:

  1. wah romantik giteww... ^_^ happy birthday sekali lagi OKje...wakakaka...kali kedua wish ni... kak izan ada wat special entry tau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Farah....ha'a....dah ronda dah blog dia...

      Delete
  2. untungnya okjer, si arjunanya romantik, tgu le dia bawa balik hadiah besau punya

    ReplyDelete
    Replies
    1. UA...tak yah diharap...nanti kalau tak de....sedey pulak....baik berlagak macho!haha

      Delete
  3. alaaa...sally nak eiffel tower tu boleh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang tu kena tya anak, okje...TLBD hehe

      Delete
  4. tunggu hadiah dari china tau..mesti gempak punya...

    ReplyDelete
  5. Awwwww.....so sweet!jelous cik..Lame nye lagi bday cik..nak jugak suprise2 nih...kekekeke

    ReplyDelete
  6. alolololo so suwitttttttttt..
    ni buat nak jeles ngan OKje ni hehehehehe

    ReplyDelete
  7. Arjuna ni romantik jugalah ye... main sorok-sorok lagi:)
    Kira dia dah plan sorok sebelum dia outstation tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gitu romantik ke KZ....
      Rupanya anak anak pun tau....pandai pulak bershsia anak beranak...hehe

      Delete
  8. so sweet..suke lerr tue..hihik

    ReplyDelete
  9. wah , romanti la cik arjuna kiter tuh , hehehehe ~ mesti tgh senyum , sengih2 bahagia je okje nih , hehehe ~

    btw .. hepi bfdy yer :D

    ReplyDelete
  10. choooo cuwitttt lah ...heheheh..wpun berjauhan namun dikau ttp tidak kulupakan..(peehhh...jiwang bg pihak okje..jgn marah yer..hhihih)

    ReplyDelete
  11. romantiknyer arjuna,,m3h lum pernah dpt kad cmtu time besday..wish je..

    ReplyDelete
  12. ehe...mesti baca dengan hati berbunga bunga ler tuw..tak sabar nak tggu si arjuna balik eks...bertuahnya dia...

    ReplyDelete
  13. so sweet...mesti terharu kan kak

    ReplyDelete
  14. alololo sweetnye... mesti dlm hati bertaman-tamankan bacanya.. neway happy besday ye.. :)

    ReplyDelete
  15. http://sweetamieda.blogspot.com/ .....Ni url blog tuan juhaida

    Amboiii dapat kad besday lagi.. cikgu dapat msg dlm henpon jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oklah ceqgu dpd tak dpt langsung hehe...

      Delete
  16. Best nya Kak..siap ada suprise lagi..
    selamat membelanjakan diri Kak..jgn lupa update n3 makan2 sempenan birthday..hehe:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tunggu cik arjuna belanjalah Atie....kalau ada rezeki hehe

      Delete
  17. cantiknya kad, happy birthday :)

    ReplyDelete
  18. adussss meleleh hati mak ni.... romantika d amor gitu... jelous U....

    Bila befday nye ni OKje.. Sudah makin tambah umur ye... Anak2 pun sporting kan... bertuah gitu dikeliling orang yang tersayang...

    psstttt: ni link ke Cikgu Tuan Juhaida
    http://sweetamieda.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha...berangan sorang sorang je tu mfm yg romantik d amor....hehe....maklumlah jauh dimata..

      Delete
  19. sweet nye siap pakai trick tertinggal buku lagi...
    Hehhehehhe... =D

    ReplyDelete
  20. Sweetnya,cantik kad tu,anak2 pun sama sporting.

    ReplyDelete
  21. Sweetnya dapat kak....anak2 pun sporting habis hihihi

    ReplyDelete
  22. amboi sewwt jea suami dan anak OKje ni.
    suprise ked pun dah blh buat terharu kan..hehe

    ReplyDelete
  23. waa bestnyer...romantik gitew

    ReplyDelete
  24. owh bestnya.. sweet sgt kak Okje.
    Selamat hari jadi kak, moga terus jadi yg terbaik =)

    ReplyDelete
  25. Wah... Sayang betul sang arjuna kt yg d sayang nya... Kad sebagai ganti diri

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alah lebih kurang kue kambek bojo neylah...hehe podo waieh...

      Delete
  26. happy besday okje..alahai yg ke berapa tu? tut...
    muda lagikan..
    sweetlah dapat card dari yg tersayang. ingatan tu lebih berharga tau..

    p/s boleh bagi e-mel kat kak tak di hanim_rahmat@yahoo.com.my.

    ReplyDelete
  27. Happy birthday OKje...may all the good things be yours...

    ReplyDelete
  28. happy birthday OKje...insya allah akan update new entry nanti hihi...naper cam ilang idea plak nak menulis huhu.wah , romantiknya arjuna n sweet sangat2 budak2 tu...best2!!

    ReplyDelete
  29. Happy birthday OKje! sweetnye si arjuna tu buat surprise yer...hehehe;p

    *erm...birthday OKje same dgn En. Hubby PC lah:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...mimpi kot dia PC haha...

      Hehe eloklah tu...senang pc nk ingat I....

      Delete
  30. Happy birthdya Okje...
    Alhamdulillah, saya pun rasa aura bahagia tu bila dikelilingi suami dan anak-anak yang penyayang/romantik ni :)

    Ala, tak jeles pun... kalau nak yang kita punya pun boleh, tapi tunggu kita balik M'sia la yer... hadiah birthday tahun 2016 :)

    ReplyDelete
  31. Happy Birthday Pn Hainom yang okje :D:D Moga sihat selalu, rezeki melimpah ruah dan yang penting, may Allah bless u and lovely family forever. Awal2 si Arjuna dah prepare kad tu yer, sweet sangat.

    ReplyDelete
  32. ni ki ra suami mithali tau..
    walaupun dh lama kawin, tetap bagi surprise u ntuk hari jdi isteri.... terharu kalau saya ni.. ehem, apa petua ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...moga jadi suami mithalilah hendaknya...

      Agaknya mood dia sampai kot AN tu buat cam tu...
      Mana ada petua nya...hehe

      Delete
  33. happy belated bufdayyy OKje....semoga Allah terus memberi kesihatan yang baik, kebahagiaan dan rezeki yang murah utk Okje sekeluarga :)

    ReplyDelete