Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, 1 April 2013

Glemer Mak!...

Terujanya OKje hari ni.......

Sebab apa tau......

Masa OKje pergi bertenggek blog  Cik Furrasbubblynotes, nama OKje terpahat di carta atas 'Love me' dia.....  Alah..... 'Love Me' tu macam carta Pengomen Tegarlah bahasa mudahnya....
Yang sadisnya bila visit blog dia tengahari ni, dah tersingkir pulak dah, dah jatuh nombor 3......... tapi tak pelah, sekejap pun jadiklah haha...



Lepas tu pergi pulak merayau kat blog Dr Kucing Samo,  meow..... meow ......'Dokteee oh Dokte.....tolong check ambo ni, sesok dada doh ni terliur nak makang lasagna hehe......'
Haih.... merapu gapo dio tah ni......  nama OKje pun teratas gak dalam carta Dr Kucing Samo ni.....

My Photo

Dah tu merayau lagi pergi blog Umi Alya, OKje menang hadiah saguhati, sebab termasuk dalam carta Top 5 Commentor walaupun yang tercorot hehe......... apa-apalah  Umi Alya....hehe....
Ingat nak tempeklah apa-apa pun dari blog dia, nak abadikan kat sini, tapi semuanya 'Sorry no right click allowed here TQ'......kempunanlah mak......

Bila pergi blog Mama3heroo, OKje menang lagi dalam 1st Giveaway Mama3hero ....... belum lagi bagi detail bagai tu semua..... nak mengomen kat blog Mama3hero ni kena pakai HP.... sebab kalau pakai lappy tak boleh, tak tau kenapa..... Sat lagi noh Mama3heroo !

MaMa3HerOO

Bila terasa-rasa nama mak macam di panggil oleh Cik Puan Besar Aimrizal78, bertenggek pulak OKje kat blog dia.......  rupanya memang ada nama OKje di sana.......hehe..


Thank You Allah for these happiness

Gali punya gali...... tak jumpa gambar tuan empunya blog......  lastly tempek gambar permata hati empunya blog pun jadiklah .....hehe

GLEMER Mak harii ni!!......

42 comments:

  1. M3H pun ade kt dalam entri okje..glemer jugak ni..he3..
    Err nape akk xleh komen m3h pakai lappy ye..ade kuar error pape x?ce kabo..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak taulah m3h...bila klik komen tu tak leh keluar kotak!.....

      Delete
  2. Wah...glamer akak...hih...Tahniah Kak..
    seronok je bila baca komen2 akak :)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Setelah setahun baru nmpk hasilnya....

      Delete
  4. pengomen lalok(merujuk kat sidebar )..atau pengomen tegar/segar/rajin/aktif/...heheh..tahniah sis... wah terer arr... manambah kawasan nampak beb,...

    ReplyDelete
  5. wahhhhhhhhhhh glamernya okjer..

    ReplyDelete
  6. Memang seronok bertemankan si hainom okje ni...memang rajin sungguh melayan blog kengkawan!

    ReplyDelete
  7. wahwahwah...rezeki sis lah tue..kalau dah tak larat kasi detail tu ape kate cik je tolong kasi detail kat dowang..kekekekke :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha....ni kes untung bagi dua ni Cik hehe...

      Delete
  8. Memang pengomen tegar ni....
    Tal larat aku nak kejar Cik Hainom ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...eleh...dia pun apa kurangnya....

      Delete
  9. memang pengomen tegar sungguh ni

    ReplyDelete
  10. wah!gambar I ade dalam n3 kali ni...sukeeee sgt! siap ade gamba satu family tu...TQ laling!

    TQ sebab sudi layan I berborak dan berceloteh kat BLOG PINK tu...hehehe:)

    Meow, Meow, Meow... (mengiow ala2 manja gitu;p)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I memang Loike borak boraklah lokter....hehe

      Delete
  11. Eh, nak tambah skit lagi nih...
    Nak inform je...Nama Kucing samo duk carta teratas lagi utk hari ni kat blog okje ni...dah masuk hari ke 2 ni rasenye jadi juara....nak ucap tahniah utk diri sendiri jugaklah! hihihihi;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.....noted...noted...tq PC sebab rajin melayan mak sembang kat sini...

      Delete
  12. akak pun tersenarai dalam top 20 kuat komeng blog sy

    ReplyDelete
  13. wah... gitu.. nak jugak aktif cam hainom.. tapi x dapek lagi huhu

    ReplyDelete
  14. skang dah naik no 2 dah OKje...as of now...ekekekeke....

    occaylah tu...glemer giteww... blogger selebriti...ekekekeke...

    ReplyDelete
  15. pengomen tegar betul ni~~ nama ada di mana-mana aje...
    glemer kak okje... ^_^

    ReplyDelete
  16. boleh saya tanya..dlm sehati brpa jam okje mengadap lappy..saya ni kengkadang petang baru ada masa..

    entri baru pun kadang 2 hari sekali baru boleh buat..

    ReplyDelete
  17. Tahniah ! langkah kanan nih ... nasib byk baik la ...

    ReplyDelete
  18. Uiks..mmh glemer....hmm...bab xleh komen tu....

    Rieta ada bebrapa blog, xleh komen pkai hp, kena pkai lappy...fening fening...

    ReplyDelete
  19. Pewittt pewittt gelamanyaaa okje hihi

    ReplyDelete
  20. ahahaha , CP pown mengidam nak jadik top komentar tapi acano ?? malas BW :P hehehe ~

    ReplyDelete
  21. glamer gitu... OKje memang ada bakat tinggal komen kat blog, saya pun selalu senyum bila bila baca komen2 Okje, sgt unik :)

    ReplyDelete
  22. Tahniah okje..semakin popular dikalangan bloggers...rgi kalau sapa2 tak kenal okje nie..heheh

    ReplyDelete
  23. Saya ni...buat n3 pun kadang2...
    Tahniah okje,,

    ReplyDelete
  24. tahniah okjer... memang kat blog akakpun okjer antara yang terohsemler dari segi pengomen tegarni...
    apapun teruskan ikatan yang terjalin okjer...

    ReplyDelete
  25. Wow... kita ada kat sini... muah muah muah..... sukanya.. iyelah.. ni kira masuk dalam n3 Orang Glamer apa, maunya tak eppy gitu...

    Hehehe... tq OKje.. kira boleh lah ngadap journal dgn bahagia hari ni... :)

    ReplyDelete
  26. Wah2 murah rezeki gitu.bagus la okje ni hihi.sy ni new blogger x tau plak ada byk contest kat blog ni.kena cr masa blog walking ni.tq share ya

    ReplyDelete