Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 17 April 2013

Restoran Linda Onn

Lama dah tak pergi Restoran Linda Onn @ My Mom's Chicken Rice, baru minggu lepas berkesempatan.........

Sesekali pergi, Arjuna order Sirap Bandung gelas besau share dengan OKje.......


Rupanya 'TUKANG BAYAU' teringin nak makan Mee Rebus........ patut pun laju je menuju ke sini hehe.....
Dia ambik yang biasa je, bukan yang berGEAR BOX......... takut peninglah tue!......


Pilihan mak....... tentulah SOTO, susah nak dapat SOTO kat KL ni tau!.......
Memang SODAP........ rasa macam nak mintak BERGEDIL 2 je....... tapi sabar, sabar, kawal nafsu haha........


Budak-budak dah tentu NASI AYAM....... menu wajib makan tengaharikan, walaupun masa dah pukul 3 hehe........


51 comments:

  1. Singgah pagi sini..lum brekpes lg ni..ade jmpe linda onn tak kak..heee..
    menarik jugak menu dia..mesti sedap kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mana ada org glemer nk duk kat restoren dia m3h... Lagipun restoran dia bukan satu tu je pun...

      Delete
  2. sedapnya air bandung tu....tengok pun dah hilang dahaga heee

    ReplyDelete
  3. sedap nampkanya soto pilihan mak tuh..kat sana murah ker tak makanannya okje....

    ReplyDelete
  4. Kakak perhati macam ada chemistrylah kita ni. Kakak rasa kalau keluarga kakak pergi pun makannya macam hainom juga. Abang suka mee rebus, kakak suka soto dan anak-anak suka nasi ayam...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe senang le kalau gitu KZ...masing masing dah tau faveret masing masing...

      Delete
  5. Standard fast food jugaklah kot UA.....mahal sikit daripada food court, tapi tengok jugak mangkuk dia tu UA dan isi dalam dia, rasanya soto tu dalam RM7 kot....tak berapa nak ingat hari tu

    ReplyDelete
  6. wah...air pink..... sedap ker makan kat situ ?..tanya sbb xpernah jejak sampai ctu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bg okje kalau nk makan mee rebus situlah sedap kot, Soto pun sama....sebab makanan tu jarang nk jumpa kat area okje ni...

      Delete
  7. Dah lama tak singgah kedai linda ni...terliur pulak tgk akak postkan juadah soto ni...

    ReplyDelete
  8. erkkk pagi2 OKje dah tunjuk makanan.. hehehe
    nasib baik Zaza dah breakfast.. hehehe =)

    ReplyDelete
  9. emmmm nampak sedappp sgt tu....kat sini hujan lbt pepagi hari.....dpt makan soto leh gak panaskan bdn...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik pa....pagi pagi sedap ke makan Soto? Kureng kot!

      Delete
  10. temapat cik sonang je dapat soto..ade 1 tempat tu soto die sedap,kene tunggu turn kalau nak makan soto sebab costumer die ramai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. emm....org sana suka makan benda tu eh cik ....

      Delete
  11. semuanya nampak sedap..(dasar kuat makan hehe)

    ReplyDelete
  12. Kat KK memang berlambak jual soto tp kena pandai pilih tempat yg sedap..... :-)

    ReplyDelete
  13. sedapnya soto...hrtu hubby pegi dia ckp nasi ayam dia x berapa sedap sgt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yelah RH...tang nasi tu mmg Rasa dia biasa biasa aje le...

      Delete
  14. alahai....lama betul tak makan soto....jadi teringinlah pulok he heee....

    ReplyDelete
  15. aq kalau nak makan soto...balik kampung sabak bernam la....arjuna syok tengok linda onn tuuuuu yang laju je kot..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Linda Onn tak pernah adalah La...off aje hehe

      Delete
  16. Sedap nya nampak tu...
    Nak juga rasa bila ke KL nti..
    InsyaAllah raya nti...hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lama lagi tu Atie nampak gayanya...

      Delete
  17. lama dh pg restoran LO ni... mungkin tk kena dgn selera KA kot hehehe

    ReplyDelete
  18. Teringin juga nak mencuba...Tapi jauh sgt lokasinya. Sedap sgt ke nasi ayamnye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alah....nama pun nasi Ayam BM...biasa ajelah....tang Soto ngan Mee Rebus tu yg special kot!

      Delete
  19. 4 kali telan air liur bila tgk mee rebus tuh..memang tak menahan..glupppp..telan lagi sekali..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alan ZM...tak yah nk terliur....kat Vietnam lagi best hehe

      Delete
  20. x penah lagi ke sna.. x bergmbr dgn linda onn ke? hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat mana mana aje adakan Deqla kat KL ni...cubalah...

      Delete
  21. kira tak bape jalan kalau mee rebus nie hihihi

    ReplyDelete
  22. tak pernah try linda onn ni. tapi bila tgk okje makan ni mcm best ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trylah Ros....okay jugaklah sesekali tukar selera

      Delete
  23. xmnt sgt soto..mee nmpk sdap..

    ReplyDelete
  24. menggoga la soto tu...
    dulu selalu jugak kawan masak soto, mmg berpinggan pinggan laa saya makan.. skrang dia dah balik M'sia.. huhuhu, kena belajar buat sendiri la pulak :)

    ReplyDelete
  25. Tak menahan tengok ayaq bandung tu...

    ReplyDelete
  26. wah, air bandung...sedapnyaaa...

    ReplyDelete
  27. mengiurkan... yummylicious... ^_^

    ReplyDelete
  28. Macam best aje..last time dia orang komen masakan tak berapa sedap..tak taulah sekarang dah ok ke tidak..tapi nampak macam best kan OKje..

    ReplyDelete
  29. Adus laparnya... ni dah kul 9.41 ni, apa2 lum gerak ni.. sampai2 kat opis terus bukak tenet ni.. hahaha... kemaruk seminggu tak berjalan sambil berceloteh... curi2 pun dapat baca sikit2 aje..

    ReplyDelete
  30. AJ penah try seklai je masa memula bukak dulu..

    ReplyDelete
  31. nampak macam best je restoren ni..tak pernah pergi pun lagi...

    ReplyDelete