Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, 18 April 2013

Semuanya ANGKARA ROTI

Hari ni, masak simple simple je...... SUP AYAM ngan SAMBAL KICAP. Sebab rasa teringin nak makan nasi banjir....... alah macam makan SOTO!!!  haha.....( macam tak puas  makan SOTO hari tu je! hehe.......)

Malam tadi OKje makan berger buat sendiri........ ingatkan nak buat berger special, bungkus berger dengan telur, tapi tak jadi...... kang high kolestrol kang.... acamne hehe....


Nampak macam sedapkan!  ( mood perasan nampaknya ni..... haha...... )

Bukan apa......... SEMUANYA ANGKARA ROTI yang masih banyak dalam sangkar hehe.....


Tulah.... TAK HENGAT DUNIA masa membeli roti hari tu, roti biasa ada, wholemeal ada, punyalah nak melaram dengan tempat baru hehe........ sudahnya tak habis......

Nampak gayanya, OKje kena pulun makan roti sepanjang hari ni..... sebelum kena perli free free je dengan Arjuna ! hoho...

46 comments:

  1. hiihih..nak melaram bekas baru punya pasal yer... nasib laa kena makan roti jer..hahaha,,.. sat lagi buat puding roti ler tuu...

    wah tgk gambar burger tu nampak menarik laa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe....jangan teka tanpa bukti beb....kali ni pasti tak buat sebab dah naik lots tekak wa ....asyik benda tu aje...

      Delete
  2. sup ayam mmg sedap.. sesekali pekana roti terus ok juga hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau org johor....biasa ni makan sup ngan roti KA hehe..

      Delete
  3. kahkahkah.. ini semua angkara bekas roti baru tu.. bukan angkara roti hehehehe :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yelah zaza....kena tukar tajuk haha...

      Delete
  4. sdap ke..bg yg mint mesti suka kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohhh zanif tak suka Berger eh...mc Donald suka?

      Delete
  5. burger roti goreng lagi best

    ReplyDelete
    Replies
    1. Acamne tu b cik...berger riti goreng....cercite...

      Delete
  6. ha..kan..hari ni ok je kenyang la makan roti tu..by the way.buger tu nampak menyelerakan..

    ReplyDelete
  7. nampak sgt menyelerakan je..suka mkn roti

    ReplyDelete
    Replies
    1. sukalah jugak Knor tp kalau dah ada nasi, muruku, tak sempat nk makan roti Knor...

      Delete
  8. Nampak menarik burger tu ☺☺

    ReplyDelete
  9. menu rotilah minggu ni ya..kalau kosong bekas roti tu, tak umphh la kan?...heee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha....alang alang dah belikan slang, kenalah berisi hehe

      Delete
  10. kat rumah acik..kalau goreng ngan telur tu masih lagi laku..habis je..kalau buat macam ni lagi la agaknya kan..sedap..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha....harus AE...sebab ni lagi sedap dpd roti ngan telur tu.....

      Delete
  11. sedapnya okje nyer burger tuh..sib baik ade idea kreatif utk selamatkan keadaan...roti yg kat sini lg tak tahan lama okje sbb takder pengawet..2 hari dah berbau..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh ye ke UA...bis tu beli ke tak? Sayangnya kalau tak habiskan UA...

      Delete
  12. Ahahahaha...kalau dah tak larat nak habiskan..pos je kat cik.tapiiiiiiiiiiiiiii pos dengan box tu sekali...wahahahhaha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Past...cik, box tu okje belum puas melaram lagi haha...

      Delete
  13. Mlm ni mlm jumaat, bwk jer roti yg lebih tu kesurau/msjid, psti d habiskan budak2 kt sana tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Any, Arjuna sampai rumah orang surau dah lama tengok TV kat rumah agaknya haha

      Delete
  14. hihihi...oklah tu diet roti.. :P

    ReplyDelete
  15. hihii...Ok lah tu dah ada tempat roti..
    cepat kak habis kan roti tu...aiks! bukan suka buat puding ke Kak dgn roti tu?..hehe:)

    ReplyDelete
  16. Sesekali makan roti ajer apa salahnya. Khasiatnya sama je. Jangan membazir!

    ReplyDelete
  17. Wah sedap tu KA..nway kita memang suka part-part burger ni..tapi daging mesti lebh..roti half pun tak pa...he..he

    ReplyDelete
    Replies
    1. Raudzah....awak baru lepas BW KA ke....hehe...
      Sama...sama...daging tu kena lebih hehe..yg lain suku pun tak pe kan!

      Delete
  18. haha gara2 roti! hehe nampak sangat menyelerakan burger tu..nyum nyum

    ReplyDelete
  19. salam sis hainom
    Rajinnya sis mengolah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terpaksa TA....haha...nampaknya sambung esok pagi pulak ...roti bakar haha...

      Delete
  20. Betul tu BM...selagi boleh....haha...

    ReplyDelete
  21. ohhh cantik2 bekas tu, memang bergaya lah roti tu duk kat situ..

    tapi gambar tu memang impress giler.. sekali pandang ingat copy paste dari mana2 restoren.. dua kali pandang, berkeroncong terus cacing dalam perut ni.. hahaha...

    ReplyDelete
  22. mmg nmpk sedap pun.... tp nk kena rasa la baru tau betul sedap ke x.. pos sini sikit..haha.. ;p

    ReplyDelete
  23. wow menariknya. pandai buat..

    ReplyDelete
  24. roti tu excited beli banyak sebab nak penuhkan bekas baru tu...he he he...

    ReplyDelete
  25. ARGHHH ROTI . DEQ KURENG SIKIT . HIHI

    ReplyDelete
  26. Hahaha...nak melaram punya pasal...
    nah, makang roti je la yer;p

    ReplyDelete
  27. wah menggiurkan lah kak Okje roti tu

    ReplyDelete