Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 15 May 2013

Blog Pilihan Cik Laili

Hujan tak lebat dah........... tapi petir jangan cakaplah..... Macam meriam ...... takutnyaaa!

Takut tu memang takut, tapi nak buat camnekan, huhu........  Arjuna jauh nun di Rawang sana, pukul 9 baru sampai rumah........ Yang ada kat sini cuma ada PIL je......... takkan nak duk bawah ketiak depa pulak! hehe.....

Blog OKje telah menjadi BLOG PILIHAN Cik Laili  baru baru ni .......... see....see......hehe...


Ni ha sebagai bukti!......  PRINT SCREEN sesaja sejak-sejak terer guna PhotoScape ni, walaupun orang dah tak pakai benda ni lagi la ni!......haha.....

                           

Lama dah join Segmen Bloglist Cik Laili ni sebenarnya, tapi baru ni terpilih untuk dipromote.......
Apa pun TERIMA KASIH ye Cik Laili!


21 comments:

  1. wah! Tahniah kak...:)
    dah makin glamer lah akak...hihi

    ReplyDelete
  2. tahniah OKje... bertuah gitu..

    ReplyDelete
  3. akhirnya sampai juga gilirannya ye :)

    ramai yang join bloglist setahun dari ciklaili.com jadi kena tunggu giliran masing2 untuk diperkenalkan kepada pembaca blog ciklaili.com

    moga blog ini akan terus maju jaya & mendapat sokongan dari semua pembaca..

    ReplyDelete
  4. tahniah ok je..m3h pun terpilih jgk

    ReplyDelete
  5. tahniah lahhhhh yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

    ReplyDelete
  6. tahniah..

    p/s nak tuntut ilmu ni. kalau kita dah printscreen, nak masuk dalam entry camna okje. just copy and paste ke? pernah buat, tapi error lah pulak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Save mcm biasa..... pas tu upload macam biasa ......mcm selalu kita attach pic kita tu.....

      Delete
  7. tahniah ok je...bertuah gitu...okje mmg rajin!

    ReplyDelete
  8. ewahhh cak pong cak pong.....tahniah okje yg comey.....glamer abiss la pasni hehe

    ReplyDelete
  9. Wah ..tahniah okje nanti bertambah2 lagi popularitinya tuh kan...:)

    ReplyDelete
  10. Amboi!! bukan main dia ye. Tahniah dari kanda ni:)

    ReplyDelete
  11. Congrats OKje.. glamer gitew :)

    ReplyDelete
  12. amboiii femes amous la pemilik blog ni...kehkeh...

    ReplyDelete
  13. tahniah tahniah... makin femes lah ni yek... teruskan menulis, kongsikan segala duka dan lara.. tak dapat pujuk dekat2 kalau tengah berdukacita kami kirimkan je doa agar dikurniakan ketenangan dan at least dapat gak kami menuntut ilmu menanam daya sabar dalam diri ini bila diuji yang sama... Selamat Hari Guru OKje...

    ReplyDelete
  14. congratulations and celebrations...oopsiiieeee...ternyanyi pulak kat sini...btw... happy for kakak saya sayang yang sorang ni... *_^

    ReplyDelete