Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, 26 May 2013

Dah jadi 'W' gamaknya

Cerita hari Khamis lagi.......

Lepas melalak, rasa macam nak 'melayer' rambut dak TLBD .......
Pandang rambut dia, macam dah tak senonoh je gayanya........ KUSUT MASAI toksah cakaplah.......
Apa taknya........ tak rajin nak menyikat rambut sendiri........ tapi berangan nak simpan rambut panjang!



Konon nak buat bentuk 'V'.........
Sudahnya, bukan 'V' dah jadi 'W' gamaknya hehe..... Rambut dia pulak jenis kasar dan tak mengikut!

Meniru rambut sapalah agaknya ni hehe...... Arjuna lew tu!



* Autopublished lagi..... balik kampung daaa.....

29 comments:

  1. haha, arjuna juga yang kena.....

    selamat balik kg, balik jangan lama lama tau....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.......sian Arjuna yek! Tak pe dia tu penyabar! hehe..... yelah tuuuu

      Delete
  2. Takperlah okje anak dara nak simpan rambut panjang..kena ajar2kan diri cara menjaga..lelamer pandailah tu..heheh.
    selamat berbalik kg yer...

    ReplyDelete
  3. hahaha.. kan anak arjuna..ikut dialah...kikikiik.... anak mana yang ikut sis nie ??..hihihi...hai lama balik kg... makan kenduri ler tuu..makan banyak2 tau..nnt menyesal lak..hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mlm tadi baru balik Izan...... Adanya berkat dlm fridge tu...... Mailah kalau nk merasa hehe...

      Delete
  4. Anak2 sekarang dah pandai melawa..anak dara i pun sama..x bagi dah gunting rambut..nak bela panjang katanya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulahkan AS......tp okje suka gak tengok budak rambat panjang ni

      Delete
  5. takkan le ikut rambut UA lak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha..... Ye tak ye jugakkan....

      Delete
  6. w pon w la kak

    blk makan nasi minyak ke kak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yelahkan QR.........belasah jelah.....hehe
      Ha'a..... Balik kg makan nasi minyak!

      Delete
  7. Cantik lah rambut TLBD ni..nampak lurus ye Kak?..
    selamat balik kg..:)

    ReplyDelete
  8. HEHEHE .. :)

    SEMOGE SELAMAT SMPAI KAK

    ReplyDelete
  9. kesian arjuna.... asyik sebut dia aje..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe......alahhh.....gurau je pun Mia......

      Delete
  10. Lebatnya rambut TLBD... tapi kira rajin juga la tu boleh simpan rambut panjang....

    ReplyDelete
  11. lebat rambut TLBD tu...takpe nanti makin besar ,makin pandai la tu dia nak jaga hehe.amboi,lamanya balik kg

    ReplyDelete
  12. Susahnya nak jaga anak dara kan.. :)

    ReplyDelete
  13. panjang rambut TLBD...ekekekeke...lagi panjang lagi dari rambut aunty...tapi bila dah kena tarah tu... rambut aunty ler lagi panjang gamaknya...wakakakaka...tu kena jumpa tu...baru boleh ukur...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha kelakarlah Farah ni..... Lama tak guna word 'tarah' tu.....

      Delete
  14. nseb baik W je..kalau Z tak tahu lah cik mcm manee...hahhhahaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha......Kalau Z mmg mintak free je ngan amoi tu

      Delete
  15. dari belakang seram pulak tgk.. kohkoh... tu bukan takat W (double u) tu.. deqla tgk siap triple u lagik... hahahahaha... amboiihhh yg mana burok tu arjuna je la.. dia hok cantik2 je.. ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...... Bukan mmg gitu ke Deqla..... Hehe. ....sepsis kita mmg nak yg molek molek belaka hehe

      Delete
  16. igtkan ape lah yg W tadi...rambut rupnye...hihihi;p

    ReplyDelete