Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, 2 May 2013

Esok ceritalah.....

Sebelum OKje nak bercerita pasal 'SURPRISE' tu, nak cerita pasal mengukur jalan dulu.......

Kitaorang pakai punyalah smart ( smart dimata OKje aje le hehe......), rupanya Arjuna bawak gi AEON area rumah jeeee........ sungguh menyesal pakai baju cantik-cantik, baik pakai t-shirt jek! haha.....

Sampai je, dia terus masuk SECRET RECIPE, rupanya nak mengejar TEA BREAK....... Nasib sempat lagi, padahal 15 minit lagi nak ke pukul 6.  OKje?  Haruslah ikut tanpa banyak soal...... hehe..... Sebenarnya, dari hari tu dia teringin Expresso ....... tapi dapat yang ni pun jadiklah kot, lebihkurang adik beradik dia juga..... hehe.....

OKje ambik Tea je, takut pening!


Kalau selalu ikut pilihan anak-anak....... semalam, pilih kek ikut TEKAK mak......... huhu....

Rasberry cheese kot nama dia......
Mana surprisenya?......... hehe....... Esok ceritalah......

36 comments:

  1. wawawa..dapnye kek tu..ape yg surprise sgt tu ok je..hehe

    ReplyDelete
  2. sedapnya..lama tak mkn kek secret receipe...:)

    ReplyDelete
  3. Aduhhh bikin gempak lah OKje hehehe..
    tak sabar nak tunggu nxt entry ni :)

    ReplyDelete
  4. sedapnya ciskek secret recipe..mmg feveret UA tuh okje..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dah faveret mesti terer buat ni

      Delete
  5. suke benor buat org tertunggu2 tau. menci......Ya ALLAH, dah le org berangan nak diet ni, terliur plak dah dgn cheese cake tu. huhu menci menci

    ReplyDelete
    Replies
    1. Janganlah menci...kesian mak.....hehe Ros tak yah dietlah...body dah cantik apa, sedang sedang aja ma!..

      Delete
  6. ala...saja tau buat orang tertunggu2...ekekeke...raspberry cheese tu memang awesome! favourite Farah tu... he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg maveleskan.... nyum...nyum...

      Delete
  7. mmg nak buat suprise betul okje ni hihi

    ReplyDelete
  8. sedapnya kek.. terliur juga tengok.. nak terjah SR gak... huhu..
    sambung esok lak? okje.. :)

    ReplyDelete
  9. sedap kek tu yum yum...xde lagi surprisenya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi....belum masanya nak berkisahlah Kniedaz

      Delete
  10. habis la kalo tekak ni pun dah tersa macam nak mkn kek secret hoho

    ReplyDelete
  11. kak suka caffe latte kalau ke SR. hai, saspen tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak bolehlah Anim kalau okje minum....pening!

      Delete
  12. Alahai.mana gambar pakai smart tu? Hihi.. Sedapnya cheese cake dia tu.. Lama dah tak ke SR makan kek...

    ReplyDelete
  13. eh!...ada kopi macam tu kat secret recipe?...tak tau plak..teringin nam minum kopi macam tu..

    ReplyDelete
  14. Rindu nak makan cheese cake SR... Tea tu pun nampak sedap :)
    wah, surprise apa tu?

    ReplyDelete
  15. adoi!!!
    bab cis kek tu yg aida tak bleh tahan tgk pagi2 jumaat ni!!!
    wiken ni ajak asben gi beli se slice ler hi hi hi...

    ReplyDelete
  16. Sedap nya Secret Recepi...
    lama tak ke sana...
    dah tau dah suprise tu apa ssb dah baca n3 kt depan tu...haha:)

    ReplyDelete
  17. tea tu nmpk menarik tertarik kebabom la kak...

    ReplyDelete
  18. seumur hidupnya S.R tu bertapak di bumi Malaysia ni belum singgah dan masuk pun apa lagi merasa....sedap sangat ke...

    ReplyDelete