Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, 4 May 2013

Henrietta Jose

Sangat terkejut sebab dapat POS LAJU semalam........Walaupun terkejut, tapi dah dapat agak dah siapa yang bagi .......

Terus terngiang-ngiang lagu yang biasa menjadi sajian telinga bila menenggek kat blog dia....... Rietta ~ hati dan bicaranya....  Wahhhh......... OKje dapat beg dengan simbol UTM tu, Note Book.....


dan yang terpenting tentulah ada benda ni......... Praktis SPM! Kebetulan  SA pun balik this week, so terus je bagi pada dia......  harap-harap dia dapat habiskan kesemua soalan dalam tu!...


Tapi, dah lama tak dengar cerita Rietta...... harus menjengah  dia lepas ni!
TQ Rietta ~ hati dan bicaranya....  

18 comments:

  1. baiknya rieta ni. akak pun dapat juga, pagi tadi tengok entry kak kie, dia pun dapat..
    alhamdulillah rezki, kan?

    ReplyDelete
  2. Ada workbook sekali...prihatin sungguh rakan OkJe ni....

    ReplyDelete
  3. wah! best nya Kak...dapat hadiah ye? tahniah kak:)

    ReplyDelete
  4. tentu dia seorang yang baik hati sbb tu dia gembirakan hati orang lain ...

    ReplyDelete
  5. baiknya dia ...tahniah okje,murah rezeki gitu!

    ReplyDelete
  6. salam hainom ..
    bagus dapat gift buku ..
    dapat dimanfaatkan anak2 kan ..
    apapun tahniah dan selamat mengundi ..

    ReplyDelete
  7. gift utk ank akk ye..sangat2 berguna ni..

    ReplyDelete
  8. add maths... eeewww...subject yang menjadi subject kurang gemar...muahahahaha...tapi disebabkan dah amik science stream dulu...redah jer lah kan...nak tak nak kenalah belajor jugak..wakakakaka...semoga SA suka Add Maths... jangan jadi macam aunty Ladybird ni yang tak berapa nak gemar Add Maths...

    ReplyDelete
  9. tahniah.. yup deqla pun dah lama x singgah blog dia.. kena singgah sat lagi ni...

    ReplyDelete
  10. bagusnya dia bg hadiah berguna tuk anak sis..mg dapat dimanafaatkan sepenuhnya

    ReplyDelete
  11. dapat buku lah yang the best.. even note book pun.. yang OKje bagi hari tu sayang nak guna tapi anak dara tu duk memujuk suruh bagi dia.. kita sayang ooo buku2...

    ReplyDelete
  12. ngerinya bila tengok tulisan matematik tambahan tuuuuuuu

    ReplyDelete