Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, 13 May 2013

Mati beragan.....

Masyaallah........ kusss semangat...... panas terik kat luar tu ha!.....

Mood hari ni ~ Sangat-sangat boring, malas nak blogwalking , malas nak berentri dan macam-macam malas lagi ! Tolong belasah sikit orang ni! huhu.....

Layan ajelah gambar Cicak MATI BERAGAN ni hehe.... kena kepit dek pintu.......
Rupanya, cicak tu dah lama mati kat situ, mengikut kata 'housemate' OKjelah........ OKje nampak pun semalam, itu pun dah kering! Memang saja tak buang.....nak buat eksperimen ...... apa jadi tahun depan! haha




36 comments:

  1. Heee..... gelilah dinda. Ambik penyapu cepat!! Berani tak? Kalau takut macam kakak kena tunggu Arjunalah nampak gayanya...

    ReplyDelete
  2. haha...thn dpn mesti jd mcm rangka dinosour..:)

    ReplyDelete
  3. adoiiiiiiiiiiii... mati suda..

    ReplyDelete
  4. dasyat sungguh mak sorang ni, ada ke patut nak tgu thn depan.. sabau jer le..

    ReplyDelete
  5. Free jer cicak tu mati...sadis sungguh kisah kematiannya..

    ReplyDelete
  6. haha..aiyork..taktau..sape buat..haha

    ReplyDelete
  7. lor ingat apa lah ungkapan 'mati tersepit' tu hehehe

    ReplyDelete
  8. Hahahahah...
    Wrong timing ni dia lalu kat situ..
    kan dah mati tersepit...
    Hehehheh..

    ReplyDelete
  9. Okje..... saya paling takut dgn cicak!! Tgk cicak tu naik bulu roma nie.. uhuhuhu

    ReplyDelete
  10. hahahah.. buat eksperimen??? tahun dpn kadi cicak man kot kak!! ;p

    ReplyDelete
  11. alamakkk typo la plak.. kadi tu jadi tau kak.. haihh kadi lak peginya.. ini la dia kalo dah pro sgt taip laju2.. kahkahkah1!nmpk x eksyennya tu?? ;p

    ReplyDelete
  12. alahai.. sian cicak tu.. hihi

    ReplyDelete
  13. kikiki... baik awet je cicak tu...

    ReplyDelete
  14. hahhahahaa....cicak tu tak lame lagi akan mengeluarkan bau2an yang sangat ohsome!

    ReplyDelete
  15. Terperanjat Baca tajuk tu, ingatkan siapa, rupanya cicak ;-)

    ReplyDelete
  16. alamak...napa akak kiter nie ???... jgn bermalasan lelama yew.. heheh.. kasi buang laa itu cicak..bau woo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak bau pun, sebab dah kering kot hehe.....

      Delete
  17. Uiks...nk buat experimen?hehehe...awet dulu larr...bru xreput....ekekeke....

    ReplyDelete
  18. eee, cicak kering ni memang busuk.. cmna nak buat eksperimen ni?

    ReplyDelete
  19. lama tak datang. blog pun dah berubah erk?? huhuhu. cicak neh sue baru buang hari tuh melekat kat meja. hish bau dia cam nak pengsan jerk. stress! akakkk sue dah nakkkkk kawennnnnnnnnnn~ hurmmmmm

    ReplyDelete
  20. Sang cicak dah kering kt situ..kesian!..
    ermm mood malas sdh mari kah Kak..
    sy plak busy seminggu ni.. tak boleh nak blogging sgt...:)

    ReplyDelete
  21. singgah sini,,, mana ade duit berkepuk pun kak ..

    pening skit dgn kerja byk bertimbun2,, first time dpt kerja kan,, dah mauk bulan ke-5 gak kerja ni,,

    skarang kerja dah makin kurang,, so nak meng-aktifkan diri balik dlm blogging ni,,

    tgk nuffnang pun dah ada naik skit duit,, leh la buat bayar tol.. :P

    p/s: pi la semadikan cicak tu,, hehehe

    ReplyDelete
  22. Hehehe..sib baik tak berulat gitu okje..dah mati lama baru dijumpai..mesti berbau busuk kan...

    ReplyDelete
  23. kesian2.....mati kekeringan lah tu he heee....

    ReplyDelete
  24. OKje...pegilah buang... pegi buang... geliii occay...

    ReplyDelete
  25. cuaca panas2 skang ni mmg modd agak down sikitlah okje

    ReplyDelete
  26. dtg komen lagi sini..kihkih... cicak kering dah tu kak.. apa lg, p la goreng.. wat lauk mkn ngan nasik pns2.. perghh... hahahahha... ;p

    ReplyDelete
  27. agk2 die kelarkn bau x pd msa akn dtg..ishhh.cmtu pn boleh ??

    ReplyDelete
  28. dah hilang kot baunye tu.. hahaha... kesian kat dia wehh... dia tolong makan serangga apa...

    ReplyDelete
  29. mesti mcm ketat sikit pintu nak tutup kan bila ade yg terkepit kat tengah tue. hihihi

    ReplyDelete
  30. hahahah kelakar.... macam2 lah okje ni...!

    ReplyDelete
  31. haish!nk buat eksperimen ape nye...cepat2 buang cicak tu;p
    kucing pun tak lalu tgk cicak ni...hikhikhik;p

    ReplyDelete