Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, 9 July 2013

Bicara ANIM with Love

Salam Selasa yang bizi........
Yelah........ bizi nak beli persiapan last minit untuk bersahur esok pagi...... TELOQ dah beli? TELOQ MATA makan dengan nasi panas-panas pun sedap jugakkan makan pagi hari! hehe......

Alkisahnya semalam, ada van duk hon kuat-kuat depan rumah. Ingat LORI GAS! Bila jengah kat tingkap rupanya VAN POSLAJU. Dah agak dah dari siapa pengirimnya tapi tak sangkalah secepat ini!

Terima kasih  ANIM ......

ANIM ni selalu gelarkan diri dia 'kak', tapi OKje belasah aje panggil dia "ANIM' hehe...... bukan apa, takut kita sebaya atau OKje pulak yang lebih tua dari dia! haha.......

Nak ketip apalah agaknya nak rasmikan 'NAIL CLIPPER Beijing' ni .....
Jari-jari yang ada ni dah kontot semuanya OKje kerjakan 2-3 hari yang lepas! ....... Seboleh mungkin nak cari kuku jugak nak rasmikan! Mai kuku korang OKje tolong ketipkan! hehe.....



Terima kasih sekali lagi  ANIM ......
Hanya Allah sahajalah yang dapat membalas segala kebaikan  ANIM......


36 comments:

  1. ingatkan anim apa tadi....

    haha.... rezki ramadan nampaknya? jom mai jadi cikgu disiplin di sek saya? check budak yg berkuku pjg, boleh okje potongkan....kasi kontot dgn hadiah br beijing tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe....boleh jugak tu...tuk hari ni sebab nak rasmikan nail clipper Anim tu hehe

      Delete
  2. Rezeki berblog okje.....tahniah !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat menyambut bulan ramadan dan selamat berpuasa okje !

      Delete
    2. TQ Mia..... ingat nak buat entri Ramadhan petang ni....

      Delete
  3. selamat pagi
    singgah pagi disini
    salam ramadhan

    ReplyDelete
  4. dah sampai ek..cepatnya sampai. alhamdulillah, kak pun janji sebelum ramadhan kan:D))

    p/s of course saya kakak, saya dah 4 series maa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe....kita pun Anim....dah 4 series tapi kurang matured kot hehe

      Delete
  5. Hihi tahniah okje.rezeki okje.murah rezeki juga yg si pemberi hadiah

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah murah rezeki orang yang peramah cam OKje..

    ReplyDelete
  7. Saya saya sayaa.. kuku saya panjang ni hehe

    ReplyDelete
  8. Rezeki sebelum ramadhan...alhamdulillah

    ReplyDelete
  9. salam ramadhan Hainom.....

    tahniah.....dapat rezeki lagi......

    ReplyDelete
  10. Cantiknya nail clipper tu kan Okje, best dapat souvenir ni kan.

    ReplyDelete
  11. eh..eh..eh..

    untuk saya tak ada ker hua... hari jumaat molek sungguh ketip kuku ngheee

    ReplyDelete
  12. salam ramadhan untuk my sahabat hainomokje :)

    ReplyDelete
  13. Sa ada 3 pengetip kuku dari luar negara..elok tergantung kat workstation. ..

    ReplyDelete
  14. Saya kalau dpt ketip mcmni buat pekasam jerk OKje x pernah guna..sayang..hihihi
    Selamat berpuasa ya Okje :D

    ReplyDelete
  15. agaknya si anim tu tau hainom ni kukunya panjang kot ..
    tu yg dia bagi nail clipper tu ..
    he..he..
    apapun Selamat menunaikan ibadat puasa esok ..

    ReplyDelete
  16. amboi rezeki dari jauh tu ye okje. Selamat berpuasa juga ye , moga amalan2 kita kan diterima oleh Allah swt In Shaa Allah

    ReplyDelete
  17. wah..cantik lah Kak.. boleh ketip kuku from Beijing lagi...hehe...
    Tahniah kak:)

    ReplyDelete
  18. salam ramadhan utk akak sefamily... dana pun ada ketip kuku gitu, dpt dr beijing gk masa pegawai opis melawat sana

    ReplyDelete
  19. hahahhaa....nahhhh ketip kan kuku cik yang dah setaon tak berpotong ne...kohkohkoh..

    btw tahniah sisss

    ReplyDelete
  20. bestnye dapat souvenir dari beijing.. sedapnye nasi panas2 telur mate kicap sikit.. cili ape 2 3 biji.. terangkat~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah Fifi ...ok jugakkan cam tu! tp malas nanti berselera pulak!

      Delete
  21. Replies
    1. Hehe.... ni memang nak kena cabut kuku sekali ni gayanya...boleh?

      Delete
  22. Agaknya pos laju semalm tu dari Anim kot, menyesal pulak guna alamat rumah dah terpaksa gi collect kat pejabat pos. Kerja KL nak gi collect kat Bandar Baru bangi... Terpaksa tunggu hari Jumaat.

    ReplyDelete
  23. meh sini meh...tolong ketipkan kuku preggy mummy ni...ekekekeke...

    ReplyDelete
  24. ewah2.. dpt keychain.. rejeki2..

    ReplyDelete
  25. dapat hadiah upanya...mesti senyum lebar kan..

    ReplyDelete
  26. bestnya dapat hadiah awal ramadhan ya..rezeki ramadhan tu Okje..

    ReplyDelete
  27. wah hadiah dr jauh, selamat mengetip kuku yew

    ReplyDelete
  28. nail clipper yg ok je bg dlu pun m3h lum guna lg..ade elok tersimpan,syg nk guna..hehe

    ReplyDelete