Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, 12 July 2013

Buka pose dalam KERETA

Salam 3 Ramadhan.....

Petang ni nampaknya my Arjuna jadi Hanifidrus....... berbuka pose sorang diri,..... Alahai siannya laki mak!  Tapi bezanya, laki mak buka pose dalam kereta, Hanifidrus dalam hotel ! huhu....
Semalam, gigih memilih  barang nak buat alas perut hari ni, kat TESCO. Akhirnya ini jadi pilihan dia!

Takkan ini pun terliur kot! hish...hish...... hehe
Sedaplah jugak tu ..... daripada telan ayaq liur je....kan bang hehe

Selamat berbuka dalam kereta bang!
Dan untuk mereka yang senasib dengan laki mak jugak yeh!

31 comments:

  1. sekadar mengalas perut..balik umah balun ape yg ade kan..hehe

    ReplyDelete
  2. kesian dia.. nak wat camne.. alas perut je dulu dengan apa yang ada.. :) nanti balik umah baru makan kenyang2 kan..

    ReplyDelete
  3. cukup lah sekadar membasahkan tekak..nanti sampaiumah lantak lah nasi pepuas..kohkohkoh

    ReplyDelete
  4. Kesian abg Arjuna..
    nasib baik ada juga bekalan utk alas perut sementara tunggu smpai rumah..

    ReplyDelete
  5. Takperlah..sedap jgk tuh okje..posa2 nie tgk air soya gitu mmg panjang tekak..heheh...sampai umah nanti bini masak sedap2 belasahlah cukup2..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...tak jugak sedap mana UA hehe

      Delete
  6. En suami saya pun tak tahu buka puasa perjalanan ke Penang tu... pandai2 lah singgah cari makan hehehe.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau perut tu dah lapar pandailah dia cari makanan CH...

      Delete
  7. Concern juga bini dia sediakan ini sebagai iftar permulaan. Oklah tu.
    Kalau kakak roti tu memang suka..

    ReplyDelete
  8. UA lebih kesianlah OKje, ylh.. berbuka tanpa buah hati semestinya tiada selera makan.

    Pasti terbayang2 jer roti gardenia + air kotak yang santapan arjuna semasa berbuka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ** yang menjadi santapan Arjuna semasa berbuka..

      Delete
    2. Haha..... Yg kita, bab makan selera je UA ada ke tak de buah hati!

      Delete
  9. ok la, buat lapik perut kan kak :)

    bila balik umah sambung makan lg

    :D

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah.. bersyukur dah tu kak..buat alas perot la dulu kan.. nanti lps tu mkn la kenyang2..

    ReplyDelete
  11. Bolehla tu, dh sampai umah nanti okje kan masak yg gempak2.... Hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak denya AN masak gempak gempak hehe biasa biasa je...

      Delete
  12. bila dah masa buka , tak penting mkn apa . Rasulullah kata ; jgn lambatkan berbuka ... cian la juga ... heheheee

    ReplyDelete
  13. salam hainom ..
    carik apa2 jer bg batalkan puasa tu masa dalam krete tu ..
    sampai rumah bantai la yg bojonya sediakan ..

    ReplyDelete
  14. Oklah tu. Buat alas perut. Nsnti sampai umah boleh mkn nasi hihi.anak2 sy mmg suka roti tu

    ReplyDelete
  15. Semalamk kita berbuka puasa dalam kereta coz balik kampung..selalu bila berbuka tak selera makan, tapi semalam macam -macam ada..dah jadi macam kitchen kat dalam kereta..he..he

    ReplyDelete
  16. kesian si Arjuna...bl sampai rumah terus serbu masakan isteri k...hehehe;)

    ReplyDelete
  17. apa kan daya
    berbuka kat mana2 tak kisah kak

    ReplyDelete
  18. alhamdulillah..sempat siapkan bekal tu..:)

    ReplyDelete
  19. sesekali mmg best berbuka dlm keta,,,kalau hari2 mmg menangis

    ReplyDelete
  20. mesti sangkut dalam jem tue kan huuu

    ReplyDelete
  21. nak wat camne. kerja dan jammed punya pasal eh :)

    ReplyDelete