Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, 7 September 2013

Kemaruk !

Salam Sabtu yang busy......

Ni COVER LINE punya pasal.....hehe..... Try update guna HP ni, idak le nampak sangat kita kemaruk berblogging


Nampak tak......
KEMARUK emak ngan anak sama aje.... Hehe....
Tulah kerja TLBD boleh dikatakan setiap malam Sabtu!...... Tu baru sepertiga mainan je tu.
Nasib baik, kemas lepas main!!

Nak sambung main lagilah tu...... sebab belum simpan bawah katil!



37 comments:

  1. Kalau berjiran kita ni dinda agaknya entah apalah jadi anak dara kita tu ye... tak puas-puas main. Boleh cakap lagi kan dgn baby-doll dia:) Kanda pun risau tapi papa dia kata biarkan selagi dia nak main..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...mailah kanda pindah sebelah rumah dinda.... Mesti memasing suka sebab ada geng!. Betul tu kanda, cakap dgn Barbie doll tu perkara biasa hehe...

      Delete
  2. sy klu bab main mainan ni anak dengan mak sama naik je..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okje tak suka belikan mainan anak PK!

      Delete
  3. Anak patung ke bwh kete tu, besaunye...dah macam budak betoi jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat gambo je nampak besar BM...mcm beso Barbie Doll tu aje BM....

      Delete
  4. kereta ngan barbie sama besar?
    jarang tgk barbie tue..


    ReplyDelete
  5. Acik masih lagi tak pandai update guna hpon

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahhh.... belasah aje AE hehe...nanti pandai
      le...

      Delete
  6. uiks...barbie dengan keta sport pink....sweet jer....biasa la kan anak anak kecik...suka maen dengan dolls dorg...kdg kdg ska dgr dorg reka reka citer sendiri...

    ReplyDelete
  7. besar barbie tu ye kak...sy minat bakul bawah tu...:)

    ReplyDelete
  8. wah byk sungguh mainan tu..... ok lah tu lepas main simpan balik... gud girl ;)

    ReplyDelete
  9. anak2 main permainan si ibu boleh berehat :D

    ReplyDelete
  10. Dah nama bongsu kan TLBD tu...for sure keanak-anakannya terserlah. Ala, sama je lelaki @ perempuan. Permainan penuh satu bakul. Lagi2 anak2 saya tu, kotak2 pun tak buang. Sayang katanya... Kalau lepas main, bersepah2...alamat mak dia naik suara.

    ReplyDelete
  11. tempat plg selamat utk simpan , bwh katil . saya pun sorok byk harta benda kat bwh katil ...

    ReplyDelete
  12. dah lama tak main barbie ni..
    rindu lah plok

    ReplyDelete
  13. dah lama tak main barbie ni..
    rindu lah plok

    ReplyDelete
  14. patung barbie dgn cik ted dh simpan dalam kota.. huhu
    simpan jelah dh besar2 takkan nk main

    ReplyDelete
  15. dulu masa anak 1-3 masih kecil2 banyak juga koleksi barbie ni ..
    sekarang bila yg kecil tu lelaki ..
    no barbie ...
    he.he...

    ReplyDelete
  16. cantik patung barbienyer.siap ada kater kaler pink lagi ..hehe

    ReplyDelete
  17. Salam okje...

    Sy suka dgn kereta kaler pink tu...rasanya okje kena beli bakul yg lebih besar tau....dah tepu sgt dh tu...terlebih muatan lg tu....hehe

    ReplyDelete
  18. Kereta pink tu... Kalau naim tengok mesti dia berguling guling nak pinjam kereta ni... Haha.. Minat wrna pinklah katakan... TLBD, boleh main sama sama dengan naim tak?

    ReplyDelete
  19. ish..TLBD kan dh besar..main patung lagi ?????...haih...

    ReplyDelete
  20. pink kaler..:)..bdk2 permpuan mmg suka kaler2 mcm ni..

    ReplyDelete
  21. cute je..pink color memang jadi pilihan kan Okje..actaully kita pun suka gak melayan benda ni sekali sekala..he..he

    ReplyDelete
  22. Ni mainan dari zaman umur bape lagi ni....hehe

    ReplyDelete
  23. nak pinjam keta kaler pink tu.. cute laaa... tp kesian betol barbie kena penyek dek keta..hahahaha..

    ReplyDelete
  24. hehe TLBD masih lagi main patung.. cute nya kereta pinkk tu.. kalau si Khairine nampak ni mati lah mak dia kena beli yang sama hg hehe

    ReplyDelete
  25. saya masa kecik2 dulu xde peluang nak main anak patung ni semua.. :)
    sampai sekarang ni xde terbawa2 minat teddy bear ke apa..hehe

    ReplyDelete
  26. Alahaiiii...comei jea barbie nye tu...

    ReplyDelete