Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, 17 September 2013

SENYUMAN RONGAK buat mu...

Salam Selasa frenz....
Mulai hari kita dengan bersedekah yang paling mudah...... senyuman yang paling menawan buat cik lappy yang kita hadap sekarang ni.

Dan........ SENYUMAN RONGAK ni khas buat korang yang sudi datang sini baca entri ni..... hehe...

Come tak senyuman rongak ai ni????.....hehe.... 
Banyak benda yang harus OKje lunaskan hari ni, nak mendobi baju yang banyak tu,  nak berblogwalking lagi........ korang ni bukan boleh, kalau OKje tak balas kunjungan je, terus MOGOK, tak mo dah datang blog ni ..... Eiii..... geram! Memang nak kena cubit pipi tu tau!

Tapi serious RINDU, nak baca entri korang!
Nak baca kisah mama Naim dan Nazif yang ada aje ceritanya, nak tau apa kesudahan kisah Fifi, Minah dan Gojess, kisah hidup Cik yang kecil molek, kisah kecoh bikin pecah panggung Cik Jah, kisah Budak bambam, kisah berita semasa dan pengisian rohani Cik yang Come Lote, kisah sahabat yang berkursus tak sudah sudah aje kerjanya, kisah Cik puan yang asyik tenggelam timbul, kisah anak anak nun kat Bumi di bawah Bayu dan kisah Pencinta hasil bumi.......

Pergh!!!! semput mak nak menyebutnya tau......hehe...

Yang tidak disebut, tapi sudi membaca entri OKje yang tah pape ni, bukan bermakna tidak dirindui, korang semua tetap dihati mak yang berbunga ni hehe....



55 comments:

  1. rongak pun x pe..tetap comey..boleh bikin org senyum..:)

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum
    singgah pagi
    apa khabar hari ini

    ReplyDelete
  3. ok fine!lepas ne timbul tak tenggelam2 lagik...hahahhhahaaa

    ReplyDelete
  4. selamat mendobi...mg tak hujan hr nih
    rongak pon lawa..hihih

    ReplyDelete
  5. hehehe..comey je pagar takdok..hahahahha

    ReplyDelete
  6. budak2...x de gigi comey je kalau snyum okje...cer bayangkan orng tua...aduhhhh...! ilang mnisnya....hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha...yelah AM, sebab manis dia dah kena habis masa kecik dulu...

      Delete
  7. senyum rsnya nak sampai ker telinga bila ade jgk ingat kat kite..heheh..kalu idak dah nak mogokjugak nie..hehehe..

    rongak comeltakper okje...jgn rongak orng2 cam kita nie.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe....nasib okje tak lupa, kalau tak sorang teman blogger mogok hehe...

      Delete
  8. hhahahaha baru je rasa nak tersentap 48 hari sebab tak sebut nama cik Jah.. sekali tengok kat link pink tu ada nama CIK JAH, laju2 cik jah click.. skali tengokkkkk ohhh mmg link tu terus ke rumah cik jah lah.

    Betapa senang hati beta dpt kawan alam maya mcm cik Bedah pavlova terbakor ni.. meh sini kiss sikit.. mwahhhhhhh hehehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.....tu pun sebab nama cik Jah ada kat Sidebar tu, kalau dak timbul nama tu, jgn harap hehe...

      Delete
  9. sweetnye entri ni kak..haha.. rongak2 pun manis je senyuman dorg.. rasa berbunga2 jugak hati ni menatapnya... ;)

    ReplyDelete
  10. ahahhaa...sy yg baca ni pun semput nak nyebut nama tu Kak...
    pagi2 gelak dah baca N3 akak ni..:)

    ReplyDelete
  11. Majuk la xsebutnama rietta...ekekeke.....comei jerr bdk xde gg tu....

    ReplyDelete
  12. salam haimon ..
    nyebut blog2 pun blh datangkan semput yer ..
    he...he..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha ..... alah ngawe sukak sukak'an waeiy....

      Delete
  13. Kanda pun lebih kurang sama sebab tiga hari bercuti, tiga hari jugalah blog bercuti..
    Hari ini satu-satu kanda jejaki semula...
    Lewat sikit tak apalah... kalau dah nama blogger pasti sedia maklum kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kebetulan Arjuna baik hati topup broadband internet kat HP ni msa balik kg ri tu Kanda....boleh le bw sikit sikit!

      Delete
  14. sampai hati akak tak sbut nama cik nor..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaaa....masa entri ni ditaip, nama cik nor tak de kat sidebar tu....

      Delete
  15. walau xde dlm list tapi jarang2 sekali jenguk juga. almaklum tiket kapal terbang mahai nak selalu dtg jenguk. heheh!!!!sebab rongak le dia comey

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yelah tu nk seribu daya....tak nak seribu dalih....hehe

      Delete
  16. Senyum rongak si kecil mmg menawan, cubalah mak2 yang buat senyum rongak, tak keruan nak makan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu MD, kalau dah rongak nk makan pun susah, mak mak ni hehe

      Delete
  17. rongak pun ok ape okje..comel..nway terimakasihlah ya..selalu singgah blog kita walau sibuk...

    ReplyDelete
  18. Tajuk entry tak boleh tahan...blom bac,br tgk kat bloglist dah tegelak...senyum ni walaupun rongak,tua muda nampak cantik dn buat kia happy sbb tu senyum tu dikatakan sedekah..kenapa byk sgt nk mendobi tu...?sy mendobi dua hari sekali...tp lipat kain semingu atau dua minggu...malas betul bab lipat melipat nih....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ye je WA tu....kalau mcm okje ni ....dah lah kertu, rongak pulak tu, sanggup ke nak tengok? Hehe...
      Balik kglah WA...

      Delete
  19. Patutlah 2 3 hari ni asyik terbatuk2, rupa2nya ada orang ingatkan kita.....hehehe

    ReplyDelete
  20. Amboi wirda, 2 minggu simpan kain. Kalau kat rumah ni, 2 ari jer dah ma2m bukit!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak suka bertangguh sebab kalau dah banyak sgt malas nk buat hehe

      Delete
  21. walaunpun rongak.. tetap menawan senyumannya

    ReplyDelete
  22. Okje..betul kata munna tu, walaupun rongak tapi masih comel dan menawan.

    ReplyDelete
  23. senyuman paling manis tu...esok2 bila dah besar tengok balik gambar ni mesti dierang tergelak...

    ReplyDelete
  24. budak even senyuman rongak tetap comel di pandangan mata kita yg melihat..hehe..

    selaamt mendobi,pastu bley bw sp lebam..tak pun buat sesambil..kata multitasking..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multitasking le PK...tp masih tak lebam lebam jugak BW ni hehe

      Delete
  25. Saya suka baca celoteh OKje..kadang2 buat saya gelak sorang2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...ye ke Zz...
      Syukur dapat menyenyumkan orang kain

      Delete
  26. sally takde...majok ahhh....! *sorok belakang pintu

    ReplyDelete
  27. rongak2 pun cute juga kak..hehe

    ReplyDelete
  28. comei juga walaupun rongak... hehehe

    ReplyDelete
  29. amboi, bz sangat ye semalam... pagi ni macam mana lak okje?

    ni macam status wakil rakyat yang bz nak pegi jenguk anak buah...tinjau kawsan... jadi poskan dulu status di twitter...haha...

    CoMEL betullah adik2 dengan senyuman rongak tu....pandai ye

    ReplyDelete
  30. Pagi ni dah kembali normal hehe....
    Tapi betullah, kita ni mcm wakil rakyat kan hehe....

    ReplyDelete
  31. Kalau lama xdapat singgah sini...memang rindu, minyak senyonyong apa yg OKje pakai? hehe...

    ReplyDelete
  32. bab kursus ok daa beb, stress nak g meeting lak sok tp xper, 2in 1, sambil tu boleh bawa Alya jalan2, nak ikut jommmmm!!!

    ReplyDelete
  33. blog kita tak rindu ker keh..keh, khe...ada jer tuh...

    ReplyDelete