Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, 9 December 2013

Peace No War

Salam.....
Macam ceria je bunyi salam mak tu hehe........
Of course lew...... makkan tengah makan angin keluar asap ni........ Sorry tak dapat nak
berblogwalking.....Bizi atenya! ...... Masih dalam musafir lagi ni..... Tenet pun tenggelam timbul! Nantilah kita sembang yeh....



Abaikan ajelah gambar makcik jakun atas tu.......
Tak mengingat .......berpeace no warlah sangattttt..... siap bermata lalat memalam !!! Tak pernah jumpa spek gamaknya...

.

44 comments:

  1. Amboi...makan angin kat Penang ye....bawa balik jeruk sikit ye..

    Lawa gambar Okje ni.. muka happy tu.

    ReplyDelete
  2. amboi2 geng., jauhnya makan angin, patut le kita singgah tak bersambut..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'aaa macam cantik jer, macam cantik jer, macam comel jer, pastinya jelita gitu..

      Delete
  3. wah cuti2 sokmo noh..:)
    hati-hati. OKje.. dahlah memalam berspek gelap pulok,sib baik bawak tongkat hehe :D
    samat bercuti..

    ReplyDelete
  4. ke peneng okje ye...slamat bercuti...!

    ReplyDelete
  5. Hehehehe.....macam cantik je..mcm lawa je..mcm comel je....ok la...pergi la makan angin..jgn lupa kat kami di sini tau,beli cenderahti,key chain ke,fridge magnet ke...hahahaha....

    ReplyDelete
  6. Ehhhhh..malam ke tu okje...?ada lampu kat belakang tu....siap berpayung....hujan ke di sana...?

    ReplyDelete
  7. Haha. Comel akak..cuti 2 di mana tu kak? Mcm comell jer..haha. .patut lah sunyi tak menjenguk...;)

    ReplyDelete
  8. amboi..depa p penang tak habaq .. saja le tuu takut org kirim jeruk pala...hahahhaa
    happy holiday beb...

    ReplyDelete
  9. Nampak ke? Dah macam kassim selamat :)

    ReplyDelete
  10. Amboi, jalan sakan…. ke penang rupanya….
    seronok sgt ler tu… memlm pun bermata lalat :)

    ReplyDelete
  11. Yep.. peace no war.. where ever there are .. :D

    ReplyDelete
  12. Mmg peace sgt le kalau bercuti...

    ReplyDelete
  13. Selamat bercuti-cutian OKje.......:D

    ReplyDelete
  14. alorrrrrrrrr melepas lagi, kita keja beb, kalau minggu depan harus join sekali..

    ReplyDelete
  15. Amboi, berjalan sakan sampai berpeace2 gitu. Itu payung mesti jadi alat bantuan berjalan dah mata lalat memalam gitu kan....

    ReplyDelete
  16. hamboiii kak Bedah bergambor ditengah2 alam... berkaca mata hitam dikala hari nak gelap hehehe

    ReplyDelete
  17. amboii... kalah anak2 ni kak.. kemain bergaya...pakai spek di kala gelap malam yg x menahan tu.. hihi.. apapun sweet la kak.. selmt bercuti yer... ;)

    ReplyDelete
  18. Ini mesti kes nak tayang sunglass baru ye dinda:)
    Lama makan angin nanti kembong. Sudah-sudahlah balik ingat rumah tu..

    ReplyDelete
  19. holiday di Penang rupanya Okje..
    happy holiday..

    ReplyDelete
  20. Ai.. bila nk update story ni okje? Gambar cun tu tak cukup. Rindu ni..

    ReplyDelete
  21. wahhh jalan sakan nampaknye okje....amik gambar byk2...nanti stori mori ngan kami tauuuu....boleh tumpang sekaki cuti2 di alam maya heheheeheh

    ReplyDelete
  22. hehe patutla dah lama xde entry n tak BW ..rupanya org tgh sibuk holidays gitu hehe

    ReplyDelete
  23. ammvoii sakanns mak tuu.,ehHHee

    ReplyDelete
  24. Wah, spec tu paling meyerlah. Nak pinjam. Hehe

    ReplyDelete
  25. ohh my penang xhabaq pun.. hehe
    terbaekk la pelancong ni

    ReplyDelete
  26. haha bermata lalat tu yang tak tahan...tergelak mak hencik tau...anggun bergaya gitu mama zir ni...

    ReplyDelete
  27. wah !!! kt penang yer ..
    bukak cepat2cermin gelap tu ..
    nanti lanangnya jeling2 combi2 sana tk peresan ..

    ReplyDelete
  28. betul2 bercuti sekolah ni sis hainom. syok nye dah sampai Penang! kita nak pegi pun takut2...takut sesat. hehehe. malam2 berkaca mata hitam youuuuu....kelasss! ^__^

    ReplyDelete
  29. hamboiii...kemain ;agi ye...malam2 bermate lalat...

    ReplyDelete
  30. hahaha vogue tu bermata lalat...

    ReplyDelete
  31. mata lalat pun ttp menteng gituwww..hehe..
    sorrylah okje ..dtg baca entri tp tak tinggal komen sbb payah nak naip 2 jari ngan pegang anak dara nie..hehe

    ReplyDelete
  32. mata lalat pon maintain cun kak :-)

    ReplyDelete