Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, 20 November 2017

Kisah 18.11.17

Salam Isnin........

Sabtu hari tu (18.11.17) mak punya Anniversary. Anniversary yang ke 22 you. Diam tak diam dah puluhan tahun jugak rupanya jodoh mak!!! Tapi perasaan tu rasa macam baru semalam kawen pulak ah! hihi....   

Macam tahun tahun sebelumnya jugak, hari hari istimewa macam ni, sambut tetap kena sambut, bukan apa, untuk kenang kenangan di hari ganyut, kata orang hihi...... Adalah makan kek sikit, tukar tukar hadiah sikit. Makan kat Resepi Rahsia je. Tak denya tempat tempat special haih!



Tahun ni tak de de belon bagai macam tahun lepas. Seram mak weyh..... kang kena bahan pulak dengan Kak Ton. Dia tu pantang dapat peluang, ada je nak membahan haha.....

Tahun ni kurang meriah sikitlah sebab pari pari anniversary tinggal sorang ! 

    













Happy 22nd Anniversary King! 

Moga Allah panjangkan jodoh kita kekal bahagia hingga ke syurga. 
Moga kita berpeluang mengharungi hari tua bersama sama. Terima kasih atas segalanya......terima kasih kerana menjadikan saya, suri hati awak, terima kasih juga kerana menyayangi saya seikhlas hati awak. Semoga Cinta kita terus subur dan mekar selamanya.... 

"Awak, awak..... awak tau tak .... apa beza awak dengan Aaron Aziz? Aaron Aziz suami orang tapi awak suami saya yang sentiasa di hati chia...chia...chia.... "









Gitulah kisah 18.11.17 yang lepas, kisah cinta saya dan dia! Awww....... Background Sunway Lagoon jadiklah! haha...

 


40 comments:

  1. wah..cweetnya. hepi anniversary untuk pak jilap dan mak jilap!

    ReplyDelete
  2. Sweet..

    Amboiiiii geng, romantiknya. tak sabar nak tunggu balasan ucapan si dia..

    Hepi anniversary.. mg kasih sayang kalian kekal hingga keahirmya, aamiin...

    ReplyDelete
  3. Happy 22nd anniversary... Smoga berbahagia hingga jannah.. Lucu la ayat ada Aaron aziz hehe

    ReplyDelete
  4. So sweet...

    Semoga berbahagia selamanya...

    ReplyDelete
  5. blogwalking sini...membalas kunjungan. sedap nampak brownie tu

    ReplyDelete
  6. Aw..aw...romantiknya,sweet sngt.Baguslah tu makin lama berkawen makin bertambah+++ syang.Semoga cinta kekal ke Syurga Nya.

    ReplyDelete
  7. Happy anniversary Mak & pak jilap. Moga kekal hingga ke syurga. Aamiin

    Sweet & loving couple gitu. I like :D

    ReplyDelete
  8. Happy anniversary mak and the King!
    Moga bahagia sokmo..
    Romantika sokmo2..

    Us as usual, dua2 lupa lagi anniversary tahun ni... hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aloooo tak bestnya, agaknya tunggu anniversary yg ke barapa baru sambut ek?

      Delete
  9. hamboi pick up line mak....happy aniversary mak....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihhi.... kasi chancelah sesekali nak tiru Sepahtu Rieta

      Delete
  10. Happy anniversary kak.. semoga sentiasa bahagia hingga ke Jannah.. Aamiin..

    ReplyDelete
  11. Happy Anniversary, Hainom and King Kong! Kejap aje dah setahun lagi berlalu. Eh, tak buat giveaway, ek? hah..hah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak...sebab minyak naik hahaha.... relevan tak agaknya?hahaha

      Delete
  12. terbaik la kak., hepi annvsry yg ke22

    ReplyDelete
  13. Hepi anniversary yg ke 22 ye mak. Semoga kekal bahagia hingga ke jannah yea, aminnn.

    Tunggulah pari2 dan para2 yg sorang lagi tu balik, harus ada sambutan lagi meriah ek, boleh pakai ceongsam fink karer gituh Dan makan Mee tarik goreng Kat IOI ke, ishhh...apa klas, masaklah mak, buat kek Oreo viral tu. Rugi oo Tak Cuba, time2 cenggini la ko nak tunjuk skill masak tu..Kan.

    Wah, suweet kalah madu kelulut lah ko punya wish tu, nanti aku nak pinjamlah utk anniversary aku plak next year, haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aduhhh.... bab masak ni mmg malas sungguh aku mak, kecuali aku yg teringin nak makan haha...

      Delete
  14. wah wah wah...suwitnya mak tahap diabetes nih, pick up line tu menjadi mak cia cia cia...

    Selamat ulangtahun perkahwinan moga bahagia till jannah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alah...janganlah jeles mak ada pickup line, awak tu kena dukung sikit mak tak jeles tau hihi

      Delete
  15. Eceh...cehh..! Kak Nom...so sweet lah uolss. Tahniah kak atas pencapaian selama 22 tahun bersama suami yang tersayang. Kak Nom nampak muda lah. Cantik akak kite sorang ni. Berseri-seri. Semoga akak sentiasa berbahagia bersama suami dan keluarga terchentaaaa!!

    ReplyDelete
  16. Hepi anniversary...dah 22 tahun laa

    Semoga berbahagia hingga ke jannah...

    ReplyDelete
  17. Mencari idea ditengah2 kebingitan keretapi dikala menanti anak dari Perlis.
    Apa yang dinukilkan adalah luahan kasih sayang buat insan teristimewa bernama ISTERI.

    Sayang, genap sudah anniversary kita ke-22. Syukur Alhamdulillah atas nikmat ALLAH.
    Betapa angka tersebut telah dilalui dengan penuh kesabaran dan pergorbanan yg bukan mudah diukur dengan angka.
    Tetapi bersyukur kita telah berjaya mengharungi hingga ke saat ini.
    Mudahan ALLAH terus melimpahkan kasih sayang Nya untuk kita di masa2 mendatang.

    Dengan rendah diri...Terima kasih kerana sudi menerima diri ini menjadi sebahagian dari hidup mu dikala terlalu banyak kekurangan.
    Menjaga abg dan anak2 dengan penuh kasih sayang adalah sesuatu yang tidak dapat ditukar ganti.

    Hanya kepada ALLAH kita bermohon agar jodoh kita berkekalan hingga ke Jannah dan terus menikmati kebahagian rumah tangga bersama2 keluarga tercinta.

    Apa jua kekurangan, sama2 lah kita bertolak ansur agar keharmonian rumahtangga terjaga.

    Akhirnya ucapan dengan penuh kasih sayang....Selamat Menikmati Hari Ulang tahun perkahwinan kita ke-22.

    Serangkai kata2.....
    'Dari TIKL sampai ke UTM
    'Kasih disemai sampai ke pelamin.
    'Apa yang kurang dihitung jangan
    'Terus kan kehidupan dengan kasih sayang.

    P.S..Jaga2 HP jangan kasi jatuh...he.he

    ReplyDelete
    Replies
    1. So sweet Yem Rambo punya nukilan..☺😍

      Delete
    2. Wowwwww iphone 6.. rezeki tu geng.. Insya Allah pemberian tersayang pasti dihargai. .

      Delete
    3. Sajalah tu nak bagitau dia bagi hp, eleh....hihihi
      Syukur alhamdulillah, pejam celik, bergaduh, senyum ketawa, bermasam muka balik, bergusti bagai sampai jugak perkahwinan kita ke usia ni. Terima kasih bang atas segalanya....Hanya Allah yang dapat membalasnya...

      Delete
  18. Barakallahu lakuma fii khair nom dan baim..
    Semoga bahagia hingga ke jannah 😍

    ReplyDelete
  19. Aduhai...

    Kak Ton baca dalam senyap aje ni tau. Ingat tak mahu komen tapi tak boleh tahanlah tengok lovebirds usang dua orang ni. Sajalah ni nak tunggu Yem Rambo tinggalkan jejak kat sini baru kita tinggal jejak juga.

    Amboi, Yem .... kalau diberi peluang menulis kat blog ni, syahdu syahdan dibuatnya. Hahaha!

    Apa-apa pun, selamat ulangtahun yang ke-22 ya, Mak. Dengo cakap Abe Yem, yang kurang bertolak-ansurlah aje ya. Yang lebih-lebih tu kita simpan untuk selama-lamanya.

    Jangan mengeluh nak Iphone X pulak. Terima ajelah Iphone 6 tu, Mak ya!

    Aduhai, lepas lepas ni... memang giatlah dia 'berswafoto' merata ceruk nih! Baik Kak Ton pi cari sunglasses baru untuk menahan silauan sang kilauan emas ~_^

    ReplyDelete
  20. Kan..... pantang dapat peluang dia tu haha....
    Sama jerlah mcm Kak Ton, dapat peluang membahan bukan main lagi membahan mak. Tak per, tak pe, mak kasi chance je....

    Ingatkan dah tak sudi nak memunculkan diri.... Ni dah berjangkit sawan cik Aisy dengan KB ke hape ni Kat Wa pun tak timbul timbul.... Lemas ek

    ReplyDelete
  21. Happy anniversary Mak and Pak Jilap.
    Moga kekal bahagia selamanya...aamiin

    ReplyDelete
  22. Tahniah
    Semoga kekal bahagia till ke jannah.

    ReplyDelete
  23. Alololo sweet sangat Kak Nom..
    Happy Anniversary untuk pasangan bahagia ini.. Saya doakan semua yang baik-baik untuk Kak Nom & keluarga.. Aminnn..

    ReplyDelete
  24. 22 and countings !! bahagia tgk gambar last jd la akak pegi sunway

    ReplyDelete
  25. Auww!!! sweet tahap diabetis you two

    ReplyDelete
  26. Wahhh.so sweet..hepi anniversary kak..moga terus bahagia dan sweet2 till jannah

    ReplyDelete
  27. hahaha comel & sweet je mak n husband mak ni. Happy Belated 22nd Anniversary ya mak & husband mak. :)

    ReplyDelete
  28. Amboi suweeetnya .. bersemut gitu
    Happy anniversary okje. Moga berbahagia hendaknya hingga ke jannah. Aamiin

    ReplyDelete
  29. Wah terharu sy naca komen pak jilap.hahahaa baca komen pak jilap ok baru baca entry mak..miga hubangan makin akrab makin cinta makin syg hingga jannah..happy belated annivesary..baru nk mai wish dh berkurun hahahaha

    ReplyDelete