Rezeki pagi Jummat

Salam Jumaat...

Rezeki pagi Jumaat. Jiran mak aka geng pusing taman belanja nasi lemak, kuih kaswi dengan kuih donat. Kuih donat dah selamat dalam perut. Lepas bako kalori kita tambah kalori balik hahahahaa...... Lantaklah situ!

Menggodah kan....



















Katanya belanja sempena bezday. Terima kasih beb.....

Rezeki pagi Jumaat, sudah..... rezeki hujung minggu, mohon Pak King jangan buat buat lupa pulak  heheheh.....

Comments

  1. Alhamdulillah..murah rezeki mak dan kawan mak yang belanja tu.

    in shaa Allah ada tu nanti hadiah dari pak king tu..hmm..apa hadiah pulak tahun ni, tahun lepas handbag kan hehehe

    ReplyDelete
  2. nengok sambal tu pun tau sedap kak... pekat gitu... dana klu ns lemak bungkus daun pisang mmg selera lain mcm...

    ReplyDelete
  3. Sedapnya nasi lemak tu..mengoda nengok sambalnya..
    Mesti tak sabar nak tggu hadiah kan..hihi..

    ReplyDelete
  4. Sanah helwah nom..
    Moga dimurahkan rezeki..
    Panjang usia..
    Dikurniakan kesihatan Dan keselamatan ..😍😘

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah rezeki jangan ditolak hiks!
    Semoga yang memberi akan bertambah-tambah lagi rezeki.
    Lepas bakar kalori kita cucuh pulak ya huhuhuhu....

    ReplyDelete
  6. Mak, sape nama kawan ko tu, aku mcm pernah tengokla muka dia

    ReplyDelete
  7. Mentang-mentang lah medical check up dah ok, ngap lagi Hainom ni hee..hee... Takpe, enjoy enjoy....

    ReplyDelete
  8. Sanah Helwah Hainom
    Semoga dapat hadiah istimewa dpd Pak King

    ReplyDelete
  9. Makanan kita mmg bukan jenis menolak kalori kak oi..hahaha...enjoy the foods kak. Yang memula msuk tekak tuh pedas2..lepas tu ending dia manih..manih....wallaweiii

    ReplyDelete
  10. sedapnya kaswi !! lama tak makan. dulu penah tingin kaswi pegi beli lompang. ingat dua tu sama ja just bentuk lain2. oh no !! i kenot la lompang haha..

    ReplyDelete
  11. Awat ni geng, tiba2 jumaat dieja jummat. .

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah.. murah rezeki akak..

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah.. sedapnya nengok

    ReplyDelete
  14. Nampak sedap nasi lemak.. saya ni kalau tiap2 pagi sarapan nasi lemak pun tak pe.. hehehe

    Happy belated birthday mak..
    Bila nak up entry hadiah birthday mak? kita tunggu ni (hahaha, dasar bizi body!)

    ReplyDelete
  15. Semoga sentiasa murah rezeki...InsyaAllah.

    ReplyDelete
  16. Fuh.. lapar balik mama tgk Sambal tu

    ReplyDelete
  17. Smbal nasi lemak tu. .Pedas ka dak tu

    ReplyDelete
  18. Mengancam nasi lemak tu.. Sambal dia fuhh..sy tgh diet ni hahahha

    ReplyDelete
  19. allhamdulillah ya kakak, mantap sekali pagi2 udah dpt rezeki.

    ReplyDelete
  20. View stories of any user anonymously. Pictame2 pictame. The more Instagram followers a person has the more popular they will be on this site.

    ReplyDelete

Post a comment

Popular posts