Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, 12 May 2013

Bezday GURL!

Ingat lagi tak pasal entri Bezday Nenek....... yang OKje salah menggopeng hari tu..... hehe.......
So, OKje baru je balik dari Kenduri Doa Selamat tu....

Malam ni menu dia NASI AMBENG! Kalau Johorian pasti tau nasi ni!.......
Tak dapat nak snap banyak pic....sebab COVER LINE....hehe.... 'Standard' kena jaga BEB......hehe

Untuk tidak menghampakan permintaan Nurbijen hari tu yang nak tengok 'BEZDAY GURL' ........ so kat sini OKje tempek gambar nenek Arjuna tu!


Sangat-sangat uzur....... Suka dia malam ni, dikelilingi anak cucu ........

19 comments:

  1. Mesti dia suka sebab anak cucu semua ada......

    Selamat Hari Ibu Okje...... :D

    ReplyDelete
  2. Hepi besday utk nenek arjuna a.k.a nenekokje jgk..heheh...mmg nampak uzur pun dia..moga sehat selagi umur panjang yer...

    ReplyDelete
  3. untungnya dikelilingi insan tersayang, selamat hari lahir buat nenek arjuna merangkap nenek OKje..

    ReplyDelete
  4. Saat2 manis bile bersama anak2 n cucu cicit.

    ReplyDelete
  5. selamat hari lahir dan selamat hari ibu untk akak..:)

    ReplyDelete
  6. slmt hari ibu..n happy bezday tuk nenek... wah gumbiralah dia dikunjungi anak menantu cucu cicit semua.... nasi ambeng ??.. cni byk sbb dok kg jawa kan..ramai org jawa dok klang nih...

    er sis tau tak,..sapa YEM RAMBO MUAR....sbb dia komen ada sbt angry bird... err sapa eks...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...itu wa beb....hari tu wa terkomen guna account dia hehe soriiii

      Delete
  7. Selamat Hari ibu Kak..
    moga terus dipanjang kan umur ya nenek Arjuna..

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah, bezday girl nampak ceria dengan kehadiran anak cucu cicit di hari lahir...
    Terima kasih okje letak pic ni... boleh kenal2 dgn nenek arjuna :)
    saya memang belum pernah makan nasi ambeng, kena cari kat internet ni..

    ReplyDelete
  9. hapy belated bezday gurl.. mesti beliau seronok sgt dpt jumpa anak cucu semua kan kak

    ReplyDelete
  10. Selalu gitu la... nenek2 kita... mak2 kita... paling happy bila anak/cucu/cicit ada di sisi mereka...

    ceria nampaknya nenek arjuna...

    ReplyDelete
  11. wahhhhhhh....happy belated buffday buat nenek gugurl...

    ReplyDelete
  12. hehe sweet birthday girl..
    semoga dirahmati yer nenek.. ;)

    ReplyDelete
  13. Semoga sentiasa dirahmati....
    Seronok dia dikelilingi anak cucu...

    ReplyDelete
  14. wah ...bezday gurl in pink lagi giteww...pinkylicious...mesti dia seronok dikelilingi anak cucu tu... ^_^

    ReplyDelete
  15. opkoz la dia suka, apa lagi yg diharapkannya selain daripada bersama ank2 dan cucu2..

    ReplyDelete
  16. macam sama baya dengan mak kita lah.... mak kita pun dah bercicit,

    ReplyDelete