Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, 12 June 2012

Ayer Keroh Hotel....

Baru-baru ni dalam perjalanan balik dari Muo ke Kay Ell...konon2nya Sang Arjuna teringin bebeno le nak bermalam di Melaka (anak2 dan mak anak apa lagi! memang terlebih teringin sangat le he..he..).....nak tengok Bandar Melaka waktu malam katanya, walhal sama je walau kat mana pun.

Pusing punya pusing Ayer Keroh....singgah le kitaorang kat resort tepi Highway tu..... Seri Malaysia .......dalam kepala memang target hotel ni le sebab biasanya harganya amatlah berpatutan.....yelah bagi OKje yg kelas sederhana ni....he..he... bila tanya....mak oi....mahal tuuuu.....RM260...bilik 2 katil single ( tapi berangan nak tido hotel!!!) Pas tu cari lagi.....at the same time call le Hotel Hilton, Mahkota Hotel...(saja je nak tau harga...) Haa kau....lagi mahal RM460.....tergelak pun ada....(susahnya jadi orang yg kelas sederhana ni ek!!! berkira2 nak tido hotel! kesian sungguh! Tapi......bila jengah2 rumput di bumi, bersyukur pun ada....ada lagi org yg hanya teringin tapi tak dapat tido! betul tak?

So..... OKje pun buat tawaf sekali lagi kat Ayer Keroh .....Singgah pulak kat Ayer Keroh Country Resort Melaka. Emmm....harganya berpatutan....RM200 sebilik...tapi macam kurang menarik minat OKje....kenapa ek???  OKje rasa kalau buat kem bina semangat ke, kursus ke, sesuai kot sebab kawasannya macam kat hutan je........so OKje pun pegi kat Puteri Resort....harganya sama....RM200... nampak pun macam BEST je....Apalagi  OKje dan family pun terus check in le... OKje amat berpuashati!! Siap ada bath tub lagi!  Si Tahi Lalat Bawah Dagu apa lagi berendam macam badak air le... he...he...

Kadang2 tu, bila time bercuti ni bukan apa....kita dapat berkumpul bersama2 dan berbual2 ...kalau kat rumah confirm masing2 depan laptop... Terima kasih Arjuna...sponsor kitaorang..Sayang Arjuna!!!

2 comments:

  1. sang arjuna tuuu!!!!!.....heheheeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makkk!!!! Gambo mak dahsyat mak..... meletop!! he..he...

      Delete