Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 13 June 2012

Everything I Do......

Lagu ni cukup memberikan makna yang begitu WOW pada OKje....... alah ... lagu masa zaman OKje dan Si Arjuna ....  'kencur'  (dalam erti kata lain zaman budak2lah!!!)........ Peh!!! kalau dapat layan lagu ni masa tu.....memang jiwang habislah......  Memang tak tau nak cakap perasaan tu macamana.   He...he... lawak aje kalau ingat balik!!    Cepat sungguh masa meninggalkan kita....Laa ni....anak2 pulak merasai zaman remaja yang pernah OKje rasa......

Zaman sekarang cukup berbeza.....banyak kemudahan....internet, fb, hp, twitter, skype ....... cukup senang nak menjalinkan hubungan..... SMS usahlah cerita.... asyik berSMS tak habis-habis....apa agaknya yg dibualkan.....Kalau zaman OKje, suratlah menjadi medium perantaraan ........ Menunggu-nunggu abg posmen datang.... sekarang ni abg posmen dah tak laku lagi  ( he..he...). Zaman cepat betul berubah!!!

Jom !!! layan lagu ni !


2 comments:

  1. Saya sukalah oldies ni, OKje. Ni ada satu lagu tu 'Right Here Waiting' masa tengah mencari Mr Right dulu aduhai, sukanya dia.... (sayalah tu) Saya memang suka dengar lagu2 klasik yang penyanyinya pun saya tak kenal sebab belum lahir lagi :D

    ReplyDelete